Pedofil lebukik

1
Feliratkozom
prolibertate
79 videó
3362 Loop készítése
6
0
2008. jún. 15.

A egyik a felsoroltak közül, David Kaye rabbi, az NBC kiváló To Catch a Predator (kb.: Elkapni egy ragadozót) című műsorában bukott le, mikor egy 13 éves fiúhoz ment orális és anális nemi kapcsolat létesítése céljából - előtte persze képeket küldött neki, és tájékoztatta arról, ő hogyan szereti. (A műsor lényege, hogy rejtett kamerával buktatnak le pedofilokat. Ez egy rövid összefoglaló. Bilincsbeverését sajnos nem láthatjuk, de elfogták)

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
ezen belül már nem kurva mindegy? Egyébként a felvétel pont az NBC-ből származik, az egyik legnézettebb amerikai csatorna...
thumb
Nem különös, hogy a médiákban, már-már közmondásos szinten a keresztény papokkal, lelkipásztorokkal azonosítják ezeket az "aktusokat"? Rabbiról nem hallani...
thumb
Ne tessék hát rossz szemmel nézni az alább bemutatott rabbikra, ők mindössze törvénytisztelő polgárok (akiknek nem a befogadó ország, hanem a saját törvényeik számítanak). Ők, a könyv népe tehát csak tiszteletben tartják az előírásokat. Amerikában eddig több mint 8 ezret buktatott le a gonosz antiszemita társadalom. Gondoljunk bele, hányan lehetnek, és mit művelhetnek olyan országokban, ahol sokkal kisebb az esélye annak, hogy kiderül, hogyan szolgálják Jahvéjukat.
thumb
"Amikor egy felnőtt férfi szexuális aktust folytat egy kislánnyal, az semmi, mivel ha a lány fiatalabb, mint 3 éves és 1 napos, az aktus olyan, mintha valaki benyomja az ujját a szemébe." - áll a zsidók szent könyvének számító Talmudban. Ugyanebbe a kategóriába esik a kisfiúkkal folytatott szexuális tevékenység. A kisfiúkkal való közösülés nem tekinthető szexuális aktusnak - igazítja el izraelita testvéreinket legfőbb törvényük, a Talmud.
thumb
www.indavideo.hu/video/Pedofil_ragadozok
Felhasználó videói
thumb
2:42
Pedofil ragadozók
2008. jún. 15.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY