Pedofil ragadozók

1
Feliratkozom
prolibertate
79 videó
1682 Loop készítése
6
0
2008. jún. 15.

"Amikor egy felnőtt férfi szexuális aktust folytat egy kislánnyal, az semmi, mivel ha a lány fiatalabb, mint 3 éves és 1 napos, az aktus olyan, mintha valaki benyomja az ujját a szemébe." - áll a zsidók szent könyvének számító Talmudban. Ugyanebbe a kategóriába esik a kisfiúkkal folytatott szexuális tevékenység. A kisfiúkkal való közösülés nem tekinthető szexuális aktusnak - igazítja el izraelita testvéreinket legfőbb törvényük, a Talmud. Ne tessék hát rossz szemmel nézni az alább bemutatott rabbikra, ők mindössze törvénytisztelő polgárok (akiknek nem a befogadó ország, hanem a saját törvényeik számítanak). Ők, a könyv népe tehát csak tiszteletben tartják az előírásokat. Amerikában eddig több mint 8 ezret buktatott le a gonosz antiszemita társadalom. Gondoljunk bele, hányan lehetnek, és mit művelhetnek olyan országokban, ahol sokkal kisebb az esélye annak, hogy kiderül, hogyan szolgálják Jahvéjukat.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
mit ne adnék ha egyet rámbíznának és szabad kezetkapnék a törvénytől..megnyúznám és besóznám..
thumb
Mert nincs igazság a világon. Ha valkinek megvannak a kpcsolatai és kellő mennyiségű pénze bármit megtehet. Ahogy azt fokos is írta,a médiát ők irányítják szóval ugysem fognak maguk ellen beszélni. Undorító emberek, egyszerűen nem tudom megérteni őket és nem is akarom. Legszívesebben levágnám tökeiket és megetetném velük. És akkor még humános voltam. B+ ha én annyira nem bírnám ki baszás nélkül mert pl pap lennék akkor sem egy gyerekkel jutna eszembe.Miylen beteg emberek ezek.
thumb
Kedves David500! Egyetértünk. Undorítóak a pedofil patkányok. Szerintem nem érdemes azon vitatkozni, hogy a fenti videón zsidó vagy nem zsidó pedofilok láthatóak. A kérdés az, hogy miért nem hallani ezekről az esetekről a médiában? Kérdés az is, hogy miért engedik őket izraelbe szökni (ahonnan nincs kiadatás), ha megbüntetik őket miért felfüggesztettet vagy 3-6 év letöltendőt kapnak a gój pedofil patkányoknál megszokott 60 év helyett?
thumb
Undorítóak!!!!!!!
És kár is azon vitatkozni milyen a vallása. Teljesen mind1 , hogy zsidó vagy keresztény ha pedofil akkor egy aljas féreg.
thumb
A MAGYAR médiát ők irányítják és cenzúrázzák így soha nem fogtok erről hallani!
thumb
Profi módon folyik a Római Katolikus Egyház lejáratása, azok által kiknek mindez érdeke. Tonnaszámra ömlenek a hírek a médiából pedofil papokról, melynek célja a közvélemény manipulálása. Az emberek a hírek hatására ösztönösen a pedofilokra asszociálnak, mikor katolikus papokról hallanak. Érdekes, hogy nyolcezer pedofil rabbi lebukásáról a magyar hírekben soha nem hallottam. Arról sincs tudomásom, hogy a zsidó hitközségek vagy Izrael valaha kártérítést fizetett volna a rabbik áldozatainak.
Felhasználó videói
thumb
1:15
Pedofil lebukik
2008. jún. 15.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY