10180 Loop készítése
25
0
2015. jan. 23.

#HDᴴᴰ Videómegtekintónk, ahol 1280x720 pontos HD felbontásban nézheted ennek az animének az epizódjait: video.z-sub-team.hu
Ez a Shingeki no Bahamut: Genesis című anime tizenkettedik és egyben utolsó része, magyar felirattal, saját fordításban.
A felirat letölthető a weboldalunkról: z-sub-team.hu
És az Anime Hunter weboldaláról:
animehunter.hu
Ez egy ingyenes rajongói fordítás, kereskedelmi forgalomba nem hozható!

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Szerintem teljesen rendben volt az anime, főleg, mivel az egész alapja egy kártyajáték, aztán mégis ilyen minőségű történet lett belőle. Első nézésre egy kavalkád volt a számomra, de most, hogy sokadszorra nézem már meg, nagyon jól látni, hogy mindennek van benne jelentősége. Minden szereplő minden cselekedete, hogy hogy változik a történet során és hova kerül (pl. ahogy Rita csatlakozott Favához, és a többiekhez) úgy megy, ahogy mennie kell - a végén mindenki abba a szerepbe kerül, amit teljesítenie is kell. Olyan, mint a szabályokat követő dráma. Minden történés, minden szereplő minden cselekedete a csúcspont irányába mutat, és látod, hogy hiába próbálkoznak mindenfélével, nem tudják elkerülni a történet csúcspontját, a végzetet. Vagy, mondhatnánk úgy is, hogy az első részben lévő találkozással már eldöntetett, hogy végül ez fog történni, és ezt semmi sem állíthatja meg. A szereplők viselkedése pontosan illett a személyiségükhöz, az pedig illett a hátterükhöz. Amira azért viselkedik így, mert gyakorlatilag egy pár éves kislányról beszélünk az ő esetében. Fava és Kaisar érdekes személyiségek, a történetük messzire nyúlik vissza (és látod, hogy már ott elkezdődött ez a megállíthatatlan folyamat, aminek ebben a részben lesz vége, így). Szerintem elég különösek voltak, ami igazán élmény volt a tömérdek anime után, amit láttam - hozzájuk hasonlóakkal még nem találkoztam. Felüdülés volt.

Bahamuttal kapcsolatban pedig (és itt reagálnék J3ro megjegyzésére is), teljesen logikus volt az, hogy így győzöd le. Achilles neve mond valakinek valamit? Az ilyen erős hősöket-antihősöket nem fogod tudni azzal legyőzni, hogy órákon át ütöd. Bahamut teste az eddigiek alapján sebezhetetlen, pont, mint Achillesé. És mindkettejüknek van egy gyengepontja, egy Achilles sarka - Bahamutnak ez a feje tetején lévő pecsét. Ha Bahamutnak több szerepet akartak volna adni, akkor vagy végleg elpusztította volna a világot, vagy sokkal gyengébbre kellett volna csinálniuk. Mozogni meg minek mozogjon, ha ennyivel is kész káoszba taszít mindent? Arról nem is beszélve, hogy hatalmas, és lassan mozog. Nem lett volna valami látványos küzdelem. Az angyalok és démonok pedig igenis tudtak neki ártani - no nem úgy, ahogy egyesek elvárták volna, de egy elég logikus módon. Feltartották, megbénították, ami végett sikerült Favának megölnie. Ez olyan, mint egy hatalmas boss fight egy játékban. Nem feltétlenül tudod megölni a bosst azzal, hogy csak ütöd és ütöd, mert olyan erős a védelme meg a regenerációja, hogy csak röhög rajtad. Ilyenkor jönnek a debufferek - azaz gyengítik a védelmét, a regenerációját, megbénítják, így végül meg tudod ölni a bosst... A debufferek nélkül viszont nem menne. Én örülök, hogy ilyen módon lett vége az egésznek, mert a legtöbb animében úgyis az számít, hogy üsd a főellenséget, ha eleget ütöd, úgyis meghal. Jó volt nézni, hogy egy teljesen más utat választottak.
thumb
Köszönöm szépen az összes rész feltöltését! Nekem semmi bajom nem volt ezzel az animével sztem pont azért volt jó, mert más! Egy kis felüdülés volt a monoton animék között, bár igaz, hogy lehetett volna jobb is!! És sztem nem kellett volna 2. évad, de lehet az már egy másik történet.
thumb
köszi a feltöltést !
thumb
Köszi a részeket ;)
thumb
A legjobb bene a főcimdal :D Nagyon tul értékelt anime. A karakterek idegesitőek . A sztori logikátlan , Nincs érzelmi szál. Echi nélkül érthetetlen hogy az őszeas angyal Michael (magyarul Mihály arkangyal) stb mért dőgős csaj , Mértnem jutot eszébe egy istenekse arra a pontra célozni . Lucifer mért csak mellék szerepet kapot
thumb
Köszi!:) Pár nap és kijön a 2.évad:DD
thumb
2017.04- re van bejelentve azt olvastam.
thumb
jó lenne még egy évad, de az sem lenne gond, ha nem lenne szerintem jó volt :) köszi a feltöltést
thumb
2.évad már van, elvileg..hiszen az előzetese már lassan egy éve fenn van a youtubon...de hogy mikor jelenik meg, vagy hogy mikorra várható... arról sajna még semmitsem tudni...
https://youtu.be/DXIAU5v995s
thumb
Köszi az évadot! (ツ)
thumb
köszi az évadot
thumb
Uuu nagyon jó volt, köszi szépen és ha jól tudom már dolgoznak a 2. évadon és előzetes is van már :D
thumb
Elég vegyes érzelmeim vannak ezzel kapcsolatban. A történet önmagában jó volt, a világ is nagyon jól el volt találva és alapvetően tetszett is az egész leszámítva pár dolgot: először is a 3 főhős, számomra elég idegesítőek voltak főleg favaro bár, ő az utolsó részben egész jó volt. Aztán ott van az Elvis Presley imitátor akit valahogy sehogy se tudtam kedvelni. Meg a kiscsaj akit csak démon formában tudtam elviselni (mert akor nem beszélt). volt benne pár logikátlanság, a legszembetűnőbb a barikádos dolog, (az előző rész alatt megemlítettem már így nem ismétlem meg magamat) és végül bahamut, jól nézett ki, erős volt meg pusztító, de azon kívü hogy lebegett egy helyben és szórta a tűzlbdákat semmit se csinált, legalább mozoghatott volna kicsitt többet ha már köré épült az egész történet, + kész röhely milyen egyszerűen elintézték a világpusztító nagy sárkányt akit se az istenek se a démonok nem voltak képesek mégcsak megkarcolni se.
ettől függetlenül jó volt és köszönöm a feltöltést
thumb
köszi :D ha lesz én tuti megnézem a folytatást :D
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY