0 0 0
795
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2012. dec. 18.
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1904996/
PORT.hu: http://tinyurl.com/porthuparker
Honlap: http://www.parkermovie.com/
Facebook: https://www.facebook.com/ParkerMovie

Hazai bemutató: 2013. február 28.

Parker (Jason Statham) profi tolvaj, megvannak a maga szabályai: sosem lop olyantól, akinek nincs pénze, és sosem bánt olyant, aki nem szolgált rá. De utolsó akciója során társai átvágják, a zsákmányt lenyúlják, őt pedig - azt hiszik - a túlvilágra küldik. Parker feltett szándéka, hogy revánsot vegyen. A gazdagok és híresek kedvelt gyülekezőhelyén, Palm Beachben bukkan a bandára, azonban tervéhez bennfentes társra van szüksége. A pénzhiányban szenvedő, ám annál ellenállhatatlanabb, ravaszabb és ambiciózusabb Leslie-t (Jennifer Lopez) szemeli ki partnerének, akivel együtt eszelik ki a nagy dobást: megkaparintani a szajrét, mindenkit elintézni, és mosolyogva távozni...

Stáblista:

  • Rendező - Taylor Hackford
  • Jason Statham - Parker
  • Jennifer Lopez - Leslie
  • Michael Chiklis - Melander
  • Clifton Collins Jr. - Ross
  • Nick Nolte - Szerep
  • Sala Baker - Ernesto
  • Daniel Bernhardt - Kroll
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Rodney Dangerfield: Rappin' Rodney (1984)
3:32
Dredd 3D (2012) szinkronos előzetes #1
2:30
2012. dec. 22. 1737 néző
Film-mix: Cinema 2012
7:58
2012. dec. 22. 191 néző
The Incredible Burt Wonderstone (2013)...
2:31
Film-mix: Filmography 2012
7:06
2012. dec. 21. 960 néző
40 és annyi (This Is 40, 2012) feliratos...
2:44
Tűzgyűrű (Pacific Rim, 2013) szinkronos...
2:20
Sötétségben - Star Trek (Star Trek Into...
1:56
The Gatekeepers (2012) Official Trailer #1
2:01
Pain & Gain (2013) Official Trailer #1
2:29
2012. dec. 20. 1283 néző
Sötétségben - Star Trek (Star Trek Into...
1:06
Chinese Zodiac (2012) Official Trailer #1
1:54
After Earth (2013) Official Trailer #1
2:31
Az acélember (Man of Steel, 2013) Official...
2:32
Oblivion (2013) Official Trailer #1
2:36
2012. dec. 11. 658 néző
Hitchcock (2012) feliratos előzetes #1
2:11
A rajtaütés (The Raid Redemption, 2011)...
2:21
The Best Offer (2013) Official Trailer #1
1:14
Hannah Montana: A film (2009) (szink. tr.)
1:28
Miért éppen Minnesota? (2009)
2:24
2009. máj. 3. 9073 néző
A felolvasó (2008)
2:25
2009. ápr. 29. 9884 néző
A Provence-i fűszeres (2007)
1:49
2009. ápr. 29. 2111 néző
Spancserek (2009) (szink. tr.)
2:27
2009. ápr. 29. 2058 néző
Ádok Zoltán - Velem a fény
3:26
2009. ápr. 29. 912 néző
Hasonló videók
3:32
2:30
2012. dec. 22. 1737 néző
7:58
2012. dec. 22. 191 néző
2:31
7:06
2012. dec. 21. 960 néző
2:44
2:20
1:56
2:01
2:29
2012. dec. 20. 1283 néző
1:06
1:54
2:31
2:32
2:36
2012. dec. 11. 658 néző
2:11
2:21
1:14
1:28
2:24
2009. máj. 3. 9073 néző
2:25
2009. ápr. 29. 9884 néző
1:49
2009. ápr. 29. 2111 néző
2:27
2009. ápr. 29. 2058 néző
3:26
2009. ápr. 29. 912 néző