Jani, a fakír /Prahladbhai Jani/

90
Feliratkozom
lohere
6827 videó
1145 Loop készítése
0
0
2011. márc. 14.

70 éve nem vett magához semmilyen táplálékot...........Prahlad Janit egy kórházban különítették el és vizsgálják Ahmedabadban, Gurjarat államban. Az indiai hadsereg kutatói foglalkoznak vele, mert azt feltételezik, hogy valóban van valamilyen különleges tulajdonsága, aminek a megismerése segíthet emberek életének a megmentésében.

Hat nap telt el, amióta szigorúan ellenőrzik, azóta biztosan nem evett és nem ivott, ennek ellenére a teste nem mutatja az éhezés vagy a dehidrálódás jeleit.

Prahlad Jani azt állítja, hogy hétéves korában elhagyta az otthonát és azóta vándorló szent emberként él Rajasthanban. Állítólag megél a "spirituális életerőből", egy istennő tölt bele "elixírt" a szájpadlásán lévő lyukon át.

A legtöbb orvos eddig közönséges falusi csalónak tartotta. A hadsereg kutatói viszont azt remélik, elleshetik tőle, hogyan élhetnek tovább élelem nélkül a katonák vagy a természeti csapások áldozatai. Szerintük sok életet megmenthet, ha a szélsőséges körülmények közé kerülő emberek hosszabb ideig képesek várni a segítség megérkezésére.

2003-ban egyszer már vizsgálták Prahlad Janit orvosok, akkor azonban csak 10 napig. Nem evett, nem ivott, még csak nem is vizelt és nem változott az egészségi állapota. Most 15 napig figyelték. Jani, a fakír, aki 70 éve nem eszik, nem iszik!
DÖBBENET! Indiában tudósok vizsgálják azt a 82 éves férfit, aki azt állítja: 70 éve nem vett magához semmilyen táplálékot.Az - állítása szerint - 7 éves kora óta a dzsungelben élő, 11 éves korában "megvilágosodott" fakírt most másodszor vizsgálták egy indiai kórházban, és megerősítették, hogy a - 24 órás kamerás és közvetlen felügyelet mellett zajló - vizsgálat ideje alatt semmilyen táplálékot nem vett magához. Életfunkciói ennek ellenére normálisan működtek, sőt az őt vizsgáló orvosok szerint egészségesebb a legtöbb 40 éves embernél. A húgyhólyagjában megfigyelt folyadék mennyisége folyamatosan változott, noha egyszer sem ürített, úgy tűnik, mintha a vizeletet újrahasznosítaná (!?) a szervezete. Többi szerve is nyilván másként működik, mint a miénk, tüdeje talán több párát szív föl a belélegzett levegőből, mint amennyit kibocsát a kilélegzéskor, így kerülve el a kiszáradást(?). (Talán tápanyag felvételére is alkalmas: a levegőben található anyagokból... ???!) Persze az is lehet, hogy egy nagyon ügyes trükkmesterről van szó, sőt, az sem kizárt, hogy valamilyen okból az orvoscsoport, vagy annak néhány tagja együttműködik vele - a túristákat vonzó szenzáció hírnév és pénz Indiának is, és a "jelenség" körül lebzselőlnek is... De ha minden rendben van is a táplálék nélkül élő ember körül, aligha indokolt annak az orvosnak a lelkesedése, aki a hosszútávú űrexpedíciók legénységét ilyenekből toborozná: A táplálék nélküli életmód csak minimális energiamennyiséggel elvégezhető feladatok ellátására képesíthet (ha egyáltalán): Jani reggeltől estig meditál...

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
thumb
7:54
Síva tánca
2020. jún. 3.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY