Perpetuum mobile

3
Feliratkozom
RAM127
292 videó
42049 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
29
0
2011. febr. 15.

Végre valaki feltalálta az örökmozgót, csak olyan folyadékot kell hozzá használni, ami nem párolog.

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
fake, nem kell ezt túlragozni
thumb
Nagyon ügyesen kidolgozott szerkezet. A megoldás az, hogy a felfelé folyó víz medre nem függőlegesen helyezkedik el, hanem a szoba padlóján, mindössze arra kellett figyelnie, hogy a nézőpontból egyenlő szélesnek tűnjön. Ha eltekintetek az oszlopoktól és csak a medret figyelitek, észreveszitek hogy az eleje magasabb, majd egyre alacsonyabban fut, tehát lejt a szoba vége felé. A végén a víz kifolyik mondjuk egy összefolyóba, és az utolsó elem, ahonnan a víz csorog le természetesen már az első elem fölött van fizikailag. Oda vizet kellett vezetni az összefolyóból egy csövön felfelé, és az szépen lefolyik az első elemre. Szép!
thumb
Bocs, ez a valódi forrás, két hetes a vid.
http://www.youtube.com/watch?v=0v2xnl6LwJE
thumb
sztem 2 szerkezet van (1 magas, 1 lapos). Ha megnézitek HD-ben, a legutolsó tagnál (a kifolyónál) a víz mozgása teljesen más, mint az utolsó előttinél...
thumb
http://www.youtube.com/watch?v=ZsZzH0a7dwc
Vadiúj a videó, vasárnap tette fel a srác. Egyelőre nincsenek működő elméleteim, csak annyit bírtam kiszúrni, hogy az utolsó képkockákon léáthatóan elfogy a víz, de ez nem olyan nagy meglepetés.
Remélem kis idő után tesz fel megfejtést is.
thumb
nem véletlen hogy fix helyen van a kamera és nem járja körbe a szerkentyűt...perpetuum mobile nincs és nem is lesz soha,ettől függetlenül ügyes kis holmi,eldolgozgatott vele a készítője egy darabig.
thumb
addig el sem kell jutni hogy a viz hogyan csorog lefele
mert maga a szerekezet sem létezik
nem létezhet ha az oszlopok átfedését és elhelyezkedését nézzük
teljesen fake az egész semmi sem igazi a képen
thumb
Szép kamu, és nem is akar másnak tűnni.
thumb
Sajnos az örökmozgó illúziója bár mindannyiunk fanztáziáját megmozgatja, azért be kell látnunk, hogy ahol (1) nem hül le valami és vonja el a környezet hőjét vagy (2) nem lassít le valami másik mozgást (szelet, vizet) vagy (3) nem alakul át az anyag vagy (4) nem fogy el az anyag (E=m*c^2), abból sajnos nem lesz a meghajtáshoz energia.
thumb
hatásos trükk. a kerékre eső folyadék eleve szét fröcsögne, pár másodperc múlva már le is állna a szerkezet. az más kérdés, hogy eleve lehetetlen :)
thumb
A megoldás végtelenül egyszerű, ugyan van érzékcsalódás is, hogy felfeléfolyik a víz, de azt nem látjuk, hogy a csatorna teljesen be van fedve plexivel, és így egy csövet képez, az alsó medencében meg szépen megbújik egy szivatyú, amit nem látunk. Nem véletlenül az alsó medencébe öntötte a színezett vizet.
thumb
Jó kis videó, az biztos. Ami nekem feltűnt... a jobb oldali "oszlop" egyenesen áll, ahogy kell, de a bal oldali, elég durván elvan már dőlve. Meg a vizes padlón belátni a cucc alá. Utána néztem pár képnek és videónak, két félét is találtam, de ez a kettő üti egymást megoldásilag. Az árnyékokat szerintem próbálta belőni, hogy ne legyen feltűnő, de mikor elmegy mellette nekem valamiért fura a szerkezet(persze... valószínű ez illúzió, de azon felül is fura :D ). Mikor leguggol, szerintem nem is oda néz ahol igazából a szerkezet van. Mikor vissza felé sétál, már majdnem előtte áll, és akkor lehet látni, hogy eltakarja, mert jobb oldalt a földön lehet látni kicsit az árnyéket az oszlopoknak.
Nem úgy írtam, hogy most ez mind tuti abnormális, inkább csak ez az ami nekem gyanús, hátha más rájön valamire még. :D A simán "CG a víz" verzió nekem sem jön be, remélem nem az a megoldás.
thumb
hogy csorog felfele a folyadek a mikor beontod a rendszerbe? Optikai csalodas.
1 | 2
következő
Felhasználó videói
thumb
0:41
Azonnal megfagy a víz
2013. máj. 17.
thumb
1:45
John Wilkins rámpája
2013. máj. 1.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY