Sir Alex Ferguson Thank You

Feliratkozom
mu1993
4 videó
57 Loop készítése
0
0
2013. máj. 16.

"Szeretném megköszönni a Manchester Unitednek. Nemcsak az igazgatóknak, az edzői vagy az orvosi stábnak, nemcsak a játékosoknak és a szurkolóknak, hanem mindenkinek. Ti okoztátok számomra életem legfantasztikusabb élményeit."

"Nagyon szerencsés vagyok, hogy az ország legjobb játékosai közül irányíthattam jó néhányat. Ezek a játékosok megfelelően képviselték ma a klubot - fantasztikus módon nyertek bajnokságot, amiért dicséret illeti őket."

"A visszavonulásom nem jelenti a végét a klubbal való kapcsolatomnak, mostantól csak szeretném nézni a csapatot, s nem szenvedni vele! Ha visszaemlékezek a kései gólokra, a fordításokra, még a vereségekre is - ez mind része a mi klubunknak. Hihetetlen élmények, köszönetet mondok értük."

"Emlékeztetnék mindenkit arra, hogy a rossz időkben a klub kiállt mellettem. Az igazgatóság, a stáb és a játékosok mind-mind támogattak. A ti dolgotok mostantól az, hogy álljatok az új menedzseretek mellé!"

"Szeretnék tisztelettel adózni Paul Scholes előtt, aki ma visszavonul. Ő minden idők egyik legnagyszerűbb játékosa ennek a klubnak. Paul, tudom, hogy itt leszel továbbra is, hogy bosszants! Darren Fletchernek is minél előbbi visszatérést szeretnék kívánni."

"A játékosoknak sok sikert kívánok a jövőben! Tudom, hogy milyen jók vagytok. Tudatában vagytok annak, hogy milyen mezt viseltek és tudjátok, mit jelent ez mindenkinek, aki itt van. Ne hagyjátok magatokat cserben! Az elvárás nem változik. Szeretném újra megköszönni az egész Ferguson család nevében! Köszönöm!

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY