Advertisement
62285 Loop készítése
17
0
2012. máj. 8.

Csont Collection 2012 Nyár

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
A mondandó nagy részével sokáig egyet értettem - egészen addig a pontig, amíg nem kezdte el követelni az állam bevonását.
Oké, ha maradunk a hazai keretek között, akkor a mostani kormány igen sok ponton beleavatkozott már az emberek életébe, sikerrel/sikertelenül egészséges keretek közé szorítva egyes jelenségeket. Viszont ez a divatszakma egy "globális" jelenség, és itt, szerencsére vagy sem, de nem a magyar elit diktál. (Bár volt egy időszak, amikor a "huszár ruha" volt a divat Európában.) Az ő megrendszabályozásukra meg hazai állam kevés, de az EU is csak saját területén lenne képes cselekedni.
Bár lehet, hogy egyszer ennek is eljön az ideje, mint ahogyan a zárt terű nyilvános helyek dohányzási tilalmának is. (Ami nyugatról ért el hozzánk, nem a magyar kormány kreálmánya volt.)

A baj az, hogy jelenleg sok irányzatban, és ezzel együtt ellen eszmében az USA-t követjük, ahol a csontsovány modelleknél sokkal nagyobb problémát jelent az elhízottak sokasága. És ezt próbálják kiterjeszteni az öreg kontinensre is, de valahogy az az érzésem, hogy nem adaptálják kellően, és amerikai skálán dimenzionálják túl a problémát.
Pl. "Egészségtelen étkezés fő okozója a gyorséttermi kaja." Aha, de a magyarok (legalább is a többség) még mindig több pörköltet meg hasonló hagyományosan nehéz ételt eszik, mint gyors cuccot.
thumb
A mondanivalóval egyetértek, az ember aki mindezt elmondja viszont kimondhatatlan ellenérzést vált ki bennem, szerintem vagy komoly pszichés gondjaid vannek öregem- vagy az alaptermészeted ilyen kimondhatatlanul visszataszító. Úgy is mondhatnám: miattad kapcsolok el ha meglátlak a képernyőn.
thumb
Mi ez a szar??? :-((((
thumb
Egyet értek a Róberttel! Én is felháborodom a csontkollekciók látványán! Persze, hogy őrajtuk minden jól áll! Ezeket a ruhákat a kifutóra tervezték és nem egy átlagos testalkatú nőre! Egyébként bosszantó az is, hogy az ember elmegy vásárolni és 12 éves kamaszlányokra méretezett "női" ruhákat lehet kapni! Hová lett a konfekció méret?? A kozmetikai cégek reklámjai hidegen hagynak, mert tudom, a fele sem igaz!! Jó számítógépes trükkökkel jönnek! "Jó bornak nem kell cégér!" Róbert! Kedvenc zsűritagom lettél!!
thumb
Nagyon igaza van! Hajrá Puzsér!! Csillag születikben is király vagy!!!! Csak így tovább!
thumb
Akár én is készíthettem volna ezt a videóblogot.. Puzsér jól látod a dolgokat. Nem mondanám,hogy ez egy populista megnyilvánulás volt tőle. A "Csont Collection" divat maga a populizmus!! Más síkon nem is értelmezhető vagy reflektálható!

Ilyen egy nem populista csodabogár hitvallása: www.zsircsajok.blog.hu
thumb
Ez az üldözési mánia nevetséges. Az állam
A/tojik az állampolgár kozmetikai fogyasztására
B/érdekelt az egészséges állampolgárban, mert kevesebb kórház-, nyugdíj-, stb-költséggel jár
Elég gyenge az érvelés és nem is aktuális magyar probléma. Legalábbis én nem azt látom az utcákon, hogy mindenki anorexiás lenne. Ja, nincs is érvelés, csak megmondás..
A szépségipart pedig nem kéne démonizálni, ennyire nem egyszerű a világ.

A pro és kontra érvelés elve pedig megkövetelné azt is, hogy észrevegyük: a kövér emberek is épp annyira távol vannak a kiegyensúlyozott lélektől, mint a túl soványak.
Úgyhogy ennyi erővel Puzsér is vonuljon börtönbe, mert népszerűsíti itt nekünk a hurkáit :-)))
thumb
nekem nagyon tetszik, nyissák már fel végre az emberek szemét, nem az a fontos mi a divat, mindenki úgy szép ahogy van.
thumb
Még jó hogy bele nem léptek!
thumb
Erre a hordószónók dumára csak populizmus lehet a válasz! Abból meg nem kérünk.
thumb
Láttamoztam, és ötöst adtam.
thumb
A budapesttv-n meg fut a musorod?
thumb
Lerágott CSONT. :-)
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY