785 Loop készítése
0
0
2016. máj. 22.

Lee Eun Bi egy kicsi árvaházban nő fel egy kisebb városban, ahol ő a legidősebb, ennél fogva sokszor ő foglalkozik a kisebbekkel. Emellett részmunkaidőben dolgozik. Nem kiemelkedő tanuló, barátai egyáltalán nincsenek, és három lány az osztályából folyamatosan terrorizálja/megalázza. Ez egy idő után olyan mértékeket ölt a durvaság, hogy Eun Bi nem találván ebből kiutat öngyilkos lesz.
Eun Byeol jólétben nevelkedik, több barátnője van, kitűnő tanuló és népszerű osztályában. Általában csípős megjegyzései és "durva" modoráról ismert. Rájön, hogy van egy sosem látott ikertestvére. Többször ajándékot küldd neki, és az osztálykirándulásuk alkalmával megkísérli felkeresni, ami kudarcba fullad. Eun Byeol-nak azonban történt valami a múltjában, ami kísérti és az osztálykiránduláson egyszerűen nyoma vész a lánynak.
Hosszú idő elteltével bukkannak rá, de a lány amnéziás és valójában ő Eun Bi, aki tudta nélkül belecsöppent ikertestvére hétköznapjaiba, mert mindenki Eun Byeol-nak hiszi. Amnéziája miatt pedig ő is ezt gondolja magáról.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY