21623 Loop készítése
40
1
2017. máj. 30.

Sziasztok!
Riel megsebesítette Glenn-t és elrabolta Rumia-t! Vajon a lány tényleg átáll a "sötét oldalra" vagy van még visszaút?
Jó szórakozást!
~Rya

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Köszi a részt! Igazán izgalmas volt. De őszintén szólva, a kommentek már-már jobban tetszenek xD Én körülbelül 10 perce ezeken röhögök!
thumb
Köszönöm a részt Kiseki-fansub :)
thumb
Teljesen egyetértek Kidamakival. Ha itt hőzöngtök egyetlen hülye miatt, akkor csak magatokról állítotok ki szegénységi bizonyítványt. Ha ez az Amidahun ennyire rosszindulatú és ostoba,akkor az az ő egyéni problémája,nem kell vele foglalkozni. Nem mintha tehetne bármit is annak érdekében,hogy lekerüljön innen a videó csak azért,mert neki nem tetszik egyetlen szó. A feltöltést és fordítást pedig nagyon szépen köszönöm! :)
thumb
Köszi!
És megoldódott minden, csak sajnos a rosszak is megszerezték ami akartak!
thumb
SHICHIBUKAI NYITÁS! (shichibukai.gportal.hu)
Unalmas nyár áll előtted? Túl sok időd akad és nincs mit csinálnod a szünetben? Nem irigyellek. És hogy miért nem? Mert a shichibukai.gportal.hu -n nevelek!
Oldalunk egy kitűnő Anime és Manga Nevelde, ahol kedvenc animés karaktereidet nevelheted, akik immár a szívedhez nőttek. Számos élvezetes lehetőséggel, izgalmas játékkal, kidolgozott tartalmakkal és sok-sok képességgel vár Mindenkit idén nyáron is a Shichibukai Anime és Manga Nevelde!

Karakterfoglalás: június 16. (péntek) 18:00-tól
Karakterkérés: június 17. (szombat) 18:00-tól
A nevelés kezdete: június 18. (vasárnap) 14:00

Gyere és látogass el oldalunkra! Bújj kedvenc karaktered bőrébe, és válj Te a legerősebbé!
shichibukai.gportal.hu
thumb
Öhm. Idióták vagytok. Az egyik azért, mert a bolhából elefántot, a többiek pedig a rendőrségi feljelentést értitek a szón. Itt indán lehet jelenteni a videókat, arra értette az első számú autizmó. Jó lenne, ha nem azon pattognátok, hogy ki mekkora nyomorék, hanem inkább azzal törődnétek, hogy van egy viszonylag kevés hibát tartalmazó gyors fordításokkal dolgozó team. A magam részéről örülök neki, hogy eddig talán egyszer találkoztam az ilyesztő szócskával a fordításaikban, és meglepődnétek, milyen gyakori hiba, amitől a szemem is kifolyik.

Egy szó, mint száz, köszi a munkát!
thumb
Köszönöm a fordítást. Azt nem értem hogy tudnak egyesek ilyenen fennakadni,mint a csúnya szó. Ahányszor halok animeban egy ilyet mindig jót nevetek rajta. Másodsorba miért ezt jegyezte meg ami negatív számára? Akkor hogy figyelt a történetre?
Harmadsorba: Ha esetleg jelenti az animet az indanak (agya isten hogy ne így történjen,)akkor mind össz ez az egy szó miatt fogja megtenni ami kicsinyes és szűk látókörű embere val. Akkor lehetséges hogy a rögbis animet is miatta törölték 3-8. részig. Ezzel a tettével azokkal szúrt ki akik később kezdték el az animet.
thumb
Bocsánat elírtam egy szót. Nyomorékok. Elég nehéz írni ha valaki hozzád hasonló felbassza az ember agyát. Jaj most én is kapom a feljelentést mert elírtam egy szót?? XD
thumb
@Amidahun Áruld már el mégis ki a fasz vagy te? Pofázol itt egy tök jelentéktelen dologrol. Képzeld ez az Ő fordításuk azt csinálnak vele amit akarnak. Mellesleg alig észre vehető a káronkodás. De mondok neked meg a fajtádnak valamit. Attól hogy még itt elkezded sérteketni a fordítókat KÉPZELD EL!!!! ANYÁDÉK UGYAN OLYAN SEMIREKELŐ ALKOHOLISTA DROGOS NYOMORORÉKOK MARADNAK ÉS TE IS UGYAN AZT A SZÁNALMAS ÉLETET FOGOD ÉLNI MINT EDDIG!!! SEMMI NEM FOG VÁLTOZNI!!! Meg "Feljelentésen gondolkozom" áruld már el te alsobrendű gerinctelen féreg mégis hogy csinálnád ezt?? Jaj bocsánat feljelentést szeretnék tenni egy Anime fordítás miatt, mert volt benne egy szó ami nem tetszett. Ráadásul tényleg olyan nyomorult vagy hogy észre sem veszed hogy nevetség tárgyává teszed magad. Gratulálok. Egyszerűen szánalmas vagy!!!
thumb
#kommentdráma Szereplök: egy csökkent értelmi képességü analfabéta, egy valószinüleg 27 év feletti elkényeztetett pöcs, és a normális kommentelők.
Feljelentés tetszett a legjobban itt rögök egy jó ideje make my day :)
Kösz a forditás igényes munka :)
thumb
@Amidahun

Poén a srác. Először megköszöni, majd elkezd prédikálni, hogy mekkora szarok a fordítók. :D Én örülök neki, hogy egyáltalán fordítja valaki és pont kurvára leszarom, hogy van e benne káromkodás vagy nem. Az végképp nevetséges, hogy azt gondolja, számít bármit, hogy Ő "unlikeolja" a videót és jelenti. :D A fordítók a saját szabadidejüket áldozzák fel azért teljesen ingyen, hogy fordítsanak valamit, inkább ásd el magad minthogy itt papolnál a szánalmas életeddel együtt.
thumb
Először megköszöni a videót, utána meg feljelentésen gondolkodik, mert az animét nem úgy fordították, ahogy neki tetszik.
"miután egy ELITISKOLÁRÓL van szó, akik nem mondanának olyat egy tanárra hogy "szánalmas köcsög", stb. ... " Naiv és hülye is vagy.
Ja és legközelebb először olvasd át amit írtál, és utána küld el az üzenetedet kérlek!
Mert nem mindegy, hogy ordító, vagy fordító... stb.
Amúgy nekem se tetszik, hogy így szidják Glenn-t a háta mögött, de a szánalmas köcsögnél vannak azért durvább szövegek is...
I am allergic
For what?
Onto the man.........
thumb
Köszönet a feltöltésért!
Amúgy nem értem minek kell hőzöngeni. A szitokszavak nyelvezetünk fontos részei. Nagy feszültséget lehet levezetni velük és tudatni erős nemtetszésünket. Persze fontos az egyensúly de a fordításba teljesen illeszkedett anélkül hogy borult volna az egész. Szép munka!
Az életkorról meg nem tudom minek kell vitázni. Ahogy megfigyeltem némelyik 15 éves érettebben gondolkodik mint egy 30 éves. Hiába járod az utat ha a szemed csukva van mert nem tanulsz semmit. Nem falak emelésével kellene foglalkozni és mások hibáinak felnagyításával hanem azzal hogy mit tanulhatunk tőle és fordítva leélt évektől függetlenül. Többre jutnánk így.
thumb
@Amidahun Barátom, te gyengeelméjű senkiházi, megjátszod vagy tényleg ilyen fogyatékos vagy? Nagyon kiemelted hogy 27 éves vagy, gondolom sok mindent elértél akkor az életben ha itt osztod az észt. "a feljelentésen gondolkodom még" na menjél be a rendőrségre kérlek, hagy röhögjenek körbe, te élettelen :)
Köszi a munkátokat, az ilyen kölkökkel meg nem kell foglalkozni, szinte sír a figyelemért szegény.
1 | 2 | 3
következő
Felhasználó videói
thumb
23:50
Busou Shoujo...
2018. máj. 15.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY