Rasszizmus vagy uzsora?

Feliratkozom
juhari
85 videó
1738 Loop készítése
31
0
2008. nov. 6.

A Nagycsécsi gyilkosság helyszínére látogatott Gyenesei István önkormányzati miniszter.Az áldozatok hozzátartozói felháborodva fogadták, hogy az egyik bulvárárlap uzsoraleszámolásként emlegeti a vasárnap éjjeli kettősgyilkosságot. Ők inkább rasszista támadókra gyanakszanak.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Minden nemzetben van gazember,szegény és gazdag,ha meghalnak a szegény ember lófaszt hagy magaután,a gazdag lófaszt visz magával.Mi ebben a logika?...
thumb
Első sorban EMBEREK-ről beszélünk,akik nem érdemelnek ilyen BÁNÁSMODOT!!!!!
thumb
én kijelentem ország,és világ előtt,hogy nem vagyok rasszista ellenes
thumb
Vicces ,hogy te dobálózol itt a helyesírási szótárral , miközben a szakadjatokat se tudod rendesen leírni....gratula
thumb
Ja és ha már írtok is ilyeneket, legalább helyesen tegyétek azt. Már feltalálták ugyanis a helyesírási szótárat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
thumb
Büdös parasztok, a világ legszégyenebb faj ti vagytok! Ti vagytok a büdösek, inkább fürödnétek le, mert meg lehet fúlni tőletek. Ja és benyaltok a cigányoknak az egészen. Szakaggyatok meg
thumb
Gusztustalan a rasszista hozzászólások tömege.
Gusztustalan, ami itt történt.
Végül gusztustalan, ahogy a miniszter képtelennek bizonyul újságírók tömege nélkül "tájékozódni". Vajon, miről is szólt ez a látogatás? szerencsétlenek halálát meglovagló, szánalmas és ízetlen médiaprodukció. "saját portáján".
MAgyarország, 2008.
thumb
En egy kulfoldon elo magyar vagyok. Ez a riport szanalmas es undorito. En azt hiszem a miniszter nagy hibat kovetett el ha egy magyar embert lelonek a kutya nem egy oda, de ha egy mocskot akkor az egesz parlament odavonul, es hetekig cikkeznek rolla. Ez gusztustalan. Az a cigany aki a riportban makog az a Dancs meg beszelni sem tud normalisan hogy lett abbol polgarjogi mozgalmista, inkabb a kocsmaba valo mint az osszes tobbi.
thumb
Kerek 1 millió forintban hajlandó vagyok fogadni, hogy ez is csak egy uzsorakamatos balhé, és cigány az elkövető is.
De semmi baj ezzel, legalább megint kettővel kevesebb a parazita.
thumb
...beavatkozással megszüntetni a nemzőképességét, a gyerekeket intézetbe vonni, s megint a segélyre szánt pénzből megoldható lenne a nevelésük ( megkönnyíteni az ilyen gyerekek örökbefogadását). Az intézkedések közben egyre fogynának az ilyen gyerekek, s végül sikerülhetne a probléma megoldása!
thumb
A segélyekre szánt pénz töredékéből megoldanám az ingyenes étkeztetésüket a következő harmonogram szerint (minden nagyobb településen megoldható, kisebb településekre kiszállítással):
1. évben : minden munkanélkülinek, gyereknek
2. évben : ebből kivonnám a munkaképes férfiakat
3. évben : kivonnám a munkaképes nőket
4. évben : kivonnám a 14 év feletti ifjúságot
5. évben : kivonnám a gyerekeket! Szociális segély megszüntetése!
Aki pedig ezek után sem volna képes eltartani gyerekeit, orvosi....
thumb
Nekik mindent szabad!Mert ez a tetves kormány mögöttük áll! Én egy benzinkútnál dolgozom és drága barátaink elloptak egy gázpalackot majd szóvá tettem nekik erre a következő volt a reakció "fog d be a pofád mert vissza jövünk 3 autóval és letépjük a fejed".A főnököm is csak annyit mondott hagyjam a picsába mert úgy sem én leszek a győztes. Fordítva lenne már az RTL klub hírt csinált volna belőle.
thumb
Lassan el fogunk úgyis jutni Eddie Murphy örök beszólásához "A szociális háló olyan, mint a kábítószer. Le kell róla szokni!" Ha nem itélünk meg mindenkinek alanyi jogon fejetlenül juttatásokat, akkor a romák sem szaporodnak majd így.
Egyébként személyes véleményem az, hogy valami agyament rasszista lelőtte a családot, ha uzsora lenne, akkor először elverték volna őket....
thumb
"Észrevette már valaki, hogy ha egy cigánnyal készítenek riportot, akkor körülötte kb 8 büdös kis majom ugrál vigyorogva?"
ugyanez megy ha riporterek mennek el afrika,ázsia,amerika és persze europa olyan vidékeire, ahol az emberek igencsak primitiv szinten élnek
(példaként gondoljunk a national geographic afrikai falulátogato dokujaira..)
thumb
máté, az a borzasztó, hogy ilyen nyelvtani hibákat vétesz és Magyarországon élsz.. azt nevezném én szörnyünek..
1 | 2
következő
Felhasználó videói
thumb
1:24
Cigánykérdéssel...
2010. márc. 28.
thumb
6:43
Segélybiznisz
2009. okt. 30.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY