6806 Loop készítése
39
0
2007. márc. 23.

FELVÉTELEK EGY YETIRÓL!!! ÓRIÁS KÍGYÓ, MONSTEREK. FÉLELMETES ÉS BORZONGATÓS,VÉLEMÉNYNYÍLVÁNÍTÓS, KICSIT IJESZTŐ.... REJTÉLYES FELVÉTELEK!!!

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
(Folytatás) A több fajt abból következtetem ki hogy Több fajta különböző kinézetű hajókról vannak képek.. és ha mondjuk egy faj éppen a számukra legjobbfajta "csészealjat" fejleszti ki akkor biztos hogy abból kezdenek el sorozatgyártást készíteni, mivel az nekik a legjobb...Tehát a több fajta űrhajó több népre(fajra) utal, a fejletségi szintüknek megfelelő űrhajó"modelt" használja minden egyes faj. Az ellenséges lét pedig abból nyilvánul meg hogy egy ilyen sebességre képes hajó, amely a naprendszerünkön túlról érkezett biztos hogy nagymennyiségű üzemanyagot fogyaszt...(a gyorsaság pedig abból nyilvánvaló ahogy a mach3-mal haladó vadászgépek elöl repülnek el) Tehát felélhették a bolygólyuk tartalékait és most új bolygót kersenek hogy a civilizációjuk ki ne halljon!

By:Selim Etkar
thumb
Na figyu srácok!!:1. A Yeti-s felvételek nagyrészét kamu-nak nyílváníthatjuk,de azért nézzük a dolgot egy másik szögből.. Ha kiderülne a yeti létezése akkor ez lenne a láncszem az ember és a majom közt.A Vatikán és az egyház hitelét vesztené és az evolúciós elmélet lenne a valós tény az ember keletkezésére. Tehát az egyház elesne a követőitől és a tizedtől... A Vatikán igy is gazdag de ha kiderülne bármi akkor elesne egy csomó pénztől...
2.A kígyósról meg annyi a véleményem hogy vannak óriáskigyók.
3.A Tengeri szörnyekről pedig annyit mondhatok hogy több olyan "nem létező" sziget található az Atlanti és a Csendes-Óceánon amin álatkisérleteket folytatnak.Ilyen pl. a klónózás és génmanipuláció, amivel eltorzulhat az állat formály és a DNS szerkezete megváltozhat. Így a tudósok egy új faj felfedezésében hisznek.4.UFOk és Idegenek... ebben 100% -ban biztosak lehetünk hogy vannak... De a szándékuk ismeretlen...de 90%-ban tekinthetjük őket az ellenségünknek.. (folytatom)
thumb
nagy láb eggy kurva nagy kamu a kigyó az létezik hogy 10m nagyobbra nőtt a vizi nyörnynél az 1 igaz mert a japcsik álítólag ki fogtak eggy ijet a többit nem tom a madár vólt régen mosmár ki halt ofók vannak az 100 annyi nap rendzserből nem hiszem hogy csak a főldön van élet... de azok nem valódiak
thumb
ezt lattam a national g. channelen kamu monták
thumb
UFO-k sztem nyilvánvalóan léteznek.
Nessi nem hiába nagy az a tó nincsenek benne halak csak nagyon kicsik + semmilyen hinár vagy bármi amit ehetne nincs a tóban.
márpedig egy ekkora álatnak ennie is kéne vmit...
thumb
A Mothmanről meg csináltak egy barmi jó filmet Richard Geare főszereplésével :) Lehet kam az egész de a film pokoli jó :D
thumb
sztem a jeti létezik. de ezek a videók tényleg gagyik :D A Nessiről meg csak annyit hogy egy plesiosaurus fajjal azonosították aminek ugyebár ki kellett volna halnia 65 millió évvel ezelőtt a dinoszauruszokkal és a pterosaurusokkal. Magyarul az esélye hogy túléljen pár példány egy azon fajból 65 millió évet borzasztóan csekély szinte egyenlő a nullával.Őslénykutatónak készülök tehát csak tudom :) Az Ufok léteznek ezt Roswell óta lehet tudni.
thumb
superment lecserélik
helyette jöna bogárember
thumb
A 2:20-nál levő rész az egy öblös szájú bálna, igen ritka és a legtöbb ember azt hiszi valami szörny.
thumb
Sztem a kigyó tuti, a tengeri szörnyek vmelyike igaz más nem, a jeti kamu, a madárember pffff:D, ufo mért ne?
thumb
Szórakoztató jó kis összeállitás volt,szép munka :)De néhány bálna,és 6-os kötésben(V-alakban) szálló helikopterek vagy vadászrepülök,Egy teljesen átlagos méretü anakonda,és egy legendásan kamu yeti.A Loch Nessröl is kiderült hogy kamu,ill.erröl a képröl ami volt.Azt is kib@szásból csinálta egy fotós,hogy a kollegáját lepipálja.Amugy a videjó jó volt :))))
thumb
peter444 nek igaza van
thumb
Mondjuk sztem a nesönelen a nagylábú volt csak. A kettő más, csak rokonságba vannak.
thumb
i
Üdv. Jó a zene és a videó is. Azt a jetis videót én is láttam a National Geographic-on. Az tényleg kamu. Legalábbis azt állítják. Bár amennyire lehet hinni manapság a televíziónak... Az óriáskígyósat is láttam ugyanott és arról tényleg mondták hogy egy kígyó akkorára megnőtt hogy egy fickónak a fejét simán be kapta de amikor a vállához ért akkor szét repedt és meghalt a fickó is meg a kígyó is. A többiről no comment.
thumb
Azt nem tudom megérteni ki az a hülye, aki beöltözik a hóval borított elég nagy hegyen majom szerkóba és lefilmezteti magát, aztán felrakja pár internetes oldalba. Nem kap érte semmi pénzt, mégis akkor miért? Az is igaz, hogy rengeteg expedíció indult a Himalájába mégsem találtak semmit vagy csak nem akarják hogy találjanak...
1 | 2
következő
Felhasználó videói
thumb
3:43
Kommandósok akcióban
2009. márc. 10.
thumb
4:52
Diákverés
2009. márc. 10.
thumb
4:19
tutorial
2008. szept. 14.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY