0 0 0
317
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2013. szept. 29.
Sidney Warburg nem létező személy !

Világ-Panoráma // 2013-09-23
Műsorvezető - Szaniszló Ferenc

1. rész
http://indavideo.hu/video/Sidney_Warburg_titokzatos_emlekiratai_-1-_a_PENZ_es_a_ket_vilaghaboru

A Wall Street titkai, 2. rész. Sidney Warburg titokzatos emlékiratai - A szerző 1933-ban fedte föl, hogyan pénzelte 1929-től, és segítette hatalomra jutni a nemzeti szocialista német munkáspártot, annak vezetőjét: Adolf Hitlert, és rohamosztagait: az SA-t a Wall Street és a világot uraló néhány bankház, amelyek egyben az amerikai jegybankot: a FED-et is birtokolták, birtokolják a mai napig. Tanulságos történetet fed föl Sidney Warburg – aki lelkiismeretétől vezettetve leleplezte az aljasságot, s ezért vélhetően az életével fizetett.

A brit politika egészen 1940-ig közvetve-közvetlenül Hitler párti volt: 1936-ban az angolok engedték, hogy a németek kiszorítsák az amúgy brit szövetséges franciákat a német iparvidékekről. 1938-ban az angolok Münchenben engedték, hogy a németek visszavegyék csehszlovákiai területeiket – megint csak a franciák rovására. És 1939-ben is csak formális hadüzenetet intéztek Hitlernek az angolok Lengyelország megtámadása miatt. Hadba nem léptek. Focizgattak a németekkel a francia Maginot-vonal mentén.

Hasonlóan viselkedett az USA is.

Ami Churchillnek esetleg nem, az Sidney Warburgnak sikerült. Ő találkozott Hitlerrel. Nem is egyszer. Folyamatosan. Legközelebb erről beszélünk. Tanulságos ez, elvégre a dolgok nem történtek, történnek másképpen sem azelőtt, sem az óta: mondjuk 1789-ben, 1848-ban, 1914-ben, 1939-ben, vagy 1989-ben, 2001-ben. Nem politikusok irányítanak, hanem bankok, multik, s nem eszmék, hanem a PÉNZ.
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Szuper gazdagok összeesküvése
40:04
Gabor Szabo -1977- Rising (docu film)
30:10
Hasonló videók
40:04
30:10