439 Loop készítése
1
1
2012. okt. 21.

Pszichiátriai és Erkölcsi alkalmassági vizsgálatot az igazságszolgáltatás összes tagjára! - Monostori Attila nemzetközi jogász, a BAUMAG-botrány károsultjai ügyvédjének HHMM-Filmje (14 perc 58.88 másodperc)

Nyilatkozik:
Monostori Attila (Nemzetközi hírű, politikai üldözött jogász, a Baumag nemzetközi botrány sok ezer áldozatának ügyvédje, a De Jure Liga alelnöke, a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Mozgalom alelnöke)

Riporter:
Molnár F. Árpád (ELI) (Betiltott Keresztyén Újságíró, vezető roma jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg)

Operatőr:
Kovács Adrienn Nikoletta (Echelon-Leleplező)
Molnár F. Árpád (ELI)

Zeneszerző:
Molnár F. Árpád (ELI):
110825/5. Az Ötödik

Háttérmunkatársak:
Angela Trianglar "Musica" (Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)

Rendezvényszervezés:
Balogh Béla
Ruszkai Barnabásné

A bírósági tárgyalás Operatőrei:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor
Kovács Adrienn Nikoletta

Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI) (Keresztény emberjogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és akit a világ Legfőbb Echelon-Tanújának, a Keresztyének pedig prófétának tartanak)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2012.10.20., Bp., XVI. (8+8) kerület, Veres Péter út 79. (7+9=8+8), Krisztina Hotel.
Készült: 2012.10.21., Budapest, Hungary (Magyarország).
Premier: 2012.10.21.
http://www.hirhatter.org
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (KLIKK!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
2012-09-25. HÍRHÁTTÉR TV: Mit üzen Orbán Viktornak? - 21 neves jogvédő és aktivista válaszolt
(Film, 18 perc 58.88 sec; KLIKK!)
Munkatársak: Molnár F. Árpád "ELI" ; Angela Trianglar "Musica" ; Emma Paradigma ; Balogh Béla ; Dombóvári Andrea ; Székely Emma ; Kanalas András ; Kőszegi M. László ; Tatár József ; Reznák Pál ; Ruszkai Barnabásné ; Bustya Tibor ; Hári Dániel ; Bognár Julianna ; Horváth Marianna ; Nyári Edina ; Monostori Attila ; Vajda Attila ; Ruszkai Barnabásné ; Kovács Sándor ; Szökendi Beatrix ; Kiss Roland ; Csikós Juhász Imre ; Domján Tibor és további, valamint a szó szerint fasiszta amero-magyar háttérhatalmi maffia náci üldözései miatt nem publikus személyek!

Monostori Attila nemzetközi jogász és Molnár F. Árpád (ELI) vezető emberjogvédő.

2012-10-18. BAUMAG! A legnagyobb jogvédők tömegei tolongtak a világhírű jogász, Monostori Attila elleni koncepciós per bírósági tárgyalására!
(KLIKK a Cikkre!)
Cikk: Molnár F. Árpád "ELI" (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Emberjogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmeprogramozó Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)

2012-10-06. HÍRHÁTTÉR TV: Pszichiáter- és rendőrmaffia, MMPI, rendőrpatológia
(Film, 9 perc 38.88 sec; KLIKK!)
[Zene: Cover Name Band]
Munkatársak: Molnár F. Árpád "ELI" ; Angela Trianglar "Musica" ; Emma Paradigma ; Domján Tibor ; Kovács Adrienn Nikoletta ; Cover Name Band együttes és a szó szerint fasiszta amero-magyar háttérhatalmi maffia náci üldözései miatt nem publikus személyek!

A Legbetiltottabb Újságíró Gyorsfilmje.
HÍRHÁTTÉR: Rendőrségi átszervezések 2012, Abszolút létszámú rendőrbűnözés! (KLIKK!)

A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Bemutatja
Pszichiátriai és Erkölcsi alkalmassági vizsgálatot az igazságszolgáltatás összes tagjára!
Monostori Attila nemzetközi jogász, a BAUMAG-botrány károsultjai ügyvédjének HHMM-Filmje

Music by Molnár F. Árpád (ELI): 110825/5. Az Ötödik

Felvétel: 2012.10.20., Bp., XVI. (8+8) kerület, Veres Péter út 79. (7+9=8+8), Krisztina Hotel.
Készült: 2012.10.21., Budapest, Hungary. www.hirhatter.org

Monostori Attila nemzetközi hírű jogász, politikai üldözött és Molnár F. Árpád (ELI), minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legeltitkoltabb Újságírója.

Balogh Béla, minden magyarok Legnagyobb otthonvédője és Monostori Attila politikai üldözött jogász.

A Monostori-tárgyalás HÍRHÁTTÉR-Felvételeiből.
(2012.10.17.)

Kovács Adrienn Nikoletta jogvédő, Echelon-Leleplező és Monostori Attila nemzetközi hírű jogász.

Vajda Attila MNPJM-elnök és Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező. Mindketten vezető emberjogvédők.

Molnár F. Árpád (ELI), akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és Kőszegi M. László, a Hungária TV vezetője.

Nyilatkozik: Monostori Attila politikai üldözött jogász.
Riporter: Molnár F. Árpád (ELI), a bolygó Vezető Echelon-Tanúja.
Interjúoperatőr: Kovács Adrienn Nikoletta Echelon-Leleplező.

Balogh Béla és Molnár F. Árpád (ELI) a Monostori-peren.

A tárgyalás után is nagy a tömeg.

A Tárgyalás Operatőrei:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor
Kovács Adrienn Nikoletta

Háttérmunkatársak:
Angela Trianglar (Musica)
Emma Paradigma

Rendezvényszervezés:
Balogh Béla
Ruszkai Barnabásné

Orbán-Obama-terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
2011.03.07.: A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
2011.04.17.: A zsidók elleni Holocaustra emlékező Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy mentálisan is életképtelen!
2012.02.29.: Házkutatás A HÍRHÁTTÉR volt munkatársánál és ismerőseinél fasizmus hamis vádjával! Orbánék A HÍRHÁTTÉR Keresztyén ANTIFASISZTA Jogvédői ellen további házkutatásokat és terrort jelentettek be, mondván, hogy fasiszták!
8. A HÍRHÁTTÉR volt munkatársa orbáni elmegyógyászokhoz idézése, hogy képes volt-e belátni nem létező fasizmusa társadalomra veszélyességét, vagy annyira beteg, hogy erre is képtelen volt.
9. Az antifasiszta Keresztyén Nagy Sándor (Naleksz) HÍRHÁTTÉR-Munkatárs beidézése, természetesen szintén hitlerizmus rosszindulatú terjesztése hamis vádjával!
10. Bács-Kiskun megye antiszemita és cigánygyűlölő megyei főügyésze, Nánási László feljelentése minden magyarok Legfőbb roma jogvédője, a Holocaust leghíresebb magyarországi ellenzője, Molnár F. Árpád ellen fasizmus terjesztése hamis vádjával!
2012.06.15.: A búza utcai kilakoltatásról az életvédelmi főtudósító Molnár erőszakos elhurcolása, majd fogdába zárása, mondván, hogy amiért tudósított, ezért ellenállt a rendőrségnek, továbbá országos elfogató parancs van ellene fasizmus terjesztése címén!
12. Domján Tibor HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező beidézése, szintén fasizmus vádjával!
13. Nagy Sándor (Naleksz) Keresztény Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő és Világszintű Echelon-Leleplező orbáni elmeorvosokhoz idézése, fenyegetésekkel, fasizmus vádjával! (ORBÁN ELMEBETEG és súlyos paranoiás téveszméi vannak!)
14. A következő Keresztény Jogvédő családját is halálos félelem fogta el, és pánikszerűen a hozzánk forduló üldözöttekre támadt, hátha ezzel elkerülheti családja bebörtönzését, elmegyógyintézetbe zárását vagy az orbán-panetta banda általi legyilkolását!
2012.09.10.: Molnár F. Árpádot megint egy életvédelmi eseményről, egy idős, beteg asszony erőszakos kilakoltatásáról hurcolja el az orbáni rendőrmaffia, mondván, hogy fasiszta bűncselekményeiért Sopron is országos körözést adott ki ellene! Orbán elmebeteg!
2012.09.13-ra Domján Tibor antifasiszta jogvédő beidézése fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! A fél ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával. (Orbán Elmebeteg!)
2012.09.13-ra Molnár F. Árpád antifasiszta jogvédőt az elmebeteg Orbán megint beidézteti fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! Az egész ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával!
2012.09.21-re a Keresztyén Nagy Sándor Munkatársunk Budapestről Győrbe idézése (138 km) elmeorvosi vizsgálatra, mondván, meg kell állapítani, hogy azért fasiszta, mert bűnöző, vagy azért náci, mert elmebeteg.
2012.09.21-re, tehát ugyanerre a napra egy másik náci közpénzparazita terrorszervezet, a Makádi-féle soroksári rendőrbűnbanda a Molnár F. Árpádot is fenyegetésekkel idézi be, fasizmus hamis vádjával, mert Orbán és bandája ELMEBETEG!
2012.09.21-re ugyanakkor a Makádi Katalin-vezette soroksári "rendőrség" szintén nyílt fasiszta rekordbukással Domján Tibort is fenyegetésekkel idézi be, mint fasiszta bűnözőt, ugyanis Orbán és bandája tébolyult ámokfutók és náci ELMEBETEGEK Sátánhordája!
2012.10.26-ra a Keresztyén Roma Jogvédő és Echelon-Tényfeltáró, 3 gyermekes Nagy Sándor újra beidézése a 138 km-re lévő hírhedt állami bűnöző Tóth Zsuzsa pszichiátervezérhez, hogy megállapítsa, Nagy Úr azért náci, mert bűnöző, vagy mert bűnöző elmebeteg.

Az esetek külön-külön is bizonyítják a Btk. szerinti TERRORCSELEKMÉNY BŰNTETTÉT, melyek miatt az Orbán-Panetta fasiszta banda elleni ÉLETFOGYTIG TARTÓ FEGYHÁZBÜNTETÉSEKTŐL NEM TUDUNK ELTEKINTENI.

HÍRHÁTTÉR
A politikai pszichiátriai bűnözés Első és máig Legfőbb Leleplezője
www.hirhatter.org
Minden pszichiáter vagy bűnöző, vagy elmebeteg (Bizonyító Feljelentésfilm) - A Magyar Pszichiátriai Társaság (MPT) Kedvenc Kordokumentumaiból
(Film, 33 perc 44.88 sec; KLIKK!)

Keresse Gyorsfilmünket az Interneten!
www.hirhatter.org
A titkosszolgálatnál jártunk, maximalista hazaárulást láttunk! - Orbán és Pintér minden tömeggyilkosság és a világ összes titkosszolgálata kémkedése mellett (KLIKK!)

Az antifasiszta keresztényekből és zsidókból álló HÍRHÁTTÉR-t lassan 2 éve fasizmus vádjával betiltva tartják, jogvédőit házkutatások, fegyveres elhurcolások, pszichiátriai terror sorozatával üldözik. A Btk. 261. § (1) b) életfogytig terjedően bünteti!

Mivel nem támogattuk a zsidók és a cigányság kiirtását, hanem feljelentéseket tettünk az Internetes, teljes népirtásokra buzdítók ellen, ezért minden életvédő, hajléktalanvédő, roma jogvédő stb. Filmünket fasizmus vádjával a nyíltan náci rezsim betiltotta!

A tarhely.eu, amivel Pintérék összefogtak a betiltás érdekében, a mai napig szó szerint őrjöng a náci tömeggyilkosságokért(!) és azért, hogy ha csak kérdéssel fordulunk hozzájuk, a rendőrség rögtön erőszakkal törjön ránk és hurcoljon el mindannyiunkat!

A világ Echelon-Tanúi jellemzően hadibázison vagy mellette születtek. Ahogy a Molnár F. Árpád Magyarország Legfőbb hadibázisa katonai lakótelepén, ahová mai napig be van jelentve, és akit A VILÁG LEGFŐBB ECHELON-TANÚJÁNAK TARTANAK!

Molnár F. Árpád (ELI) a bűnüldözésben kezdte a rendőrséggel és a titkosszolgálattal. 2001 óta hadban áll a bűnöző rendszerrel. Politikai gyilkosság elől többször távozott külföldre. 2004 elején logikai úton lett Keresztyén, miközben TUDNI kezdte...

A politikai gyilkosságok létét és intézményrendszerét mi tártuk a nyilvánosság elé. A mai napig az egyetlen titkosszolgálati leleplező média vagyunk!

2012-07-16. A LEGFASISZTÁBB ÁLLAMI BŰNÖZŐK FEKETE LISTÁJÁBÓL! A legantiszemitább, a hitleri fasizmust leginkább építő, a náci horogkereszt sérthetetlenségét és nemzeti jelképként történő tiszteletét leginkább követelő, a zsidóság kiirtását leginkább szorgalmazó, a kereszténységet és a civileket a hitleri tömeggyilkosságok elismerése érdekében a leginkább üldöző rendőri, ügyészi és pszichiáteri Veérfasiszta népirtó terroristák halhatatlan fekete listájából!
(KLIKK a Cikkre!) HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

Az egyik úgynevezett "Super" Filmünket ajánljuk: "Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig". (KLIKK!)

Az egyik úgynevezett "Super" Filmünket ajánljuk: "Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig". (KLIKK!)

Molnár F. Árpádot (ELI) már a HÍRHÁTTÉR megalapítása előtt a világ Legnagyobb hatásúra Teremtett Echelon-Tanújának tartottak.

Orbán és náci bandája az Összes Elmetechnológiai és Keresztyén Filmünket, Cikkünket, Feljelentésünket Betiltotta! Mivel az Emberiség Végső Védelméről volt szó, így Orbán és bandája ellen az életfogytig tartó fegyházbüntetések és a kárhozat Feltétlen!

1. Megmondtuk: Orbánt nem fogadhatják Egyiptomban!
2. Orbán Egyiptomba ment és 1 nap múlva kitört a pánarab forradalom!
Ésaiás 43.!: "Adtam Érted Egyiptomot!"
3. orbán házkutatással és A HÍRHÁTTÉR Blokkolásával a Cikket és a Képet BETILTOTTA!

Pl. a pánarab forradalomról ajánljuk BETILTOTT Próféciafilmjeinkből!:
1. Libanonból a holtak világtengere (KLIKK!)
2. Libanon az ISTEN és az Emberiség ellen (KLIKK!)
3. Az elnök megölése! - Titkok Szaddam Husszein bukásáról (...kiállt Orbán gyilkosságaiért, ezért...) (KLIKK!)

Ajánljuk pl. Japánról BETILTOTT és szuicid, omega kódú orbániáda által ÜLDÖZÖTT Próféciafilmjeinkből!:
1. Japán a népirtást választotta - Globalista titkosszolgálati terrorizmus Magyarországon (KLIKK!)
2. Japán, Szen, Dáj! Mielőtt a földrengések elkezdődtek... (KLIKK!)

A HÍRHÁTTÉR minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!

Obama-Orbánéktól BETILTOTT HAARP-Filmjeinkből:
1.A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból (KLIKK!)
2.HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód! (KLIKK!)
3.Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
4.HAARP-project az Emberiség ellen
5.HAARP-álomban az egész bolygó

Music and Directed by Molnár F. Árpád (ELI)

A Csillaggyár HÍRHÁTTÉR Filmriportja
2012-07-24. HÍRHÁTTÉR TV: A Koppány Csoport "példaképül szolgálhat az egész ország számára" - Filmriport Monostori Attila világhírű jogásszal
(Film, 5:28.88 perc; KLIKK!) [Music and Directed by Molnár F. Árpád "ELI"]

AZ ISTEN és az
Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R
∆ ∆

A Fő Isten-Kapu és Az Első Echelon-Médium!

! HÍRHÁTTÉR ! Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!


Érintve még: Kájel Edina bírónő, a PKKB bírója. Alkalmassági vizsgálat, pszichiátria, rendőrbűnözés, ügyészség, bíróság. Human rights, humanrights. Közigazgatási szervek, bűnüldözés, pályaalkalmassági vizsgálat. Fidesz, EU, bírói nyugdíjazás, köztisztviselő, ítélkezés. Jogvédő, emberjogvédő. Hamis vád, Ügyvédi Kamara, fegyelmi eljárás, jogász. Bustya Tibor, Nyári Edina, Koczkáné Zsuzsa, Kocsisné Marcsi, Szőke Andrea, Balog István, Kanalas András, Barakonyi Krisztina, Siklaky Katalin, Kulcsár Zoltán, Tóth Béla, Kiss Roland (Tartarossz Blog), Kovács Sándor, Szökendi Beatrix. Hivatás, kötelesség, ügyvédi eskü, ügyvédi megbízás. BRFK, jogi anomália, Budapesti Nyomozó Ügyészség, iratismertetés, közfeladatot ellátó személy, feljelentés, koncepciós per, ORFK, nyomozati eljárás. Sértetti képviselő, BAUMAG-károsultak. Kónya Lajos, Kónya István főbíró, a Legfelsőbb Bíróság büntető kollégiumának vezetője. Bűnszervezet, maffia, nyomozó hatóság, igazságügyi elmeorvos szakértői vizsgálat. Közélet tisztasága iránti elkötelezettség. Európai jogrend. NBH, AVH, Alkotmányvédelmi Hivatal, Nemzetbiztonsági Hivatal. Demokrácia, alapvető emberi jogok. Pintér Sándor, Orbán Viktor. Rendszerváltás, rendszerváltozás, országgyűlési választások, baloldal, jobboldal, hatóság, büntetőjog, büntetőügy, felelősség, médiabűnözés. Politikai hatalom, végrehajtó hatalom. Korrupciós rendszerek, megvesztegetés, gazdasági bűnözés, bűncselekmények, zsarolás, sikkasztás, hűtlen kezelés, csalás. Rezisztencia, ellenállás.

Ha bajban van, ha információval szolgálna vagy a HÍRHÁTTÉR Munkatársa lenne:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.hirhatter.org

Music and Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.hirhatter.org

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Borzalom, ami kis és gyönyörű Hazánkban történik !
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY