22741 Loop készítése
62
0
2018. szept. 18.

Weboldalunk: http://daikiraiprojektjei.hu/
Fordító: Dynas
Lektor: Dante

Fordítót, lektort és formázót keresünk csapatunkba, további részletek fb csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/241459249691126

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
SZERETNÉD a nyaradat egy összetartó Animés közösségben játszva tölteni? SZERETNÉD minden idők legjobb Animéiből nevelni kedvenc karaktereidet egy meglepetésekkel teli oldalon?
Mi SZERETNÉNK, hogy Te is ott legyél 06.15-én 17:00-tól a KARAKTERFOGLALÁSON!
(A Kezdő nevelők kivételes odafigyelésben és segítségben részesülnek)

https://shichibukai.gportal.hu/ - "Éld át a Saját kalandodat!"

FOGLALÁS: 06.15. 17:00-tól
KÉRÉS: 06.16. 17:00-tól
NEVELÉS: 06.17. 14:00-tól
thumb
Jaj... há a kutya rugja már meg.. hol a negyedik éved?? 2020... Amúgy kováncsi vagyok mennyire bomlanak majd fel az erőviszonyok amikor az az ország is becsatlakozik Ainz ellen (a fekete fehér szemű csaj, sákányos néni stb.) Manga vagy bármi ami tovább ment már mint a 3.évad vége pls irja le nekem ,hogy hol találom meg!!! Nagyon akarom már tudni!!!
thumb
@Kaszás 7000, ahogy olvastam a kommented, egyre jobban romlott a nyelvtanod. Nem akarok ilyenen fennakadni, de a végét már egyátalán nem értettem. Erre egy kicsit figyelj jobban. De mondom, nem kötekedés képp, egyszerűen érdekel a mondani valója az embereknek.

Mi a fasz?! Összszartam magam ezen.
Köszi a feltöltést.
thumb
Egyébként kb. 3 örző kellene Ainz ellen ha ő nem használ 10-es szintű tárgyakat amúgy nem lenne elég egyik se. Eddig nem volt jele playereknek (Shallteart hipnotizálós incidensnek lehetett némi köze talán.) Köszi!
thumb
jo vélemények de nem gondoljátok kicsit tuul.En nem olvastam a vis. novelleket de nem hiszem hogy az animeben ennyiere tulbonyolitjak.
thumb
jó vélemény! :)
thumb
hát én is arra gondolok hogy voltak Ains előtt gondoljatok vissza a második évad 1 részénél volt egy kis jelenet ahol Saltear harcolt egy sárkány páncélt viselő nővel az egy játékos volt de ez még nem minden ha jó tudom Eveny a kék rózsától az egyik játékos gyereke vagy unokája vagy valakije mivel ő már kétszáz éves ara gondolok hogy egy NPC csak nem tud róla és még Entomát is legyőzte szóval Tya hasonló volt a vén banyának aki egy beszéő szárkányal diskurált az a sárkány lehetet az ő társa mint Sárkány lovas NPC lehet az is. Régebben olvastam Hogy egyetlen aki el árulja Ains csak is Albedó lesz bár ez se biztos ő is csak egy dologért mindenkit meg ől aki magára hagyta Ainst . Míg Ains a társait keresí ő azért keresí hogy végezen velük sőt még az se tetszet neki hogy a nevét a céh nevével hejetesítette bár ez is saját gondolat konkrétan nem néztem utána. Sebastian meg nem azért segített egy embernek mert el árulta Ainst ő ugy cselekedet ahogy a teremtője is Hiro vagy Hero már nem tudom na mindegy ő mindig a gyengék melé ált egy igazi Lovag volt. Ha Sebastian nem lett volna ott az első résznél mikor Caren falu ostrom alatt állt ugy gondolom Ains a kis uját se mozditotta volna. Na meg Sebastian szemrebbenés nélkül meg ölte volna Tiat vagy hogy is hivtákot. Ains azt is mondta ha az NPC el is árulják őtet ő akkor se fog rájuk haragudni hisz azért tettenék mert a drága barátai így akarták ő neki fontosabbak a NPC mint az ország emberei viszont van egy olyan érzésem nem véletlenül indult ez a háború lehet hogy Momonga fog harcolni Ains ellen kérdés az hogy kinek kell győznie Demi-kun vajon milyen tervel ált elő az ő teremtője valószinüleg stratéga lehetet
thumb
A sok CGI gondolom azért van, mert időben kész akarnak lenni vele, és ennyi karakter megrajzolása rengeteg id}ő és költséges is.
thumb
NatsuxDragneel mi az h túl sok CGI?? Ebben egy élő ember sincs, ez csak az :D
Vagy ha a katonákra érted h nincsenek kidolgozva, akkor az sztem azért mert nem fontosak és nem is lesznek, így csak az számít kb h hányan vannak és azon kívül nem kell nekik más jellegzetesség.
thumb
krisz55555 mégis mi okuk lenne rá? Teljesen megvannak elégedve a vezetőjükkel és elégedettek azzal ,hogy elfoglalhatják a világot ainznak.
De meglátjuk mi lesz :D
azt lehetetlenek tartom, hogy az összes NPC fellázadna, onnan meg már nem vészes a dolog mert ha összefognak 1-2 NPC-t simán legyőznek
thumb
demongergo0916 Szerintem lehet aktív játékos az idő itt nem számít ainz is egy élőhalott csak szerintem bujkálnak mert az egyik npc rá jött az igazságra és túl nagy hatalma lett és lehet vadászik rájuk. Shalter is könnyedén le győzte volna csak programot követet mert nem volt semmi tapasztalata igazi harcban csak ment előre és az erejére támaszkodót terv nélkül ainz meg csapdába csalta.
thumb
Valami2772 biztos hogy, el árulják mert most olyanok mint a gyerekek kire néztek volna fel Nazarikban nincs más rajta kívül aki nem programot követ.
thumb
á sol-chan a kinzásra utalt annak lehet értelme köszi srácok :D
amugy nem hinném hogy fellázadnak NPC-k ainz ellen egyértelműen tisztelik félik és imádják, (még ha tudatuk is van).
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY