Sorozatsztárok tesközelben

188
Feliratkozom
agicica88
3003 videó
19 Loop készítése
0
0
2019. nov. 16.

Pedro Cernadas 1972 03.20 Viedmában született ismertebb nevén Segundo Cernadas néven. Argentin színész, aki nemzetközi hírnevet szerzett mind Dél-Amerikában, mind a világ más részein. Cernadas tini bálványnak tekintik Argentínában ; sok tizenéves lány követi karrierjét.Cernadas akkor kezdtek érdeklődni, hogy színészré váljanak, amikor maga tinédzser volt.

Cernadas egy show-beli bennfentes meggyőzte arról, hogy meg kell változtatnia a nevét, ezért Segundót választotta művészi keresztnevének. A nevet a kedvenc fiktív ember, a Don Segundo Sombra főszereplőjének tiszteletére választotta.

Pablo Ponce, a jól ismert argentin színészi oktató volt Cernadas első professzionális színésztanára. Nem sokkal ezután a Cernádákat Argentína egyik legjobb show business akadémia fogadta el.

Noha Cernadas főbb színészi érdekei a színházi téren voltak, nem sokkal az akadémia elfogadása után televíziós debütált , Otra Vuelta ("Rollercoaster, (menjünk) még egyszer") Montana Rusa színészében . Ezt követte, amikor részt vett házas orvosként a 90-60-90-es Modelos-ban .

1997-ben Cernadas harmadik fellépése egy telenovela-ban, Ricos y Famosos-ban ("Gazdag és híres"), amely jelentős nemzetközi slágerré vált.

1998 Cernadas életében fontos év volt: miután részt vett a Milady: La Historia Continua ("Milady: A történet folytatódik") című filmben, amely a Milady argentin szappanopera klasszikus folytatása volt, komolyan fontolgatta, hogy Mexikóba költözik-e ott dolgozni, de meggyőződése, hogy hazájában marad, Raúl Lecouna producer, aki Cernadasnak első telenovela színészi szerepét felajánlotta egy másik szappanban, amely nagy slágerré válhat: Muñeca Brava ("Vad angyal"). Ennek a szappanoperának olyan vad sikere volt, hogy Cernadas Argentínában és sok más országban átutazott, hogy a következő két évben különböző színészi helyszíneken élvezze karakterét.

2000-ben a "Bebo" szerepet játszik a Los Buscas de Siempre-ben ("Mindig (ugyanaz) a bika "). Később abban az évben ismét orvosát fogja játszani a Los Medicos de Hoy-ben ("Mai orvosok").

Cernadas ismét meglátogatta Mexikót, Miamit és Caracasot, hogy munkát találjanak. A venezuelai székhelyű Iguana Productions bérelt rá, hogy a Todo Sobre Camila ("All About Camila") sztárjátékossá váljon . Ennek a telenovelanak a forgatása során utazott Ecuadorba , mivel a showot az Iguana Productions és az egyik ekcuátorsági cég készítette.

De az elvégzett minden munka ellenére Cernadas csak akkor vált nagy nemzetközi szupersztárrá, amíg 2002-ben repül Peruban , hogy a Tonto Bésame-ben ("Kiss me Bolond") fellépjen Gianella Neyra mellett. A szappanopera, amely romantikus, családi és még maffiafordulatokat is bemutatott, számos országban, például a Dominikai Köztársaságban , Chilében , Panamában és sok más országban vált az első számú műsornak. Ez a szappanopera annak az időszaknak a kezdete volt, amelyben Cernádákat tizenéves bálványként elismerték Argentínán kívüli lányok és fiatal nők is.

2003-ban részt vett a Dr. Amor-n ("Dr. Love").

2004-re az Univision elkezdte bemutatni a Bésame Tontont az Egyesült Államokban; és Cernadas lett az első argentin színész, aki a Fülöp-szigeteki telenovela sztárja volt, amikor Manilába ment, hogy részt vegyen és csapatba lépjen Iza Calzado-val a Te Amo-ban, a Sino Ka Man öregítésével ("Szeretlek, bárki is vagy").

2005-ben visszatért Argentínába, és az Amor en custodia (2005) és a Se dice amor (2006) munkatársaként dolgozott.

Magánélete:-)

Gianella Neyra színésznőt 2001 ben ismerte meg amikor meglátogatta Facundo Aranát a Yago c telenovella forgatásán 2004 ben összehazasodtak és 2009 ben kisfiúk született Salvador de ennek ellenére 2011 ben elváltak.
2018ban újranösült......

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
thumb
47:35
Jóbarátok
2 napja
thumb
22:42
Jóbarátok
3 napja
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY