0 0 0
528
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2011. nov. 20.
CÍM:
Telefonváltás Pintér Sándor, Orbán Viktor és az állami bérgyilkos Jozef Roháč kapcsolatáról - Molnár F. Árpád Clodóról és másokról, Fenyő János, Boros Tamás, Seress Zoltán gyilkosairól...

Leleplező és Zeneszerző:
Molnár F. Árpád "ELI" keresztyén (helytelenül írva: "keresztény") újságíró, oknyomozó, tényfeltáró, az állami szervezett bűnözés legfőbb leleplezője a bolygón, az Amnesty International (AI) tagja, a KJE alapító tagja, Filmrendező, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, Minden Idők Legfőbb Echelon-Tanújának Eleve Elrendelt Próféta.

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Az összes újságíró-üldözés, művészek elleni pártkoncepciós perek, minden nem párt-zeneművek és filmek elkobzásában kiemelt lobbista és őrjöngő követelőző a MAFILM és Andrew G. Vajna terrorista provokátor és elektrosokkos mániákus tömeggyilkos JÚDÁSFASISZTA bűnöző!

Operatőr:
Domján Tibor (Echelon-Tényfeltáró)

További Munkatársak:
Soós József "Titán" (Echelon-Tanú)
Daria Rubinstein (Echelon-Tanú)
Nagy Sándor "Naleksz" (Echelon-Tanú)
Csiza Csaba (Echelon-Tényfeltáró)
Krisztián György (Echelon-Tanú)
és mások

!!! ORBÁN VIKTOR MINDANNYIUKAT ÜLDÖZI, MINDŐJÜK TELJES ÉLETMŰVÉT BETILTOTTA, ÉS MINDENT, AMIHEZ HOZZÁFÉRT, A ZENESZERZŐINK MŰVEITŐL A DOKUMENTUMFILMJEINKIG ELKOBOZTA! !!!

Directed By:
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)

Felvétel: 2011.04.02., Budapest
Készült: 2011.04.03., Budapest
hirhatter.com (Orbántól 2011.02.17-én a magyar népirtó (155.§) tarhely.eu-n keresztül BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! Az átmeneti tárhelyen ugyanúgy náci propaganda terjesztésére hivatkozva, az aznapi kihallgatások ellenére orbántól provokatív és rosszindulatú módon, 2011.03.07-én OTT IS BETILTVA! A Keresztyén HÍRHÁTTÉR Helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
Magyarország Legüldözöttebb Médiuma, Az Orbántól BETILTOTT HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
Magyarország Legüldözöttebb, Legelhallgatottabb és Legbetiltottabb Újságírójával, A Keresztyén és Echelon-Tanú Molnár F. Árpáddal Bemutatja

Molnár F. Árpád a bűnüldözésben kezdte a rendőrséggel és a titkosszolgálattal. A féktelen állambűnözés miatt 2001 óta hadban áll a tömeggyilkos politikai maffiával! Állami gyilkosság elől többször ment külföldre! 2004-ben logikai úton lett keresztyén.

Pl. 2006-ban 247 szabadságvesztést kimondó bírói ítélet után 243-ra kellett deklarálni: törvénytelen ítélet volt! Tehát a bírói ítéletek egy vizsgált halmazban is 98%-ban köztörvényesek! A bírók az áldozatokat ítélték el, nekünk a bűnözőket KELL!

Orbán, a tébolyult tömeggyilkos maffiavezér Roháčról, Pintérről, Clodóról és saját magáról, azaz orbánPATKÁNY viktorról az Összes Cikket, Filmet, Hangfelvételt stb. BETILTOTTA, és amihez hozzáfért, Filmjeinkkel stb. együtt ELKOBOZTA, mert ELMEBETEG!

Molnár F. Árpád "ELI" beszél, akiről már A HÍRHÁTTÉR 2007-es Megalapítása előtt általános vélekedés volt, hogy minden idők Legfőbb Echelon-Tanújának Teremtetett, és Aki által a Legfőbb Világreformok dinamizálódnak!

A Fidesz közölte: Roháčtól megkérdezik, ki bízta meg Fenyő János lelövésével.

Az Air France 228 emberrel zuhant a tengerbe. Obama és Sarkozy hetekig úgy tettek, mintha spektroszkopós műholdas felderítés sem létezne 50 éve! Sőt! Állították, ők csak Hitler-korabeli radartechnikával rendelkeznek! Orbániáda őrjöngött a mészárlásért!

Dávid Károly tömeggyilkos bács-kiskun megyei rendőr-főkapitány, orbán terroristája!

Fent Auschwitz, lent orbán vigyoridióta fasiszta családja!

A felvételeken tömeggyilkosok: Még hasonlítanak is orbánpatkányra!

Zene: Molnár F. Árpád "ELI"
*OrbánPATKÁNYTÓL BETILTOTT Keresztyén Oknyomozó, Tényfeltáró, minden magyarok Legüldözöttebb Újságírója, általános vélekedések szerint a Föld Legfőbb Echelon-Tanúja*

Tóth Tamás, Budapest napiszaros MASZTIS orbán-puruttya rendőrfoskapitánya!

Amint nyilvánosságra került, hogy tanúk jönnek hozzánk Orbán, Pintér, Hende Csaba és bandája gyermekrablási, szervkereskedelmi és gyilkossági ügyeiben, Orbánpatkány rögtön pánikházkutatást rendelt!: Tóth Tamás budapesti rendőr-főkapitány által!

Stáblista:

  • Molnár F. Árpád (ELI) - Rendező, Tényfeltáró
  • Domján Tibor - Operatőr
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Hatalmak szemei vagyunk!
10:03
2011. dec. 11. 99 néző
Maffiafilm!! Jobbik-maffia minden...
18:18
Hasonló videók
10:03
2011. dec. 11. 99 néző
18:18