103 Loop készítése
1
0
2017. jún. 12.

Közzététel: 2017. jún. 8.
Megrázó dokumentumfilmünk a felvidéki magyarok teljes jogfosztottságáról 2016 novemberében készült, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat és Morvai Krisztina EP képviselő jogvédő-monitorozó körútján. A helyszín a révkomáromi vasútállomás. Hivatalos panaszlevelet írtunk a tapasztalatokról, tiltakoztunk a jogsértések ellen. Tengernyi még a feladat, de egy csatát már megnyertünk - a harcos, bátor felvidéki aktivistákkal együtt: 2017 áprilisában a révkomáromi vasútállomásra kikerült a magyar nyelvű helységnévtábla. http://trafik.sk/6431/magyar-nyelvu-v... Lépjünk fel minél többen és minél határozottabban az elszakított területeken élő magyarokkal szembeni jogtiprások ellen! (2017. június közepétől a film angol nyelven feliratozott verziója is elérhető, hiszen nem csak "magyar ügyről" van szó, hanem az európai emberi jogi normák durva, szisztematikus megsértéséről is, amiről világszerte minél többeknek tudniuk kell. Bízunk a nemzetközi emberi jogvédő szervek haladéktalan fellépésében is.)
.........................
Csíksomlyó 2017.06.03. Szabó Attila közleménye beolvasását a rendőrség letiltotta.
http://indavideo.hu/video/Csiksomlyo_20170603_Szabo_Attila_kozlemenye_beolvasasat_a_rendorseg_letiltotta

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
És akkor csodálkozik a sok köcsög szlovák, hogy utálják őket mint a szart.A nyakamat teszem rá, hogy az összes állomáson dolgozó tudott Magyar nyelven, csak hát jó szlovák szokás szerint, nem hajlandóak megszólalni rajta. Milyen érdekes, hogy a nő is értett mindent aki végül a könyvet oda adta, hiszen szlovákul megválaszolta azokat a kérdéseket, amiket magyarul tettek fel neki.....Örüljenek neki, hogy egyáltalán kaptak területet 1920-ban,,,,, Azért biztos égne a pofájuk, ha most úgy döntenének, hogy trianoni szerződés által el csatolt területet(amit ők használnak) most vissza csatolnák hozzánk, aztán fel dughatnák maguknak a fos nyelvüket...
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY