526 Loop készítése
0
0
2012. okt. 6.

Pszichiáter- és rendőrmaffia, MMPI, rendőrpatológia (9 perc 38.88 másodperc)

Tényfeltáró:
Molnár F. Árpád (ELI) (Betiltott Keresztyén Újságíró, vezető roma jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg)

Zene:
Cover Name Band (Az Echelon-Leleplezőkből is álló együttes a művet a HÍRHÁTTÉR Filmjeihez komponálta.)

Operatőr:
Kovács Adrienn Nikoletta (Echelon-Leleplező)

Munkatársak:
Angela Trianglar "Musica" (Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)
és az antikrisztus és nyíltan fasiszta Júdásfaj népirtó extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!

Közreműködött:
Domján Tibor (Betiltott Keresztyén Újságíró, Világszintű Echelon-Leleplező)

Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI) (Keresztény emberjogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és akit a világ Legfőbb Echelon-Tanújának, a Keresztyének pedig prófétának tartanak)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2012.10.04., Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Könyvtára; Bp., Arany János utca 1.
Készült: 2012.10.06., Budapest, Hungary (Magyarország).
Premier: 2012.10.06.
http://www.hirhatter.org
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (KLIKK!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
Molnár F. Árpád (ELI)
www.hirhatter.org

MOLNÁR F. ÁRPÁD (ELI) MONDJA:
- Bűnözők között, tömeggyilkosok között nevelkedtem, mint amilyen Pigniczki Zsuzsa...

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
Az Első ECHELON-Média!

A HÍRHÁTTÉR Gyorsfilmjének Címe:
Pszichiáter- és rendőrmaffia, MMPI, rendőrpatológia

Villámkommentár: Molnár F. Árpád (ELI).
Közreműködik: Domján Tibor.
Operatőr: Kovács Adrienn Nikoletta.
Zene: Cover Name Band.
Gyorsrendezés: Molnár F. Árpád (ELI).
Felvétel: 2012.10.04. ; Készült: 2012.10.06.

Music by Cover Name Band (Az Echelon-Tényfeltárókból álló együttes a művet a HÍRHÁTTÉR Filmjeihez komponálta.)

Munkatársak:
Angela Trianglar "Musica" (Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)
és a sátáni fasiszta terror miatt nem publikus személyek

Molnár F. Árpád (ELI) MMPI-tesztjei rendre ugyanazt mutatták: a legalacsonyabb a szorongás (23), a legmagasabb az önzetlenség (67). Az összes többi patológiai mutató bőven határértéken belül maradt.

Egy lista az állampszichiátriai terrorizmust leleplező Filmjeink arzenáljából!:
1. Lázár Jánosék és Orbán Viktorék életfogytiglanja
2. Orbán Viktor, a Fidesz és a Hír tv felhalálhörgése
3. Polgári és katonai titkosszolgálati erkölcs, honvédelem
4. A bűnözés pszichiátriája - Az 1500-ak maffiája és az Elkerülhetetlen Világreform
5. A magyarság gyámság alá helyezése
6. Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú (KLIKK!)
7. Botrányinterjú Lázár Jánossal
8. Öljétek meg Polgár Tamást is!
9. HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód!
10. Sátán férgein át a Győztesek Világa felé
11. Globális Megtorlás Készült - Pszichiátriai Holocaust, Vérbűn, Főbűn, Kárhozat!
12. Gergényi Péter, Szűcs Attila és elektrosokk; Stadler József és Tánczos Gábor kontra 100% ügyészmaffia
13. orbán viktor és Lázár János, a sokkos gyilkos csődtömeg minden kádári-orbáni tömeggyilkos pszichiáterért! - Betiltani és Megölni, akik...
14. Index Fórum: Anonim Cenzorbűnözés!: Üldözd az Echelon-Tanúkat! Éljenek a pszichiátriai állami gyilkosságok!
15. A LEGBETILTOTTABBAK az orbáni kilakoltatások és a patkány pszichiátriai fasizmusa ellen!
16. Nem sikerült meggyilkolni! : Hajdu Attila Keresztyén Tényfeltáró! (KLIKK!)
17. Novák Előd, Polgár Tamás (1 év 4 hónap) és a sokkos gyilkos, sortüzes bíróbűnözés
18. Kordokumentumfilm Molnár F. Árpádnak, a romagyilkosságok Keresztyén Emberjogvédő Koronatanújának orbáni elhurcolásáról a cigánygyilkosság tárgyalásról, hitlerizmus és sztálinizmus vádjával! (KLIKK!)
19. Jobbik-maffia minden tömeggyilkosságért! MAFFIAFILM!
20. Molnár F. Árpád a pszichiátriai tömeggyilkosságok CCHR-rendezvényén (videoklippel!) (KLIKK!)
21. A párt, amely leghangosabban imádta a pszichiátriai terrorizmust (KLIKK!)
22. NEMZETKÖZI ANTIFASISZTA ÉS TERRORELHÁRÍTÓ SUPER-FELJELENTÉS! A youtube betiltotta a fasizmus elleni kritikát! A magyar elkövetők IP-címeit követeljük!
23. Exkluzív Titkok a katonai, polgári, orvosi titkosszolgálatokról (KLIKK!)
24. Zaklatás, bíróbűnözés, pszichiátriai terror, gyógyszermaffia, börtönélet
25. Tömegmészárlások Bács megye legnagyobb kórházában! - A Koronatanú Tényfeltár! (KLIKK!)
26. A pszichiáterek már a spájzban vannak
27. A pszichiáterek még inkább a spájzban vannak
28. Minden pszichiáter vagy bűnöző, vagy elmebeteg (Bizonyító Feljelentésfilm) - A Magyar Pszichiátriai Társaság (MPT) Kedvenc Kordokumentumaiból (KLIKK!)

DOMJÁN TIBOR (Az Orbán-Obama-banda részéről halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban Betiltott és Eltitkolt Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező, A HÍRHÁTTÉR Munkatársa.)

MOLNÁR F. ÁRPÁD (ELI) minden magyarok Első HAARP- és Echelon-Filmjeinek alkotója, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg.

A neves roma jogvédő Molnár F. Árpád (ELI) volt és maradt az állami cigánygyilkosságok állami háttere legfőbb leleplezője, aki a romagyilkossági tárgyalásokon is a legtöbbször jelent meg.

Molnár F. Árpád (ELI) a Legfőbb titkosszolgálati leleplező. A politikai gyilkosságok intézményrendszerét és metodikáit is ő tárta fel, de pl. utasszállítók elleni repülőrobbantásokról sem készített senki több és vaskosabban leleplező filmet.

Molnár F. Árpád (ELI) 1998-ban kezdte a bűnüldözésben Gergényi rendőrségével és Orbán titkosszolgálataival. 2001 óta hadban áll a bűnöző rezsimmel. Politikai gyilkosság elől többször menekült külföldre. 2004-ben logikai úton lett Keresztyén.

Az olyan szakkifejezéseket, mint "bűnöző alkatú pszichopátia", "szkizoid személyiségzavar" stb. szintén könnyen rákereshetően a Molnár F. Árpád vezette be és tanította meg a lakosságnak, akik így már halmozottan tetten érik a pszichiátriai banditizmust!

Orbán-Obama-terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
2011.03.07.: A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
2011.04.17.: A zsidók elleni Holocaustra emlékező Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy mentálisan is életképtelen!
2012.02.29.: Házkutatás A HÍRHÁTTÉR volt munkatársánál és ismerőseinél fasizmus hamis vádjával! Orbánék A HÍRHÁTTÉR Keresztyén ANTIFASISZTA Jogvédői ellen további házkutatásokat és terrort jelentettek be, mondván, hogy fasiszták!
8. A HÍRHÁTTÉR volt munkatársa orbáni elmegyógyászokhoz idézése, hogy képes volt-e belátni nem létező fasizmusa társadalomra veszélyességét, vagy annyira beteg, hogy erre is képtelen volt.
9. Az antifasiszta Keresztyén Nagy Sándor (Naleksz) HÍRHÁTTÉR-Munkatárs beidézése, természetesen szintén hitlerizmus rosszindulatú terjesztése hamis vádjával!
10. Bács-Kiskun megye antiszemita és cigánygyűlölő megyei főügyésze, Nánási László feljelentése minden magyarok Legfőbb roma jogvédője, a Holocaust leghíresebb magyarországi ellenzője, Molnár F. Árpád ellen fasizmus terjesztése hamis vádjával!
2012.06.15.: A búza utcai kilakoltatásról az életvédelmi főtudósító Molnár erőszakos elhurcolása, majd fogdába zárása, mondván, hogy amiért tudósított, ezért ellenállt a rendőrségnek, továbbá országos elfogató parancs van ellene fasizmus terjesztése címén!
12. Domján Tibor HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező beidézése, szintén fasizmus vádjával!
13. Nagy Sándor (Naleksz) Keresztény Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő és Világszintű Echelon-Leleplező orbáni elmeorvosokhoz idézése, fenyegetésekkel, fasizmus vádjával! (ORBÁN ELMEBETEG és súlyos paranoiás téveszméi vannak!)
14. A következő Keresztény Jogvédő családját is halálos félelem fogta el, és pánikszerűen a hozzánk forduló üldözöttekre támadt, hátha ezzel elkerülheti családja bebörtönzését, elmegyógyintézetbe zárását vagy az orbán-panetta banda általi legyilkolását!
2012.09.10.: Molnár F. Árpádot megint egy életvédelmi eseményről, egy idős, beteg asszony erőszakos kilakoltatásáról hurcolja el az orbáni rendőrmaffia, mondván, hogy fasiszta bűncselekményeiért Sopron is országos körözést adott ki ellene! Orbán elmebeteg!
2012.09.13-ra Domján Tibor antifasiszta jogvédő beidézése fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! A fél ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával. (Orbán Elmebeteg!)
2012.09.13-ra Molnár F. Árpád antifasiszta jogvédőt az elmebeteg Orbán megint beidézteti fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! Az egész ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával!
2012.09.21-re a Keresztyén Nagy Sándor Munkatársunk Budapestről Győrbe idézése (138 km) elmeorvosi vizsgálatra, mondván, meg kell állapítani, hogy azért fasiszta, mert bűnöző, vagy azért náci, mert elmebeteg.
2012.09.21-re, tehát ugyanerre a napra egy másik náci közpénzparazita terrorszervezet, a Makádi-féle soroksári rendőrbűnbanda a Molnár F. Árpádot is fenyegetésekkel idézi be, fasizmus hamis vádjával, mert Orbán és bandája ELMEBETEG!
2012.09.21-re ugyanakkor a Makádi Katalin-vezette soroksári "rendőrség" szintén nyílt fasiszta rekordbukással Domján Tibort is fenyegetésekkel idézi be, mint fasiszta bűnözőt, ugyanis Orbán és bandája tébolyult ámokfutók és náci ELMEBETEGEK Sátánhordája!

Az esetek külön-külön is bizonyítják a Btk. szerinti TERRORCSELEKMÉNY BŰNTETTÉT, melyek miatt az Orbán-Panetta fasiszta banda elleni ÉLETFOGYTIG TARTÓ FEGYHÁZBÜNTETÉSEKTŐL NEM TUDUNK ELTEKINTENI.

A politikai maffia leghírhedtebb orvosokkjaiból!: Pigniczki Zsuzsanna, Antal Albert, Keller Éva, Kiss László, Kelemen Oguz, Szűcs Attila, Zala Attila, Kákonyi Róbert, Erdélyi Rita, Magyar László, Veér András, Döme László, Bognár Géza, Gibiszer Éva stb.!

A Molnár Előre Bejelentette: Orbán Viktor lesz minden magyar idők legbukottabb pszichiátriai terroristája. A Molnár akkor kezdte a Tényfeltárásokat, mikor még a nép azt hitte, a pszichiáterek becsületesek. Ma már sorra jönnek a pol-pszichiátriai botrányok!

Filmajánlat:
"Új kilakoltatás és nyíltan nácista letartóztatás a Pázmány utcában! - Kordokumentumfilm 2012
1. Kilakoltatás! Fidesz: Nem a pénze, a lakása kell!
2. Letartóztatni a Molnár F. Árpádot!" (KLIKK!)

Obama-Orbánéktól BETILTOTT HAARP-Filmjeinkből:
1.A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból (KLIKK!)
2.HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód! (KLIKK!)
3.Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
4.HAARP-project az Emberiség ellen
5.HAARP-álomban az egész bolygó

Orbán és náci bandája az Összes Elmetechnológiai és Keresztyén Filmünket, Cikkünket, Feljelentésünket Betiltotta! Mivel az Emberiség Végső Védelméről volt szó, így Orbán és bandája ellen az életfogytig tartó fegyházbüntetések és a kárhozat Feltétlen!

Domján Tibor, Molnár F. Árpád (ELI), Kovács Adrienn.

HÁTTÉRHATALMI TITKOK
A Fő Isten-Kapu és Az Első Echelon-Médium!
TÉNYFELTÁRÓ DOKUMENTUMFILMEK
INFORMÁCIÓK ECHELONRÓL
INFORMÁCIÓK BABILONRÓL
Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!
HÍRHÁTTÉR

Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!
Hírháttér

AZ ISTEN és az
Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R
∆ ∆


Érintve: szkizofrénia, bűnöző alkatú pszichopátia, alkoholizmus, MTA, börtönpszichiáter, elmegyógyászat, igazságügyi elmeszakértő, pszichopata, Pigniczki Zsuzsanna, rendőrpatológia, Pintér Sándor, Orbán Viktor, Gaál Éva, Kecskemét, patológia, rendőrbűnözés, maffia, Budapest, katonaság, orvosbűnözés, Magyar Pszichiátriai Társaság, MPT, OPNI, IMEI. MN Magyar Néphadsereg II. Katonai Kórház Ideg-elme osztály, Magyar László, orvos, ezredes, alezredes, felső tízezer. Molnár Ferencné, Retezár Mária. Bűnözők, tömeggyilkosok, felülvizsgáló főorvos. Katonai titkosszolgálat, tégla, ügynök, titkos ügynök, titkosügynök. Ejtőernyősök, Zámbori Mihály pszichológus asszisztens. Politikai gyilkosság, állami gyilkosság, Szondi teszt, Szondi-teszt. Depresszió, skála, patológiai mutatók, hányados. személyiségteszt, személyiség, önzetlenség, jóindulat, rosszindulat. Szökési hajlam, önvédelem, emberölés. Szimpatikus, ellenszenves. Nyomozók, önkényuralmi jelkép tiltott használata, rendőrkapitányok, Gergényi Péter, Bács-kiskun megyei rendőrfőkapitány, rendőr-főkapitány, rendőr főkapitány, rendőrmaffia, megyei rendőrkapitányok bűnbandája, NBH, AVH, AH, Nemzetbiztonsági Hivatal, Alkotmányvédelmi Hivatal. Rövid ital, tömény alkohol, paranoid személyiségszerkezet, paranoia. Mentálhigiénia, hiszteroid pszichopátia. Antiszociális, szociopata, szociopátia, Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány. Babar Tamás, Csóka János. Titkosszolgálati üldözés, Kecskés, Kecskemét, ügyvéd, ügyvédbűnözés, rendőri öngyilkosságok, likvidálás. Kirúgás. Zárt osztály, zártosztály, Belügyminisztérium, katona, katonaság, honvédség, hadsereg, bűnbanda. MSZMP, Magyar Szocialista Munkáspárt, rendőrminiszter, polgári titkosszolgálati miniszter. 2006-os sortüzek. Kilakoltatások, V. kerületi rendőrmaffia. MSZP, Gyurcsány Ferenc.

Ha bajban van, ha információval szolgálna vagy a HÍRHÁTTÉR Munkatársa lenne:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.hirhatter.org

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.hirhatter.org

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY