3814 Loop készítése
8
0
2015. dec. 20.

Mozikban már a Star Wars - Az ébredő Erő.
A videó spoiler MENTES!!!
Duma videómban elmondom tapasztalatom a filmről.

Star Wars - Az ébredő Erő DUMA,
Star Wars - Az ébredő Erő kritika,
Star Wars - Az ébredő Erő vélemény,
Star Wars - Az ébredő Erő beszámoló.

Star Wars - Az ébredő Erő
színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi, 136 perc, 2015

Idén a Lucasfilm és a rendező J.J. Abrams együtt kalauzolják el a nézőket egy messzi-messzi galaxisba.

Bemutató dátuma: 2015. december 18. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Egy szót: aki azt mondja hogy rossz, CSINÁLJON JOBBAT.
thumb
Én láttam előtte 1 héttel az összes részt, sőt még kis koromban emlékszem, hogy TV-be ment az első rész, akkor lehettem kb 5-6 éves max 7. Most 23 vagyok és így, hogy megnéztem mind a 6 részt és a 7-et moziban, azt kell mondjam, hogy a harmadik részt nem tudta felülmúlni... sőt... Star Wars rajongó vagyok, de sok negatívum van a filmben...sőt azt kell mondjam, hogy talán nincs egyensúlyban a pozitívum és a negatívum, bár én elvileg pesszimista vagyok tehát ha minden igaz én nem csak észreveszem a rossz vagy negatív dolgokat hanem aztán ki is emelem és fel is nagyítom, de sok helyen nem volt jó a film és olyan érzésem volt miután elhagytam a mozit, hogy nem volt annyira rossz, de annyira jó sem... ez olyan semmilyen volt... átlagos, bár néhány helyen megtiporták elég rendesen a Star Wars trilógiát... Remélem a 8. rész jobb lesz jövőre. =/ Mert ez nálam 10-ből 5... a 3. rész meg 10-ből 10 úgy, hogy mind a 7 részt láttam.
thumb
Ügyesen csinálja a Disney, ez tény, azt készítették el, amit kívánt a nép az eredettrilógia után. Hogy kilóra megvett e mindenkit? Szerintem meg nem. Minden kritika, amit eddig olvastam, láttam, annyit mond a filmről, hogy okés, jó, de ennyi. És én is, nagy star wars fanként ezt tudom kb mondai. Tetszett, de semmi több. De azt azért lássuk már, minden elvakultságot félretéve, hogy még így is, sok szarságával együtt, ez jobb lett mint anakin nyavajgása három részen keresztül, hogy aztán Nooooooo!-zon egyet az utolsó részben! Sőt... mondom megint, nagy rajongó vagyk, de azért az új remény ( ha már mindenki ujrázásról beszél ) sem egy olyan nagyon nagy film, és jóságához kell a további két folytatás. Várjuk ki itt is mi lesz... Ha az is ennyi lesz, akkor ok, lesz értelme temeti a star warst. Addig meg ne sírjon már mindenki szája. Örüljünk, hogy vannak SW filmek:)Miért kell mindenben csak a rosszat észrevenni, hihetetlen. Na az erő legyen veletek
thumb
Mindenkit megvett a Disney.
thumb
Hát ha nem bírod leszűrni, mit akar mondani, lehet nem kéne véleményező videót hallgatnod, ( ami ráadásul spoiler mentes , úgy pláne nehéz beszélni róla:))) Pont most néztem meg szirmai gergő videóját is, kb ugyan ezeket mondja amúgy:)))
Na de akkor az én vélemányem a filmről: Én ennyire nem vagyok megbocsájtó, mint te, és engem zavart, hogy tök okés a film, de tul biztonsági. Bevallom, nekem a Sithek bosszúja pl. jobban tetszett akkor már.
Ez ugyan olyan volt, mint a disney marvel filmjei... Annyira tipikus az összes, persze azt csinálják, amit látni akar mindenki...de 100 film után ez már uncsi. Szerintem ilyen lesz idővel a star wars is. Most jó volt nekünk rajongóknak, de bele fog ez fáradni.
Remélem nem, de félek igen.
thumb
MACILACI21:)
Igazából ennyit szerettem volna mondani, mint amit mondtam is, még ha kicsit rétestészta effektussal fejtettem is ki véleményem:)
thumb
Túl túl túl sok a rizsa mit akartál mutatni azon kivűl hogy ha nem rizsásztál volna?
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY