1167 Loop készítése
0
0
2014. ápr. 13.

Azt mondta Sabine,hogy konkrét dolgokat most sem fog mondani, csak annyit mond amit legutóbb is. Hol "magánál" van, hol ébredezik, éber állapotban van. Arra a kérdésre, hogy mi is a különbség a két kifejezés között azt mondta - hogy a baleset előtt ő sem gondolta volna, hogy a két kifejezés élesen különbözőt jelent. De agysérülés esetén az orvosok ezt a két kifejezést különítik el. Azt mondta- a saját szavaimmal úgy tudom körülírni a két különböző állapotot, hogy amikor ébredezik, éber állapotban van akkor láthatóan ébren van, de nincs kontaktusban a környezetével, nem reagál. Amikor magánál van (bewustsein) akkor kontaktusba lép (kerül) a környezetével. És ez a két állapot Michael esetében jó dolog.Távolabbi prognózist az orvosok sem mondanak, mert ilyen sérülések esetében minden eset EGYEDI és egyedi lefolyású. Nem fognak sem az orvosok, sem a család jóslatokba bocsátkozni.

Mesélt arról is, hogy valóban volt aki papnak adta ki magát, de olyan is aki Michael APUKÁJÁNAK, bízva abban, hogy nem ismerik személyesen - és fényképet akartak csinálni Michaelről. Voltak akik pénzt ajánlottak a többi intenzíven fekvő betegek rokonainak, hogy csináljanak képet. Azt mondta, hogy az Alesi féle nyilatkozatok csak ártanak a családnak, nyomást gyakorolnak az ilyenek rájuk. Gary Hartsein csak spekulál, nem ismeri a pontos esetet. Rólunk szurkolókról is beszélt, és azt mondta, hogy valójában csak azért nyilatkoznak néha mert érzik a szurkolok SZERETETTELJES ÉRDEKLŐDÉSÉT - és tulajdonképpen ezért mondanak többet, mint igazából szeretnének. A sok-sok levél, email,...stb. viszont rengeteg energiát ad a családnak, és segíti őket abban, hogy erősek legyenek.
Most a legvégén azt mondta, hogy szeretnék Michaelt egy rehabilitációs-klinikára vinni - és ott Michael és a család magánszféráját megőrizni.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY