0 0 51
367
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2008. ápr. 24.
Hírháttér Média:
Amit ír, Történelem.
http://hirhatter.t35.com.

Alkotmány, Btk., életfogytiglan. Kezdetben a rendőrségnek és az NBH-nak dolgozó Molnár F. Árpád titkokat is feloldó, saját, élő kommentárjaival dúsított filmjében, melyben nyíltan üzen Szilvásy Györgynek és Gyurcsány Ferencnek is, Angel Mendoza perui állampolgárral készített riportot láthatnak.
Hozzászólások | 51
Alfaa
2008-08-10 19:21:04

roussos te pedig gyakorold kicsit helyesírást!

roussos
2008-07-17 15:46:21

Árpád,Őn nem épp elmélyű!!!!Sürgőssen keresse fel kezelőorvosár vagy gyógyszerészét

OzzyCar
2008-06-29 18:36:22

Nem bántsad Árpikát. Sok accountja van, aki egyetért saját magával:D

Steal
2008-06-19 17:12:35

Arpad csak egyetlen kérdést teszek fel neked. Nem veszed észre hogy te vagy a hülye? A rengeteg provokatív videódon soha senki nem ért 1-et veled. Millió érvet felhúznak , egyszerű, átlátható logikával te pedig itt elkeszdesz 20-30 semmitmondó kommentet írni egy embernek. Arról nem is beszélve, hogy tele hazugsággal. Szerintem te a saját kis elképzelt világodban élsz ahol te vagy megváltó és felakarod nyitni az emberek szemét. Ez a diagnózis és én még csak nem is vagyok "dilidoki"

roussos
2008-05-25 16:46:25

nem semmi

arvaboroka
2008-05-19 19:33:32

itélve! Szerinted te alkalmas vagy az örök életre??? Azt hiszed magadról, hogy olyan tökéletes vagy? Hát tévedsz nem vagy az és nem is leszel az akár tetszik akár nem! Itt sajnáltatod magad meg mindenhol, hogy szerényen élsz meg, hogy mindenkinek ingyen és bérmentve segítesz a "videóid" által nem segítesz ez által egy embernek se magsz segítesz nekik leégni!
Kicsi vagy árpád és kicsi is maradsz akár tetszik akár nem ! Ne játszon Istent Senki se te se senki!

arvaboroka
2008-05-19 19:28:49

videóidat "kocsmahelyeken" akarsz nagy lenni ? Ezen el kéne gondolkodni! -
eljön az idő, amikor irdatlan botrányos köröülmények és a Sátán és bandáinak hamis vádjai közepette messze ismertebbé válok... ezzel arra akartál célozni, hogy megpróbálsz mindenkinél nagyobb lennni ? Akkor lehet, hogy nálam nagyobb vagy meg még sok másnál, DE Istennél soha nem lesz senki hatalmasabb!!! Ne akarjon egy földi halandó ember Istent játszani, mert nem fog neki menni! Beképzelt pökhendi ember vagy a szavaidból

arvaboroka
2008-05-19 19:22:52

Nekem is lehet bűnöm úgy ahogy neked és még minden embernek!
Bűnös vagy és bevallod ettől nem leszel nagyobb ami szeretnél lenni! Készíted ezt a sok nevetséges videót amin mindenki elgondolkozik és nevet egy jót vagy inkább elmeháborodottnak néz? És arra gondol biztos volt valami gyerekkori vagy akár felnőtkori sérelme amin nem tud tullépni, mert ahoz már tűl gyáva! Kocsmahelyeknek tartod a videóoldalakat? Akkor mit keresel itt, miért töltöd fel ezekre a "kocsmahelyekre " a híres nevezetes

arvaboroka
2008-05-19 19:16:38

Kedves Árpád!
Nem hiszem, hogy egy embernek csak egy bűne lenne! Hiszen e keresztény is ember és, mint tudjuk nekünk is van elég hibánk, bűnünk amit, ha valaki igaz keresztény nem a templomba a minden féle "szent szobor" előtt "meggyón" hanem imában egymagában meggyón este vagy reggel vagy akármikor Istennek és nem csak Istenért hanem saját magáért is! Nos amiket írsz vagy írtál arról kifejteném szerény véleményem. Hogy vádaskodtam volna? Igen itélkeztem fölötted bevallom nekem ez is a bűnőm

MolnarEfArpad
2008-05-16 01:07:03

2.
Sajnos tudjuk ezt. Én bűnös vagyok, aki szüntelen megvallja ezt. Azért is járok ilyen kocsmahelyekre, amilyenek ezek a fórumok. De ha Te hithű keresztyénnek érzed Magad, mit keresel itt, és hogyan szórhatsz bűnben végzett, de áldozatos munkára és keresztyén Testvérre olyan súlyos vádakat, amilyeneket Isten még az Ő káromlásánál is jobban Gyűlöl?
-
Szeretettel M.F.Á.
Dicsőség az Istennek a Jézus Krisztus Nevében.
Ámen

MolnarEfArpad
2008-05-16 01:04:59

Kedves Avraboroka,
-
eljön az idő, amikor irdatlan botrányos köröülmények és a Sátán és bandáinak hamis vádjai közepette messze ismertebbé válok, mint a Posta Imre és az Elter Zsanett együttvéve.
-
Biztosak vagyunk abban, hogy akik így beszéltek, úgy fogjátok Magatokat összetörni a botránkozás sarkkövén, felvéve a megbocsájthatatlan és halálos bűnöket, ami örök időkre példaértékű bukás lesz.
-
folyt.

MolnarEfArpad
2008-05-16 00:56:52

3.
...és miért mindig olyan bűnöket terjesztve - magatokat valami követhető mondandójúaknak kikiáltván -, amely bűnökre még bocsánat sem létezik.
-
Groteszk és furcsa. Bizarr, és semmi köze a keresztyénséghez. De a világon semmi.
-
Azt is megfigyeltem, hogy soha, egyetlen keresztyén sem, aki ilyen helyen megszólal, egyszer nem fejezi be úgy az üzenetet, ahogyan kell; ím-ígyen:
-
Szeretettel Molnár F. Árpád
Dicsőség az Atyának és az Úr Jézus Krisztusnak.
Ámen.

MolnarEfArpad
2008-05-16 00:54:09

2.
A Biblia szerint súlyosabb, mint Istent vagy Jézust káromolni. Hogyan beszélhestz ekkora irdatlan marhaságot, terjesztve a keresztyének ellen a megbocsáthatatlan bűn pestisét?
-
Továbbá: hogy másokon ingyen segítek, míg mások elfutnak, hogy életemet mindhalálig nem kímélem, ugyancsak Istentől való Bizonyság. Ha nem tudsz még ennyikülönbséget sem tenni, akkor nagyon baj van. Nagyon nagy baj.
-
Érthetetlen, miért nem szeretitek egymást, miért ott támadtok, ahol bármi jó található,
folyt.

MolnarEfArpad
2008-05-16 00:51:27

Kedves Arvaboroka,
-
valóban, egy keresztyén ne foglalkozzon politikával. Én foglalkozom, és ez bűnöm, amit megvallok Isten Előtt.
-
Hogy én volnék a Sátán, az viszont tömény marhaság, ilyet állítani pedig - az Evangélium legalább 4 Helyen Rögzíti, olyan borzasztó bűn ilyet mondani - megbocsájthatatlan bűn, amely sem ezen a világon, sem a következőn nem bocsáttatik meg soha.
-
folyt.

arvaboroka
2008-05-13 23:55:01

a politikáába!Te játszod a hőst ki mindenkinek felnyitja a szemét?Az emberek nem vakok és soha nem is voltak azok csak nem akarták elfogadni, hogy a valóság sokszor kegyetlen dolgokra képes . Pl ha megvernek valakit az utcán senki nem megy oda segíteni, mert az emberek félnek még önmagukat is megvédeni nemhogy egy másik embertársuk életét! Ez is egy szomorú tény!Te szerintem egy nagyon sötét alak vagy fölötted sötét felhőket látok sorakozni! Szerintem te egy gonosz lélek vagy!Maga a sátán!

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31