0 0 8
810
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2009. márc. 20.
Toronymagasan minden magyart és legalább kvázi az egész bolygót megelőzve beszélgetést hallhatnak a szó szerint Csillaggyár Hírháttér stúdiójában a Bibliában részletesen Megjövendölt, a bolygón eltitkolt Háttérhatalomról, Soós Józseffel. S úgy van rendjén, hogy minden idők egyik legnagyobb magyarja, Soós József, aki nyíltan merte vállalni, hogy beszél a Föld minden népét uralma alá vett titokról - akit éppen ezért az összes állami médium, mert mind az Emberiség ellensége, abszolút elhallgat -, a világon először a Hírháttér TV-ben jelenjen meg.
Elmondják:
Soós József és
Molnár F. Árpád.

Hangeffektusok és rendezte:
Molnár F. Árpád.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA:
http://hirhatter.com . Stúdiófelvétel: 2009 március 10.
A hangeffektusok és a műsor készítésének ideje: 2009 március 19.
Kecskemét, Magyarország
Hozzászólások | 8
jones
2009-04-20 22:58:30

Szerintem meg nem Soós József minden idők legnagyobb magyarja, hanem te vagy az, Árpád.

MolnarEfArpad
2009-03-21 16:53:33

Jó beszéd, mert már tesszük. A szlovákokat és Izraelt éppen a magyarok abszolút deklarált rosszindulata és sötétsége miatt vontuk be. Idézet a tegnapi cikkemből:
-
"...a szégyen országában, ahol egy értelmes magyar sok-sok hónappal ezelőtt is azzal keresett meg, hogy engem minősít az, hogy magyarul hirdetek, és nem angolul, németül vagy franciául stb.
A magyarok értelmi és morális állapotára gondolt."
-
Tehát a magyarok választhatnak: vagy teszik, vagy az Utolsó Trianon. Ez a Neve.
hirhatter.com

sonran
2009-03-20 21:36:03

Kedves Árpád!
Szokás szerint ott a baj, hogy mi az általad lenézett sötét magyarok, nem tartunk téged vitapartnernek! (lehet, mert nem tudunk eléggé felemelkedni hozzád) :) Sok beszédnek meg sok az alja... egy videódban sem mutattál még semmi tényt, csak a szád járt. Az meg nem nagy kunszt! Összeesküvés elméletekkel meg tele a padlás. :) További szép napot!

Botticelli
2009-03-20 14:06:59

Árpád, azon még nem gondokodtál, hogy miután a "sötét magyarok" nem érték fel a szellemi magaslatot, amin te is vagy és ezért nem tudtad őket (azaz minket) "minden népek fölé emelni", illetve velü(n)k "AZ EGÉSZ FÖLDBOLYGÓT MEGREFORMÁLNI", esetleg más, kevésbé "elmaradott és sötét" népekkel próbálkozz? Az internet nem ismer határokat, így más nemzeteknek is hirdethetnéd csodálatos "Igazságod"-at. Hátha az amerikaiakat vagy a németeket sikerülne a többi "nép fölé emelned".

MolnarEfArpad
2009-03-20 14:02:33

A tudományos ellenvetések annál is inkább időszerűek volnának, mivel
1. messze túl vagyunk 1,5 millió letöltésen, de senki nem mert vitába szállni (ugyanis aki tehetné, tudja, hogy igaz),
2. az USA hasonló botrányaiban már 20 évvel ezelőtt sem merte hivatalosan tagadni senki, ugyanis amikor pl. a Cathy O'Brien-ügy bukott, kiderült, hogy Cathy kiskora óta programozott volt, és élő, programozható CIA-s lexikonként és szexrabszolgaként végezte szolgálatait az őskövületi Reagannek, Hillarynak stb.

MolnarEfArpad
2009-03-20 13:54:58

Sonran,
1. elmagyarázná, mit jelent, amikor úton útfélen elmondjuk, hogy aki mélységi beszervezést akar, azaz tapasztalni akarja a csúcstechnológiát, az kérjen személyes találkozást, és megkapja? Ez hasadt világképében nem indukál átrendeződést?
2. Kifejtené mondjuk telefonon tudományos ellenvetéseit? Gondoltam, ütköztetünk olyan tudományos alaptéziseket, amiket 80 évvel ezelőtt részletesen kidolgoztak, és amiket az ügynökök rejtegetnének, valamint áldozati idiótáik képtelenek megemészteni.

Botticelli
2009-03-20 13:44:38

Te vagy elmaradott és sötét, nem a magyarság. Te szellemi fogyatékos munkakerülő.

sonran
2009-03-20 10:28:42

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..... :))))
Hihetetlen... Már várom ezeket a videókat, ennyit máson nem lehet röhögni. De ugyan akkor sajnálom is őket, mert sajnos azt látom, hogy ezt ők komolyan gondolják. Ez a sajnálatos... :(

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31