5248 Loop készítése
17
0
2007. júl. 26.

PRÓBÁLOM MEGÉRTENI,DE NEM MEGY!

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Dögöjön meg minden ilyen szemét fasz aki ilyet csinál,az allatokkal majd meg kapjak Isten eltt a büntetést
thumb
Idióta szemetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
thumb
Mocskos szar vágottszemű rohadékok
thumb
rohadt kinaiak egyet látok az utcán rászálok még ittlesz pofája mindenap belesz verve...TAKAROGGYATOK HAZA!!!!!!!!!!!!koldusok
thumb
Sziasztok.En erre csak azt tudom mondani hogy az ember a vilag legmocskosabb teremtmenye.Persze mindenhol vannak kivetelek akik esetlleg nem igy viszonyulnak az allatokhoz mint amit ezeken a videokon latunk.Szerintem az lenne helyes ha mindenki azt kapna vissza amit az allatokkal tett.Szemet szemert fogat fogert.Az ilyen tetves nyomorult rohadekoknak halal lenne a jutalom az en szemszogembol.Minden egyes allatkinzot szivem szerint megnyuznam es felgyujtanam.Ja es nem csak az minosul allatkinzasnak ha fizikailag bantalmazzuk oket hanem ha netan megunnyuk es kitesszuk az utcara!!!Annyi erovel mert nem lehet nekik uj otthont keresni?Az ilyenek fergek!1-szer kerulnenek elem...
thumb
atomot az összes kínaira tehetném kiirtanám mindet
thumb
Mocskos kinaiak!En mindenkinek üzenem aki ezt csinálja az álatokkal,hogy dögöljenek meg.Hogy engedhetjük azt ,hogy ezek a kinaiak elfoglaljanak itt mindent.Menjenek vissza oda ahonnét jöttek!Ha vannak állatvédők ezeket az embereket mért nem büntetik meg?Szegény állatok mennyit szenvedhetek és még védekezni sem tudtak az ártatlanok.Mindenkit aki rajta van a videon bezárnák egy kisketrecbe kitenném őket a napra.Közben megszurkálnám őket ugy ahogy ők tették szegény állatokkal.Dögöljenek meg minden!
thumb
Mindenki általánosít... Ne vegyetek már mindenkit egy kalap alá...Lehet hogy egyes kínaiak kutyát esznek, de az nem azt jelenti hogy a többi 1 milliárd is kínozza a kutyákat. És nem tehetünk róla mi sem, hogy a 2. világháborúban embereket öltek meg.
thumb
Először is előre kijelentem,hogyha vki nem ért velem egyet az ne háborogjon.Nem is tudom h a kínaiak miért esznek kutyusokat meg cicákat,holott én a világ összes vagyonáért meg nem kostolnám.Másodszor még akkor sem érteném meg,hogyha steril környezetben először elaltatnák,és ''lenyúznák''/úgy utálom ezt a szavat:-SS/,de még ráadásként,rugdossák szegénzeket meg ilyen kis vasdobozokba tesznek vagy 10-15 kikutyát meg cicát..ezzel és sehol sem értek egyet/itt elértek:~ptamas11@citromail.hu~
thumb
A kínaiaknál a kutya nem az ember leghűségesebb társa, hanem kaja. Kultúrális különbségek miatt nem kell ellenségeskedni. Attól még rendes emberek a kínaiak, hogy kutyát, macskát, kígyót, békát, majmot esznek.
thumb
kell nekünk beengedni a sok tetves kínait :(
thumb
sziasztok
iszonyatos ez a video sőt borzalmas szívszorító majdnem besírtam rajta hogy erre képesek az emberek, ez szőrnyű és az még szőrnyűbb hogy vannak ilyen emberek mint ez a mightymo ha ugyanezt csinálnám veled akkoris ugyanez lenne a véleményed?szerintem inkább az emberek bőrét kéne akkoris nyúzni nem ezeknek a szerencsétlen magatehetetlen állatokét.!!!!!!!!
thumb
csing csung!!!!elég nagy baj hogy így véded a fajtádat A kutya a leghűségesebb legőszíntébben érző állat.
Veletek szívessen megcsinálnám mind ezt amin a kutyák mennek át te állatfajta!!
thumb
Hé. Hé. Hé. Hé.! Mi ez az k.baszot hangnem..? Nem kéne megnézni ki rendeli meg a bundákat..? hát nem mi kínaiak.
Másrészt ez sokkal jobb mint degenerált europaiak csináltak itt a 2. világ háborúban... ahol ugye emberek bőreit nyúzták meg nagy kedvvel.
Szóval nem kéne ugy viselkedni mintha gandhi és teréz anya gyerekei lennétek.
Zai jian.
thumb
És akkor még csodálkoznak hogy miért utáljuk ennyire a fejüket a köcsög kinaiaknak rohadjanak meg!!!!
1 | 2
következő
Felhasználó videói
thumb
3:43
Kommandósok akcióban
2009. márc. 10.
thumb
4:52
Diákverés
2009. márc. 10.
thumb
4:19
tutorial
2008. szept. 14.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY