4 0 3
2733
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2018. júl. 12.
Az átlagos középiskolás diák, Natsuki Subaru átkerül egy alternatív fantasy világba, ahol a rejtélyes és gyönyörű ezüsthajú lány, Emilia menti meg az életét. Subaru ügy dönt, a hányatott sorsú lánnyal tart, amíg nem tudja viszonozni a szívességet. Erre hamarosan számos alkalma nyílik, mikor egymás után több ellenfél is rájuk támad, de végül úgy alakul, hogy mindketten életüket vesztik. Subaru ekkor eszmél rá, hogy képes visszafordítani az időt addig a pontig, mikor az alternatív világba érkezett. Az ezáltal meg nem történt eseményekre azonban csak ő emlékszik. Így alkalma nyílik újra és újra kísérletet tenni a saját és Emilia sorsának megváltoztatására.

Játékidő: 25 perc

Rendező:
Watanabe Masaharu

Szereplők:
Arai Satomi (Beatrice), Takahashi Rie (Emilia), Akasaki Chinatsu (Felt), Kobayashi Yuusuke (Natsuki Subaru), Uchiyama Yumi (Pack), Murakawa Rie (Ram), Nakamura Yuuichi (Reinhard Van Astrea), Minase Inori (Rem), Noto Mamiko (Elsa Granhilte), Koyasu Takehito (Roswaal L Mathers)


Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favour of fair use.
Hozzászólások | 3
CsakAnimeHUN
2018-07-14 18:11:31

Ha minden igaz akkor jövőre lesz

tarczaligeza
2018-07-14 11:53:19

valaki véletlenül nem tudja hogy lesz e másod évadja ?