0 0 0
959
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2012. dec. 20.
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1408101/
PORT.hu: http://tinyurl.com/porthusotetsegbenstartrek
Honlap: http://www.startrekmovie.com/
Facebook: https://www.facebook.com/StarTrekMovie

Hazai bemutató: 2013. június 13.

Amikor az Enterprise legénységét hazahívják, kiderül, hogy egy a szervezeten belülről jövő megállíthatatlan erő felrobbantotta a flottát, és mindent, amit a flotta képviselt, és ezzel a világunkat válságba sodorta. Kirk kapitánynak (Chris Pine) személyes elszámolnivalója is van, elindítja az embervadászatot a háborús zónába, hogy elkapja az embert, aki maga egy tömegpusztító fegyver. Miközben hőseinket beszippantja az élet és halál világméretű sakkjátszmája, szerelmek kerülnek veszélybe, barátságok szakadnak szét, és áldozatokat kell hozni az egyetlen családért, ami Kirknek maradt, azaz a legénységért...

Stáblista:

  • Rendező - J.J. Abrams
  • Chris Pine - James T. Kirk
  • Alice Eve - Dr. Carol Marcus
  • Benedict Cumberbatch - Khan
  • Zoe Saldana - Nyota Uhura
  • Zachary Quinto - Spock
  • Karl Urban - Bones
  • Simon Pegg - Scotty
  • Anton Yelchin - Pavel Chekov
  • John Cho - Hikaru Sulu
  • Bruce Greenwood - Christopher Pike
  • Peter Weller - Szerep
  • Heather Langenkamp - Szerep
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Rodney Dangerfield: Rappin' Rodney (1984)
3:32
Dredd 3D (2012) szinkronos előzetes #1
2:30
2012. dec. 22. 1737 néző
Film-mix: Cinema 2012
7:58
2012. dec. 22. 189 néző
The Incredible Burt Wonderstone (2013)...
2:31
Film-mix: Filmography 2012
7:06
2012. dec. 21. 959 néző
40 és annyi (This Is 40, 2012) feliratos...
2:44
Tűzgyűrű (Pacific Rim, 2013) szinkronos...
2:20
The Gatekeepers (2012) Official Trailer #1
2:01
Pain & Gain (2013) Official Trailer #1
2:29
2012. dec. 20. 1283 néző
Sötétségben - Star Trek (Star Trek Into...
1:06
Chinese Zodiac (2012) Official Trailer #1
1:54
Parker (2013) Official Trailer #1
2:30
2012. dec. 18. 794 néző
After Earth (2013) Official Trailer #1
2:31
Az acélember (Man of Steel, 2013) Official...
2:32
Oblivion (2013) Official Trailer #1
2:36
2012. dec. 11. 658 néző
Hitchcock (2012) feliratos előzetes #1
2:11
A rajtaütés (The Raid Redemption, 2011)...
2:21
The Best Offer (2013) Official Trailer #1
1:14
Hannah Montana: A film (2009) (szink. tr.)
1:28
Miért éppen Minnesota? (2009)
2:24
2009. máj. 3. 9073 néző
A felolvasó (2008)
2:25
2009. ápr. 29. 9874 néző
A Provence-i fűszeres (2007)
1:49
2009. ápr. 29. 2109 néző
Spancserek (2009) (szink. tr.)
2:27
2009. ápr. 29. 2057 néző
Ádok Zoltán - Velem a fény
3:26
2009. ápr. 29. 912 néző
Hasonló videók
3:32
2:30
2012. dec. 22. 1737 néző
7:58
2012. dec. 22. 189 néző
2:31
7:06
2012. dec. 21. 959 néző
2:44
2:20
2:01
2:29
2012. dec. 20. 1283 néző
1:06
1:54
2:30
2012. dec. 18. 794 néző
2:31
2:32
2:36
2012. dec. 11. 658 néző
2:11
2:21
1:14
1:28
2:24
2009. máj. 3. 9073 néző
2:25
2009. ápr. 29. 9874 néző
1:49
2009. ápr. 29. 2109 néző
2:27
2009. ápr. 29. 2057 néző
3:26
2009. ápr. 29. 912 néző