145 Loop készítése
8
0
2014. aug. 28.

Sziasztok^^Huuuh,de rég írtam már ide..Igen,több mint egy éve,s nem csodálkozom,hogyha nem emlékeztek rám/vagy a történetre..mert már igen rég volt belőle rész..Sajnos hosszú hónapokig gép/laptop/net közelébe se jutottam =// Majd új lett a telepítés is így a régi anyagok eltűntek..meg más dolgok miatt se tudtam feljönni az indára.Már egy pár hete lappang bennem a folytatásnak a gondolata..de gondoltam,mivel nem hiszem,hogy még valakit érdekeljen egyáltalán a folytatás..de addig agyaltam a dolgon,míg végül csak eldöntöttem"hogy még azért is" meg nem szeretném,hogyha ilyen befejezetlen történetet hagynék.Szóval piszkáltam a bátyámat ,hogy töltsön le nekem valamilyen sony-t de még azért is mást töltött le..na igen,testvéri kedvesség és odafigyelés mintapéldánya ._. Na és újra anyagot kellett gyűjtsek+bele kellett tanuljak az "új" videoszerkesztőmbe o_O Khm..az opening az saját..hosszú órák fájdalmain keresztül amit a youtube-on töltöttem,hogy tanulmányozzam az amw és openingeket ..és ez lett az eredménye,na az én kezdő szintemen szerintem elfogadható..a résszel kapcsolatban,persze miután lekonvertálta a gépemre..észrevettem több helyen elég szembeszökő helyesírási hibákat,azokért elnézést kérek..Köszönöm,hogy elolvastátok ezt a regényt is xd Ha valaki még egy kis érdeklődéssel is van a történet iránt,az kommentáljon(ja és nyugodtan fejtsétek ki akár a negatív véleményeteket is,mert minden kritikát szívesen meghallgatok) ^^

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
De jó :) reméltem hogy folytatod mert imádom ;)
thumb
Na jó én csak most néztem meg de folytasd nagyon gyorsan ez pedig legalább két hónapon belül legyen vagy még előbb :) FOLYTASD
thumb
Na komolyan: egy év.....EGY ÉV ÉS ILYEN HELYEN BEFEJEZNI?! Waaaaaaaaa suli elôtt öngyilkos leszek XDDDDDD na de op az szerintem ügyes munka ^^ a vidi szerkesztôt pedig ügyesen legyôzted ^^ mi hamarabbi FOLYTATÁST!!!!!!
U.I.: ha megint soká hozol részt *tördeli a kezeit*
thumb
ÁÁÁ ez most komoly?! Itt kell ezt abba hagyni?! Remélem a folytatást, kicsit gyorsabban hozod :). Na de részről, az zseniális volt, az opod is nagyon tetszik. Nem tudom milyen progival dolgozol, de senki se úgy születik, hogy hipp-hopp már ért is a videószerkesztőhöz. Szerintem a körülményekhez képest nagyon jól megoldottad :D Kíváncsian várom a folytatást! :))
thumb
nagyon jó lett :D folytasd :)
thumb
Folytasd! ^^ És milyen progival dolgoztál?
Felhasználó videói
1 | 2
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY