139 Loop készítése
0
0
2017. dec. 13.

Hiányos fogú szállóvendéget, autósokat, kerékpárosokat keres a rendőrség, hátha segíteni tudják a soroksári gyilkosság ügyében folytatott nyomozást.
2013. szeptember 25-én a soroksári Szigetdűlő középső útja melletti erdős területen megöltek egy esti kocogásra induló 36 éves nőt.
A rendőrség egyrészt ötmillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki, másrészt a környéken rögzített kamerafelvételek alapján keres több személyt is, róluk egy összevágott videót tettek közzé a police.hu-n.

A rendőrség várja a videón szereplő emberek jelentkezését:
1.videórészlet: egy 40 év körüli, vékony testalkatú, kék szemű, szemüveges, hiányos felső fogazatú, őszes-barna haját copfban viselő férfi, aki 2013. szeptember 16-án, 21-én, 25-én megfordult a Budapest XXIII., Felső Dunasor 1. szám alatti hotelben és környékén. A férfi szürke rövidnadrágot, hosszú ujjú pólót és bakancsot viselt.

2. videórészlet: egy kerékpáros férfi, aki 2013. szeptember 25-én 18 óra 18 perckor az Oázis kertészet előtt egy sötét kerékpárral haladt a Vízisport utca felé. A férfi sötét kerékpáros sisakot és kékeszöld felsőruházatot viselt.
3. videórészlet: 2000-2005 közötti évjáratú, világosszürke Volkswagen Passat vezetője, aki 2013. szeptember 25-én 19 óra körül a Meddőhányó utcából a Vízisport utcába hajtott, ott megfordult, és ugyanezen az útvonalon távozott, majd később 21 óra 43 perckor a Meddőhányó utca irányából a szennyvíztisztító felé haladva befordult a kerékpárútra és onnan 23 óra 9 perc körül távozott.

4. videórészlet: kerékpáros férfi, aki 2013. szeptember 25-én 20 óra 10 perckor az Oázis kertészet előtt kerékpározott a Helsinki út irányába, majd négy perc múlva vissza a Vízisport utca felé. A férfi sötét kerékpáros sisakot és sötét felsőruházatot viselt.
5. videórészlet: világos színű VW Golf kombi és az azzal együtt közlekedő világos színű, zárt Mercedes kisteherautó sofőrjei, akik 2013. szeptember 25-én 20 óra körül az Oázis kertészet előtt haladtak el a Vízisport utca felé, majd a Vízisport utcán közlekedtek tovább (lásd a mellékelt felvételt – 5. videó felirattal);

6. videórészlet: kisméretű, ponyvás utánfutóval közlekedő sötét gépkocsi, illetve egy másik, világos árnyalatú gépkocsi vezetői, akik 2013. szeptember 25-én 20 óra 30 perc körül a Vízisport utca irányából a szennyvíztisztító felé haladva befordultak a kerékpárútra, majd onnan 21 óra 6 perc körül egymás után távoztak;

Illetve várják annak a kerékpáros férfinak a jelentkezését, aki 2013. szeptember 25-én 21 óra 30 perc körül a Szigetdűlő középső útján kerékpározott a Dobó utca felől a szennyvíztisztító felé és a kerékpárúton megállt. A férfi körülbelül 185-190 centiméter magas, kerékpáros sisakot és széldzsekit viselt, kerékpárja sötét színű volt, a váz első részén világos díszítéssel.
szerző:
hvg.hu
.............
Budapest 2013.október 5. Elég volt! - ezrek tüntettek a közbiztonságért Soroksáron
https://www.youtube.com/watch?v=Rg8Rap0lwUo
…………………….
Budapest 2013. október 18. Végső búcsú Kardos Krisztinától.
https://www.youtube.com/watch?v=uPrtyp0Hwvc&t=273s

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY