Advertisement
7626 Loop készítése
24
3
2020. jan. 13.

Fordító: Haru
Formázó: Murao
Lektor: Murao
A HorribleSubs felirata alapján.
Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/miraisub
Weboldalunk: http://miraifansub.hu
A hang és képanyag nem a mi tulajdonunkat képezi.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Amikor szerelem témájú animét nézel, és a főszereplők egyike már az első részben szerelmet vall:

Wait that's illegal.
thumb
pepesoft2000 hát ha folyamat ilyen idiótákkal vagy körbevéve akkor megfontolandó a költözés,igen :DD
thumb
SkiZoOBoy abban van igazság, hogy rengetek ilyen idióta vesz körül (pl az aki a férjét szinte isteni, amióta börtönbe került, mert megerőszakolt egy kiskorút). És jobban örülnék, ha kevesebben lennének :P Bár néha jókat nevetek rajtuk :D És örülök, hogy nekem nem kellett ilyen szánalmas emberré válnom. Bár a szánalmassá válásra sincs tudományos magyarázat :) És ezzel nem általánosítok, csak azt mondom, hogy a környéken többnyire ilyenek az emberek. Attól máshol még lehetnek normásabbak. talán egy olyan helyre kellene költöznöm :D
thumb
pepesoft2000 értelek,nekem is van cimborám aki kórházban dolgozik,és igen vannak érdekes történetek.Viszont szerintem általánosítani akkor se lehet,hogy női ostobaság és egyebek. A kollégád egy barom maximum,de neki ez az igénye és ennyi :). Ne ezeket szűrd ki a világból,hanem az ami téged érint és a te igényeidnek megfelelően,és elvárásaidnak amit adsz és amit elvársz,hogy kapj. Mindenki körül vannak balfaszok, meg életképtelenek,és igen a világ is egyre elkorcsosultabb,de én akkor se általánosítanék,mert vannak még normális nők és férfiak. Mindenkinek megvan a társa én szerintem,és ha nem a kémia miatt jön létre akkor eleve zsákutca. Az anime meg valóban vicces, de nyilván nem szabad komolyan venni.
thumb
És még egyszer köszi a feltöltést :D
thumb
Tartozok némi magyarázattal. Egy kórházban dolgozok, ahol minden nap cifra dolgok töténnek. A Blikk lazán megélne a mindenapjainkból :D Pedig csak egy kis kórház :D Pl az egyik munkatársunk otthagyta az életrását, és összeköltözött egy idősebb, alkesz, léhűtő, (és most viccen kívűl) undorító, büdős, igénytelen szerencsétlenhez. Most egy düledező laásba lakna, aminek az egyik kerítése szemeteszyákokból van, amire jönnek a patkányok. Ha ez kémia, akkor most megbuknék kémiából :D De oldalakat írhatnék a szánalmasabbnál szánalmasabb esetekről. A környéken nap mint nap történnek hasonló esetek. Bár a két zsenink sem tudná megmagyarázni az animéből :D Amúgy imádom az animét. Néha sírnom kellett a nevetéstől. Nem azt mondom, hogy csak ebben hiszek. Ezt bizonyítja a romantikus vagy romantikus komédia típusú anime gyűjteményem. De többnyire nem igazán tudok hinni bennük. Szerintem a világ lesz egyre szánalmasabb. Aki nem ért egyet ezzel, az magának is hazudik. A lényeg, hogy tudományosan nem lehet igazán megmagyarázni. Bár pszichológusok már találtak pár logikus magyarázatot (psziché című újság), de többnyire a kémiában is kételkednék. Hacsak a történetben szereplő alkesz hányingerkeltő bűze nem valami vágykeltő ferromon a nők számára :)
thumb
pepesoft2000: Hiába van a csávónak pénze ha egy gyökér. Az ember párja ha szegény szegény, ha gazdag gazdag, úgyis csak akkor maradnak meg egymás mellett, ha működik a kémia. Nem véletlen van ennyi válás.
thumb
pepesoft2000 Nem tudom te milyen körökbe mozogsz,de eléggé sajnálatos a látásmódod.
"amikor alkesz, csóró, ocsmány, munkakerülő vagy hajléktalan embrekért sorbaállnak a nők" Azok a "nők" se lehetnek különbek(akkor meg nem kár értük,ha ez az igényük). A másik pedig,hogy "A kémiában biztosan nem hiszek. Inkább a női ostobaságban"..Nagyon gyerek felfogásod van még,nincs női se férfi ostobaság.. ez csak szimplán a hímsovinizmus meg a feminizmus szarság utóhatása...emberek vannak akik kevés érzelmi intelligenciával,és hibás énképpel rendelkeznek. Kevés valóban az olyan ember manapság legyen az nő vagy férfi aki értékeket képvisel,de ne általánosítsunk. Ne haragudj,ha oktatásnak tűnik amit leírtam,de pont ez miatt a gondolkodás mód miatt van az általánosítás..További szép napot!

És köszönöm a feltöltést.
thumb
Köszi a forditást ! Jonak igérkezik ! Csak a feliratot nem lehet rendesen látni . Nem lehetne megoldani hogy sötétebb legyen a felírat ?
thumb
Én a pénzben hiszek. Bár csak olyan 60-70%-ban. Ez már mérhető adat. Hány nő hagyja ott a párját egy pénzes emberért. Még akkor is, ha az egy undorító féreg. A pénztől mindenki "szebb" lesz. Ismerek olyant, ki rendszrsen veri a nőit, de a pénz miatt akkor is sorba állnak érte. Régen 99%-ra tettem. De egyre több esetet látok, amikor alkesz, csóró, ocsmány, munkakerülő vagy hajléktalan embrekért sorbaállnak a nők. Egyszer ismertem olyant, aki egyszere birtokolta mindegyik "a nők számára" az utóbbi időben fontossá vált általam felsorolt atributumokat. És a nők odáig voltak érte. A kémiában biztosan nem hiszek. Inkább a női ostobaságban :D Amúgy tezsik a sorozat. Köszi a feltöltést :D
thumb
Nagyon köszönöm a részt, ezt vártam a szezonból a legjobban :3
thumb
Köszi már vártam egész jó
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY