Rákosok utcája Almásfüzitőn

15
Feliratkozom
zpok
87 videó
pro
17519 Loop készítése
6
0
2011. dec. 16.

A helybélieken eluralkodott a félelem a veszélyes hulladék miatt, ami a Duna partjánál van.
Segíts! Írd alá a petíciót itt: mereg.greenpeace.hu
A filmfájl szabadon letölthető, televízióban és rendezvényeken vetíthető:
www.mediafire.com/zpokvideo/gp/filmek

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Abszolút zöldpárti vagyok, arra azonban nagyon kéne vigyáznia minden zöldszervezetnek, hogy elvtelenül ne állítsanak hülyeségeket. Ha az egyik oldalon engedélyek, hatóságok, ellenőrzések, meg a Magyar Tudományos Akadémia és az ELTE állnak, akkor szerintem nagyon hiteltelen velük szembe állítani ismeretlen külföldieket, illetve néhány hazai civil véleménymondót. A zöldeknek létfontosságú a hitelesség, ha ezt elvesztik, végük. Nem beszélve arról, hogy ezzel a teljes magyar tudományos életet, illetve hatósági rendszert megkérdőjelezik, lejáratják. Azért azt abszurd lenne feltételezni, hogy mindenki le van kötelezve, fizetve.

Sőt, ha nem kellően szakszerű egy zöld, akkor pont őrá fogják rásütni, hogy dolgozik valakinek. Ezt egyetlen zöld sem kívánhatja magának.
thumb
A hulladékokat nem 2009-ben kezdék lerakni ebben biztos vagyok.Az ott dolgoztam azt is jelenti hogy tényleg ott voltam(most szégyenkeznem kellene) és részt vettem az ott folyó munkákban.Nyeltük is a port rendesen. Az hogy ott vesz. hulladékokat kezdtek lerakni azzal magyarázták hogy a megülepedett v.iszap teljesen vízzáró,azon keresztül nem szivároghat semmi.Lehet így is van.Oda hoztak savgyantát,centrifugált galvániszapot,kórság tudja milyen üledékvizet,mindenféle hánytató szagú fost.De ha nem hozzák oda,akkor hova vigyék?
És mi legyen az ott lerakott 100milló köbméternyi vörösiszappal?
Azt gondolom ezen dolgok ellen tiltakozni kell,de a tiltakozók kínáljanak alternatívákat is,necsak a szájuk járjon. A probléma megoldása milliószor nehezebb,és nem ez a könnyebb út.
thumb
Kedves Topitnya! A rekultiváció, amit írtál, 15 éve volt. 2010 januárban költöztem el onnan, saját döntésem volt az, hogy ott hagyjam a gyönyörű otthonomat. 15 év alatt a rekultivált területekről a szél okozta erózió elhordta a vörös iszapról a takaró réteget, már a vörös színű por takar be mindent. Aki annak idején ideköltözött, az vállalta ennek a kockázatát. Csakhogy 2009 végén kezdődött egy folyamat, hulladékot kezdtek lerakni a tározóba, és azonnal bedózerolták. Negyedik emeleti lakásunk ablakából mindent látni lehetett. Kutyáimmal sokat sétáltunk a Duna partján, de egyik napról a másikra elrekesztették, veszélyes hulladék lerakó feliratú sorompókkal, megtiltva az átjárást. Szokatlanul erős bűz kezdett terjengeni a lakótelepen. El kezdtem kutakodni, hogy mi is zajlik itt, leponyvázott teherautók hozták a szart, biztonsági őrök vigyázták a sorompókat. Kiderítettem fontos dolgokat, Alcoa-Köfém, Mol, stb hulladékot hoztak a kamionok, oldalukon a jelzéssel, miszerint, erdők, vizek közelében nem lehet lerakni. Akkor próbáltam tenni valamit, de olyan volt mindenki mint az alva járók. Bizonyos körökben ha szóba hoztam, burkoltan megfenyegettek. Feladtam, elköltöztem. Abban biztos vagyok hogy szellem város lesz Almásfüzitő, és még azt is tudom hogy lesz ott nagy baj.
thumb
Tyűha! És Csernobil előtt se szóltak! És a szemetet se szedték még össze, amit kidobtam a csomagtartóból! Monnyanak le!
És akkor biztos az is teljesen rendben van, hogy elmérgeznek ott egy falut, meg a Dunát, Budapest ivóvízbázisát, ugye?
thumb
15 éve kezdték rekultiválni az almásfüzitői hetes tározót(ott voltam,ott dolgoztam) miért csak most esett le a húszfilléres?
Hol volt a dicső "grínpísz" meg a többiek tizenöt éve,meg amikor az egyes ill. a hármas tározót "rekultiválták"?
Ezek az aktivisták sehol sem voltak! A grínpíszről tán nem is hallottunk!
A tavalyi vörösiszap katasztrófa miatt van az egész!
Még tavaly sem voltak sehol,még egy nappal a katasztrófa előtt sem hogy: -Vigyázat emberek! Baj lesz!
Most aztán itt vannak,és fontoskodnak!
Hulladéklerakók ellen mindenütt tiltakoznak,égetőművek ellen mindenütt tiltakoznak,atomerőművek ne legyenek,cementgyárak ne épüljenek...
De akkor ne is termeljünk hulladékot!
Ez olyan mint nem gondolkodni.
Ez az amit az ember nem tud megtenni!
Felhasználó videói
thumb
4:37
Mindennapos erőszak
2016. szept. 26.
thumb
2:03
Szexmunka-helyzet:...
2016. ápr. 30.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY