0 0 4
1276
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2008. szept. 2.
A Magyar Zsidók Világszövetsége szóvivőjének, Regős Péternek a magyargyalázó verséről beszélgetünk Kovács Gyulával, a Mecsek Nyugdíjasklub megalapítójával, a Magyar Néppárt tagjával.

Beszélgetnek:
Kovács Gyula és Molnár F. Árpád.

Zene:
Tetsukazu Nakanishi.

Vágó, zenei szerkesztő és rendező:
Molnár F. Árpád.

Hírháttér Televízió:
http://hirhatter.t35.com
Hozzászólások | 4
miki1900
2009-04-25 12:15:12

regős péter nem biztos hogy létezik! semmi bizonyíték nincs rá, lehet, h ez is egy új matula magazin, ahol zsidók zsidóztak. csak itt magyarok maygaroznak. vayg csak zsidók gerjesztik

MolnarEfArpad
2008-09-12 20:13:25

Kedves Rotari,
-
köszönöm a figyelmét, egyetértek a zsidók bocsánatkérése kapcsán kifejtett szavaival. Ami Kovács úr megkavarását illeti, azzal semmiképpen nem tudok azonosulni, minthogy a szokásos formulát alkalmaztuk: ő elmondta, amit akart, én pedig - ezt követően - azt mondtam el, amit én láttam jónak. Ezután megint ő következett. Alkalmazhattunk volna vitát is, mely során egymás szavába vágunk, amivel a nézőt jobban be lehet vonni, de ez esetben Isten másként Végezte El.
-
Üdvözlettel MFÁ

Rotari
2008-09-03 23:27:24

Rotari
Ha jól értettem riportalanya okfejtését amikor a náci németek szedték össze a zsidókat 1944-ben, a riportalany szülei bújtatták őket szalmakazalban, hogy megmeneküljenek.
Kérdésem, hogy a zsidóság milyen köszönetet mondott a megmentőinek.
Nem akarok drasztikus lenni, de talán bocsánatot kellene kérni a zsidóságnak a magyaroktól, a német kisebbségtől, mert őket is ugyanúgy érinti a vers, mint a magyarságot a mai demokráciában, a mai demokráciának hirdetett fasizmusban.

Rotari
2008-09-03 23:20:25

Rotari
Kedves szerkesztő Úr!
Végignéztem a Kovács Gyulával készített videót. A problémát abban látom, hogy először is a riportalanyát igyekezett alaposan megkeverni, hogy riportalanya ne is tudja mihez kell hozzászólni. De, riportalanyának, ha nehezen is sikerült Önmagát megtalálnia. Helyesen fejtette ki azt a nézetét, amikor azt állította, hogy a zsidóságnak bocsánatot kell kérnie a magyarságtól.

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31