Sorozatsztárok tesközelben

184
Feliratkozom
agicica88
2972 videó
17 Loop készítése
0
0
2019. szept. 21.

Ez az interjú 2010 ben készült még csak a első lányuk született meg......1983. január 30-án született Mexikóvárosban. Már négy évesen olvasott. Elhatározta, hogy színésznő lesz. Az édesanyja Rosalba Ortiz, és fiútestvére, Ángel Claude szintén színész.

A karrierje gyermekmodellként indult. Aztán szerepelt egy tánc együttesben a „Gaby klubjában” és meghallgatásokra jelentkezett színházakban, és TV-társaságoknál, mint a Televisa, és az "Educational TV show". A produkciós iroda, a Televisa felfedezte őt, és felajánlotta neki élete első szerepét a "Corozan Salvaje” című szappanoperában. Geraldine megkapta a "Legjobb fiatal tehetség" címét a Televisánál. Miután befejezte a középiskolát, beiratkozott az egyetemre, 16 évesen.

6 éves korától játszott mellékszerepeket, de az igazi áttörést 18 évesen, a Mint a filmekben című telenovellában érte el, amikor is a 14 éves Regina szerepét kapta meg.

2006-ban, a nagysikerű Második esély című telenovellában Belinda San Románt alakította. Ebben együtt szerepelt többek között Gabriela Spanic-kal, Saúl Lisazóval és Arap Bethkevel.

Jelenleg Miami-ban él. Aktívan támogat amerikai szociális és jótékonysági rendezvényeket szervezeteket, mint például a rák, AIDS, diszkriminizáció. Folyékonyan beszél spanyolul és angolul. Mexikóban színészetet tanult a „National Council for Arts and Culture"-ban. Geraldine játszott már mozifilmekben, szappanoperákban, színházban, és 19 éves kora óta szerepel rádiókban is.

A magánéletét titkolta, annyit azonban kiderítettek róla, hogy 2004-ben, amikor a "Hazugságok hálójában" című telenovellát forgatták, a való életben is kapcsolata volt Andrés García jr.ral, de nem tartott sokáig. Géraldine mostani[mikor?] párja Gabriel Soto, aki szintén színész. 2009. februárjában született meg közös gyermekük, aki az Elisa-Marie nevet kapta. 2014. február 19-én megszületett második kislányuk, Alexa Miranda. 2016 ban összeházasodtak Gabriel Sotoval de aztán mivel a férfi megcsalta Iriana Baeva színésznővel a Vino de amor forgatásán elváltak Gabriel azota felválalta a viszonyt és boldogan él Irianaval......

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
thumb
23:15
Jóbarátok
15 órája
thumb
23:15
Jóbarátok
1 napja
thumb
23:16
Jóbarátok
2 napja
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY