319 Loop készítése
1
0
2011. júl. 24.

Ha bajban van, ha információval szolgálna, vagy ha Munkatársunk akar lenni: Telefon: +36/30/919-6386.
Támogatás: 11773322-00818357 számlaszám.
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000.

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...


Interjúalany:
- Karma Dorje
(RI-ME láma; az ELTE egyetemi tanára. Született: 1957, Wabchen, Tibet. 20 éve Magyarországon él.)

Riport:
- Molnár F. Árpád "ELI" (orbántól 100%-ban BETILTOTT, politikai üldözött Filmrendező, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)
- Domján Tibor (orbántól 100%-ban BETILTOTT, politikai üldözött Filmrendező, Echelon-Leleplező)

Főoperatőr:
- Angela Trianglar "Musica"
(Zenetanár, Zeneszerző; orbán viktor számos zeneművét BETILTOTTA ÉS ELKOBOZTA!)

Zene:
Hans Zimmer: Inception (Eredet)

Munkatársak:
Molnár F. Árpád "ELI" (Keresztyén, Filmrendező, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)
Angela Trianglar "Musica" (zeneszerző, zenetanár, Echelon-Tanú)
Domján Tibor (Keresztyén, Filmrendező, Echelon-Leleplező)
Deli Szabina
Emma Paradigma (Echelon-Tanú)
Csiza Csaba (Echelon-Tényfeltáró)
Bustya Tibor
Nagy Sándor "Naleksz" (Keresztyén, Filmrendező, Echelon-Tanú)
Soós József "Titán" (Keresztyén, Echelon-Tanú)
és további, nem publikus, orbánpatkánytól megfélemlített személyek

Felvétel: 2011.07.22., Budapest
Készült: 2011.07.23. és 24., Bp., Magyarország (Hungary)
Premier: 2011.07.24.
hirhatter.com (Orbántól 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
Ven Csia-pao kínai miniszterelnök látogatására és utána orbán viktor országos terrort vezetett be, és betiltott minden emberjogi tiltakozást.

Filmünk az utcán megtámadott és erőszakkal elhurcolt egyetemi lektorral készült: a tibeti emberjogvédő neve: Karma Dorje.

Hiperkockát építünk.

A Dalai Láma és Karma Dorje egyetemi lektor

Molnár F. Árpád (ELI) Emberjogvédő, Filmrendező, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója, akit a bolygó Legfőbb Echelon-Tanújának tartanak.

A kínai fasiszta kormány által kivégzett hős 1989-ben feltartóztatta az orbánpekingi tankokat.

KARMA DORJE láma, egyetemi tanár (ELTE):
- Az Oktogon téren álltam, vártam. Utána rendőrkocsi jött, szirénázás (...). Felálltam, és a rendőrség kérdezte, hol vannak az irataim. Megmutattam. Felkeltem, de nem engedte, hogy kicsit kiáltsam: "Free Tibet", "Szabadságot Tibetnek" stb.

Balról Molnár F. Árpád (ELI), Domján Tibor Világszintű Echelon-Tényfeltárók és Deli Szabina.

KARMA DORJE:
- A rendőrség megfogott, a zászlót [szándékosan] eltörte és megtaposta. Utána engem sok ember néz, körbe, 10-15-en... (...) Angol turista is ott volt, aki kiabálta: Miféle szabadság ez! Stb., stb. A rendőrség nagyon haragudott, lenyomtak a földre, lábbal lenyomtak. Az emberek pedig nekem segítettek. Utána egy órát a rendőrség nem engedett sehová menni, hanem írt és írt. Addig az utcán álltam. Mondták, hogy előállítanak a rendőrségre. Kérdeztem: miért kell bevinni, hiszen leírta, amit akart, megvan az aláírás... Azt mondta: NEM. Be kell jönni! A rendőrségen is hosszan írt, engem meg bezárt.

Molnár F. Árpád (ELI), a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetségének (KTÜSZ) alapító-elnöke, és Domján Tibor, a KTÜSZ alelnöke és sajtószóvivője.

KARMA DORJE:
- Meztelen történt. Teljesen...

Az orbán által BETILTOTT HÍRHÁTTÉR!

KARMA DORJE:
- És nem lehetett kiáltani egy szót sem! Nem lehetett zászlót sem felmutatni, sem "Free Tibet", vagy dalai lámának (...). Ez nagyon-nagyon szomorú. 1400 tibeti politikai fogoly van börtönben! Rájuk gondolj! Szóval ez az [orbán-kínai] üzlet nem tiszta üzlet... (...) Szóval a kínai durvaság nagyon-nagyon veszélyes. A Világbékére nagyon veszélyes. Ami a törvényes, azt csináltam. Ezt nem engedni, nagyon fáj. Egyedül ezt csinálni mindenhol szabad. Amerikában, mindenhol. Kínában nem szabad! De hogy magyarban nem szabad, ez csúnya...

A BETILTOTT Molnár F. Árpád (ELI) a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ) alapító-elnöke, akit már A HÍRHÁTTÉR megalapítása előtt a világ Legfőbb és Legnagyobb hatásúra Teremtett Echelon-Tanújának tartottak.

A kínai kormányterrorizmus az egész világot fenyegeti! Orbánkínai terrorképek a kínai kormány vérengzéseiből. Pillanatnyi vélt anyagi haszonért az ELMEBETEG orbán feláldozta Kína 1 milliárd lakosát!

A Dalai Láma és Karma Dorje egyetemi lektor

Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP-Filmjeit a Molnár F. Árpád (ELI) Rendezte!

Mi vagyunk a politikai gyilkosságok és intézményrendszere első magyar Leleplezői!

Minden európai idők legtöbb Echelon-Tanúja a Molnárt kereste meg!

A romagyilkosságok állami háttere Legfőbb Leleplezői és Legüldözöttebbjei szintén mi vagyunk!

A titkosszolgálati bűnözés Legfőbb Leleplezője szintén a Molnár F. Árpád!

A politikai pszichiátriai terrorizmus első magyar leleplezője és a borítások első túlélője a Molnár F. Árpád!

KERESSEN RÁ!: Kordokumentumfilm Molnár F. Árpádnak, a romagyilkosságok Keresztyén Emberjogvédő Koronatanújának orbáni elhurcolásáról a cigánygyilkossági tárgyalásról, hitlerizmus és sztálinizmus vádjával!

MÁSIK BOTRÁNYFILM!: orbáni államfasiszta terrorizmus a Holocaust "elleni Élet menetén"! - Kordokumentumfilm a legnépszerűbb roma jogvédő, keresztyénekből álló HÍRHÁTTÉR elleni orbáni agresszióról

Örök Felvételek az 1989-es orbánkínai, egyetemisták elleni tömegmészárlásról, 'halál a haladó értelmiségre!' orbánpekingi jelszóval!

Az emblematikus, halhatatlan hőssé vált kínai békeharcos az orbáni pekingi tankok elé állt. Az orbánfaj (JÚDÁSFAJ) később tankokkal taposta szét az egyetemistákat, és kivégezte az itt látható hőst!

KARMA DORJE:
- Igen. A tibeti emberi jogok eladók(!), a magyar demokrácia és szólásszabadság eladó! Hogy a saját pártja valamilyen üzleti sikert tudjon mutatni. Én is nagyon szeretem Magyarországot, büszke vagyok, hogy itt dolgozom. De ez nagyon csúnya! Egy Európai Uniós ország... És ezt is lehet mondani: ilyen híres, és ilyen egyetemi tanárok, vannak budhista..., sokféle tudás van. Az is büszke lehet, aki itt dolgozik, tanul, könyvet ír, sok minden... De hogy semmi nem érdekel, csak egy üzlet...!

ELMEBETEG orbánpatkány elvtársai tankokkal és géppisztolyokkal irtották a békés egyetemistákat!

KARMA DORJE:
- A mai kínai kormánynak ki segít, mert nem rendes kormány! Kínai kormány a veszélyes és terrorista kapcsolatokkal rendelkező országokba visz üzletet, fegyver eladó; minden rosszat csinál! A mai kínai kormány számára semmilyen törvény nem létezik. Szólásszabadság nincs, tévé nincs... Most már a kínaiak utálnak kínai tévét nézni! Csak azt kell nézni, ő mit mondott! Előbb kérdezte, kínaiakról mit gondolok. A kínai embereknek nem engedik tudni, mi az igazság! Hogy mi történt az egyik városban, nem engedik tudni a másikban! Ez Kína! Ennyire durva diktatúra van! Ezzel a kormánnyal kapcsolatot és üzletet csinálni: ez is bűn! Üzletet csinálni, ez is bűn. [A fegyver] világprobléma! Ebben uralkodni! Ebben semmi nincsen! Ilyen! Az ő kultúrájuk ez! Érted? Erőszak-kultúra! A miénk az erőszakmentesség. Mi nagyon türelmesek vagyunk. Én mondom: nekem senkivel nincs problémám. Tényleg. Nem haragszok, de nem tudom tisztelni Orbán Viktort, aki ilyen gyenge is, meg hogy a pénz a fontos... Szóval az igazság, a szabadság, demokrácia, ezeket nem lehet eladni. Ez az igazság.

GYORSDOKUMENTÁCIÓ!:

Orbánterror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
-2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
-2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
-2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
-2011.03.07.: Kihallgatások, amikben kényszervallatás ellenére sincs terhelő vallomás!
-2011.03.07.: Aznap A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
-2011.04.17.: Az Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
-2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres rendőrbűnözőkkel orbáni orvosmaffiához hurcolták azzal, kivizsgálandó: nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy önellátásra is képtelen!

Több ezer, politikai bűntettekben tett Feljelentéseinkre, orbán utasításaira!:
1. Minden általunk feljelentett tökéletes, hibátlan!
2. A Molnár F. Árpád az egyetlen bűnös!
3. El kell fogni, mert önellátásra is képtelen!
4. El kell fogni a Molnárt, mert kizárólag ő bűnöző!
5. El kell kobozni minden bizonyítékot!
6. A kuruc, puruttya, napiszar.com stb. marad, de a HÍRHÁTTÉR összes anyagát el kell tüntetni!
7. A hirhatter.com-nak még a Domainnevét is le kell foglalni!
8. Még a hírét is törölték orbán Facebook-oldaláról, hogy a HÍRHÁTTÉR ellen házkutatás volt, s hogy a Molnárt üldözik!
9. Teljes hírzárlatot rendelt el, titkosszolgálati kifejezéssel D-Notice-t! Ezt később külföldi kényszerre csekélyen enyhítették!
10. orbánnál sok százszor FELJELENTETT rendőrmaffiájával a Molnár elhurcolása az állami romagyilkossági tárgyalásról! Indok: orbáni orvosbizottsággal kivizsgálni, hogy a Molnár nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak bűnözés, vagy elmebaj is!

A "SUPER 8" című film eme 1. Trailer-ét pár órával a Java szigeti vonatkatasztrófák előtt Kaptuk és Hoztuk Nyilvánosságra. Orbán által BETILTOTT Cikkünkről előre Bejelentettük: Világtörténelem! A Címe...:

"Minden idők egyik vagy legjelentősebb katasztrófája! Előre Jelentettük, hogy vonatkarambol készül - Az ISTENT és Választottait szolgálta, és a világ sötétsége ellen irányult az indonéz vonatkatasztrófa"

Megjegyzés: Orbán és Andrew Vajna őrjöng, hogy AZ ISTEN és a Super 8 mind tovább titokban maradjon! Vajna Célja: pillanatnyi pénzért az Emberiség bukása!

A Mi magjaink lesznek, mint Ábrahámnál égen a csillag...!

Filmajánlatainkból:
1. Nyitott Kozmosz, Átkozott Emberiség
2. A Halhatatlanság alkalmazott, titkolt technológiai hátteréből - És Steven Spielbergnek azt üzeni...

Orbántól BETILTOTT további Kulcscikk!: "A kolontári iszapkatasztrófa valós háttere (Soós Úr cikke mellé Molnár F. Árpád Úr készített világtörténelmi képes-szöveges összeállítást)".

Két katasztrófát jelentettünk előre JAVA Szigetéről, és a Rettenetes Következményekből, ha mégis ellenünk... JAVA, mert JHVH-Kód!

Sokkal a Super 8 film előzetese előtt, Filmjeinkben évek óta minden légiparádék legnagyobb katasztrófáját vetítjük, az Emberiség ellenségeinek egy Júdáslistájával! A Tett Karambol Dátuma 8888-as Kód!: 1988.08.28.!

Lásd a "Super 8" című film felső, háromszoros kék vonalainak sokaságát is! Folytatjuk...!


Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Az ígért Végzésekből, E Filmhez is tartozik: Villámcsapás miatt ütközött Kínában két vonat szombat este.
http://hirhatter.bplaced.net/pekingi_orbanterror.htm
Jó azoknak, akik figyeltek, mert online követhetik, ahogy a világ titkosszolgálatai.
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY