2 0 0
560
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2019. márc. 14.
Discord szerverünk: https://discord.gg/PwEYRh5
Jelentkezés a csapatba: https://goo.gl/forms/bRrieGQUoEI1JBZM2

MEGJEGYZÉSEK: Az első részben rengeteg stilisztikai hiba van fogalmazás szinten, valamint a felirat szinét sem kékre szerettem volna festeni, csak elfelejtettem égetésnél átállitani... A második részben próbálok átfogalmazni egy két dolgot és a feliratra is oda fogok figyelni. Az op-ed párost valószinűleg nem tudom megjavitani, ezért annak forditását törölni fogom. Valamint próbálok a minőségen is csiszolni a következő részben. :)

1. Az OP és az ED el van csúszva/a szöveg nincs kiirva teljesen. Ennek az a problémája, hogy az eredeti angol szöveg egy szövegdobozban irodott és sajnos még nem találtam megoldást arra, hogy széthúzhassam. Elnézést kérek ezért is és remélem, hogy nem rontja el az élményt!

2. Nagyon sok szót megváltoztattam az átváltozásnál, mivel eléggé értelmetlen lett volna a szószerinti változatot kiirni (vagy csak én vagyok ilyen béna és nem tudom normálisan leforditani) tehát megpróbáltam valami ötletessel előállni.

3. A precure-k neveit nem fogom forditani és meghagyom angolul.

4. A "Kirayaba"-ra nem találtam egy frappáns forditást, ezért meghagytam "csili-vilinek", de szóljatok, ha van más ötletetek. :D

Köszöntelek benneteket a PrecureDetective által forditott Star Twinkle Precure nevű, 2019-es magical girl anime magyar változatában.

1.rész: Csili-vili?~ Az világegyetemet átragyogó Cure Star születése!
Az anime középpontjában Hoshina Hikaru, egy 14 éves lány áll, aki megszállottan imádja a csillagokat, az űrt és a rejtélyeket. Egy nap amikor éppen saját csillagképét rajzolja az életre kel és elviszi egy földöntúli utazásra. Mikor a lány felébred, a kis lény, Fuwa, elszökik és Hikaru a keresésére ered. Meg is találja a lényt, aki azonban egy újabb féreglyukat nyit, amiből egy rejtélyes űrhajó pottyan ki, ami magával hoz két űrlényt, az ember felépitésű Lala-t és Puruns-t. Nagyon hamar kiderül, hogy éppen menekültek a Notraider-ek elől, akik Fuwa megszerzésével Kappard-ot bizták meg. Hikaru elmenekül Lala-val az űrbe, ahol azonban egy támadásban megsérül az űrhajójuk és a törött ablakon Fuwa kirepül, azoban Hikaru nem adja fel és a segitségére siet. De vajon hogy fogja Hikaru megmenteni Fuwát?

Forditotta és égette: PrecureDetective
Felirat forrás: Over-Time
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói