13 Loop készítése
0
0
2019. szept. 7.

Van ez az "öngyilkos" játék:Kék bálna. Ennek van két elleni játéka:Rózsaszín bálna & Zöld elefánt. Erről fogok beszélni. Mindent el próbálok mondani amit kell.

Korhatáros! Amik vannak benne az a Rémségek Simpsonék háza részen alapul (A Simpson család) mint beszéd stílus!

Legyetek rózsaszín bálnák vagy zöld elefántok és ne kék bálnák!

ZÖLD ELEFÁNT KIHÍVÁS magyarul:

1. Naponta beszélgess pár szót egy olyan osztálytársaddal akivel nem nagyon szoktál. Ha megismered akkor lehet,hogy rájössz valójában ő is ugyanolyan jó fej,mint a többiek.

2. Naponta mosolyogj rá az utcán,iskolában egy olyan emberre, aki szomorúnak látszik. Figyeld az emberek reakcióit,hogyan reagálnak erre!

3. Olvass és nézz meséket,olyanokat amiket gyerekként szerettél. Hidd el, nem ciki, ha Tom és Jerry-t vagy Kisvakondot nézel 16 évesen,sőt. Én mind a mai napig nézem gyerekkorom meséit és jót szórakozom rajtuk. Akkor te miért ne tennéd?

4. Naponta segíts valamit otthon a szüleidnek: legyen ez a szemét levétele,a koszos ruha szennyes tartóba tétele vagy akár egy finom szendvics készítése vacsorára. Hidd el, a barátaiddal is könnyebben elengednek ezután...

5. Rajzolj kicsi zöld elefántot egy papírlapra és add oda valakinek azzal a kívánsággal, hogy "Legyen szép napod!"

6. Amikor csak teheted kirándulj,játssz a barátaiddal a szabadban. Nézzetek meg szép helyeket, szép épületeket. Közben pedig nevessetek, szórakozzatok! Ezek a boldog pillanatok nagyon sokáig megmaradnak az ember emlékezetében és könnyedén átlendítik a nehéz pillanatokat!

7. Kérj bocsánatot, ha valakit megbántottál! Ne őrizz haragot ne fújj rá hisz valaha jóban voltatok! És biztos, csak egy hülye félreértés, ami miatt összevesztetek. Amiatt meg felesleges fasírtban lenni!

8. Hallgass vidám zenéket, énekelj és ha kedved van, akkor táncolj az utcán, séta közben. Igen lehet,hogy bolondnak néz valaki,de számít ez? Nem! Az a fontos,hogy te jól érzed magad és kiegyensúlyozott vagy!

9. Minden nap úgy feküdj le aludni, hogy elalvás előtt az ágyban felidézel egy olyan pillanatot, ami az adott napodban jó volt,vicces volt és boldogsággal töltött el! Hidd el,sokkal könnyebben és nyugodtabban alszol el és még az álmod is szebb lesz!

10. Ha ezeket mindet megtetted és megteszed naponta akkor eszedbe sem fog jutni szomorkodni és mindenféle idióta,önmagadnak ártó kihívásokban részt venni,hisz kiegyensúlyozott leszel, boldog és barátokkal, örömteli pillanatokkal fognak telve a napjaid... Viszont azt se felejtsd el,hogy kamaszként és később felnőttként is természetes az, hogy néha rossz kedved van mert ez az élet velejárója. Viszont csak rajtad múlik,hogy sajnáltatod magad vagy nevetsz egyet a világ képébe és mész tovább,előre! :)

Másold és ne oszd!

Ez a videó 2017 április 6.-án készült.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY