4487 Loop készítése
20
0
2007. jún. 9.

Vélemények? :)

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Azért inkább hagyjuk meg ezt a műfajt a nőknek !
thumb
ez borzadály! a férfi hastánc létező dolog, és egy baromi férfias műfaj! tessék megnézni az 1922 című filmet, amiben egy negyvenes török katona táncol. nagyon ott van!
thumb
Az meg, hogy férfiként próbálod vizsgálni egy másik férfi nemi identitását, azt feltételezi, hogy valamilyen érdek vezérli eme cselekedeted, így kényszerülök arra következtetni, hogy pozitív értelemben érted, hogy buzis. És még elemezlek egy kicsit, ahogy te is szeretsz elemezgetni, a mondatszerkezetet kicsit rekonstruálva nem az lenne a helyes, hogy inkább buzi, mint buzis, hanem fordítva, mert a buzi személyre vonatkozik, a buzis tárgyra, viselkedésre, te az elöbbit nem, csak az utóbbit jellemezheted (megint csak, persze csak akkor, ha nem tudod alátámasztani személyes tapasztalataiddal).
thumb
most tűnt fel, hogy az "első" az utolsó, akkor most én lettem az első, gyengébbek kedvéért az elöző üzenetet nem magamnak céloztam
thumb
Első hozzászóló! ezt bebuktad, egyrészt ez csak egy mozgásforma, nem biztos, hogy köze van a nemi éledtéhez, másrészt, egy halom nőnek tetszett, szerintem kösd fel a gatyádat (vagy szoknyát :P), van mit tanulnod tőle, de akárminek is gondolod ezt, nem hiszem, hogy tegnap kezdte, úgyhogy elég bunkoság más munkáját ilyen módon semmibe venni (mondjuk szerintem is érdekesen fest, de valóban ügyes) ui:. sebaj tobiás
thumb
ez nem buzis, hanem buzi
thumb
Túl azon, hogy Zolit személyesen ismerem, "zöldfülü" koromban volt szerencsém vele együtt fellépni, meg vagyok róla győződve,hogy nincs egy darab csontja sem:) és az országban Ő a legjobb hastáncos!
thumb
Húha, sok nő irigyelheti, mert nagyon jól csinálja. Szerintem a felső furi egy kicsit, de nem baj, mert király, ahogy táncol. Jó lenne tanulni tőle!
thumb
Vélemény?
Állati jó videót csináltam,egész jó főcímet csináltam hozzá...
Egyébként ebből is kiderül,hogy imádom Zolit
thumb
Nagyon szeretnék Tőle hastáncot tanulni. Minden izmát uralja. Gyönyörű.
thumb
én a 60 évemmel, eddig csak női hastáncosokat láttam táncolni. De férfit még nem - főleg így nem. Ennyire ügyes lenni, ilyen jó ritmusérzékkel megáldva, hát nekem nagyon tetszett, nyugodtan követhetné példáját még jó pár fiatal. Biztosan sikerük lenne. Mégegyszer: nagyon tetszett, és szeretnénk még több ilyet látni. ÜGYES !
thumb
pasiba ez nagyon ritka:P:P: nekem nagyon teszett
thumb
Ez nagyon JÓÓ főleg a salsa tánc zene:):):) nagyon tetszik:):):
thumb
Akár hetero, akár nem, az a saját magánügye. Köze hozzá senkinek! A tánctudása pedig irígylésre méltó. Nekem csörgedezik némi török vér az ereimben, de így még én sem tudom nyomni, pedig gyakorlok.
thumb
Ki bántotta???...
1 | 2
következő
Felhasználó videói
thumb
11:40
Nem raklak fel az...
2008. aug. 15.
thumb
4:48
Jojo Mayer
2007. jún. 23.
1 | 2
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY