4301 Loop készítése
18
0
2018. jún. 29.

-frissítve: BDRip + végleges felirat-

Feliratok és részek letöltése:
https://bit.ly/2PAo0r9

Fordította: AnimeCrasher
Elérhetőség: animecrasher11@gmail.com

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Aww, bekönnyeztem a végén.
Köszönöm a részt!
thumb
barnabas09: Nem a semmiből jött a dal. A S;G világában nincsenek ilyen loop-ok. Már az első sorozatban lefektették a szabályokat: ha valaki időutazik, akkor megváltozik a világvonal. Tehát Kagari és Suzuha egy korábbi világvonal jövőjéből érkezett, nem a jelenlegiéből. Hol van itt akkor loop?
thumb
egy ultimate dal ami a semmiből jött elő és időt utazott. noice
thumb
Jöhet a folytatás? :)

Kezdek tanulni, illetve egyre jobban számít a minőség, így tegnap helyett, ma fog csak érkezni a rész. :)
thumb
villadavid,hát őszintén hálás vagyok a részletes infóért a leírtak nagy részét magamtól is kifilóztam hogy mi hogy lehetséges,az emlékeimre hagyatkozva de jó durva sokat segítettél hogy ilyen jól megfogalmaztad.
thumb
Azt a mocskos******** mindenit az a jelenet a Fuka Ryouiki no Deja vu-ben volt ahol Kurisu visszament és megcsókolta a fiatal Okabe-t a pofám leszakad... valamilyen szinten össze zavarodtam de nagyjából vágom a dolgokat legalább is teóriának mondanám xD
thumb
Azt a rohadt!! Igy meg kavarni egy animét xD ....ehez aztán nem csak tehetség de, képzelő erő is kell, áldom ennek az animének a kitálalóját hogy a második évad minden egyes részével tud ujjat mutatni :D
Köszi a részt!(^^)/ Hál'égnek hogy 23 részes xD
thumb
ja ez még Neirk kommentjének szólt
thumb
ja azt enis vagom, amire gondolsz de az a movieban volt, nt h annak köze vane ehhez.
thumb
Igazság szerint, a VN sem rágja ennyire szánkba a dolgokat, sok dologra magunknak kell rájönni benne, hogy aztán a végén mi rakjuk össze a megoldást, ami a true endinghez vezet.
thumb
Teljesen Uram, és köszi.

Bár neked könnyű... :)
thumb
Mit nem lehet ezen érteni gyerekek? :D nekem teljesen egyértelmű :D (ok, én olvastam a VN-t xd). Nyugalom, nem fogok spoilerezni!

Kagarit 2034-ben örökbe fogadta Mayushi
2036-ban Kagari és Suzuha visszautaztak 1975-be.
Miután 1975-ben Suzuha megszerezte az IBN-t, elutaztak 1998-ba, ahol Kagari elmenekült Suzuhától. Hogy 1998 és 2005 között mi történt, azt nem mondom el a spoilerek miatt (viszont köze van a rész végén látott furgonhoz, amelyből elhangzik, hogy K6205 - Shiina Kagarit megtaláltuk
A rész végi jelenet 2005-ben játszódik, közvetlen azelőtt, hogy Mayushi szomorkodik a temetőben a nagymamája sírjánál. Ezt onnan lehet kitalálni, hogy a filmben a Steins;Gate világvonalon pont ugyanekkorra utazott vissza Kurisu is, hogy megmentse Okabét, és ha jól megfigyeled, a körülmények teljesen ugyanolyanok, csak most a fiatal Okabe nem Kurisuval, hanem Kagarival fut össze.
2005-ben Okabe 13 éves, Kagari pedig 17 (tehát nem ugyanannyi mint most 2011-ben, merthogy most 22 éves)
Okabe pedig ekkor tanulja meg tőle dalt, utána Okabétől megtanulja Okabe anyja, tőle Yuki, Yukitől Suzuha, Suzuhától Mayuri, majd Mayuritól Kagari, aki meg ugye visszautazva megtanítja Okabénak. Ez paradoxon lenne, mert úgy tűnhet, a dal a semmiből keletkezett volna, de ez nem így van. Több világvonalon keresztül vissza lehet követni a dal eredetét a music boxhoz, amit Maho kapott Mayuritól a karácsonyi partin (ezt elég hosszú lenne most levezetni). Szóval a lényeg, hogy úgymond ez az "infinite loop" valóban egy körkörös folyamat, de kívülről jött az információ (a dal), így nem minősül paradoxonnak, mert fenn tudja ezután már önmagát tartani a körfolyamat.
Okabe pedig azért nem emlékszik arra, hogy 2005-ben már találkozott Kagarival (aki azóta, valljuk be, nem sokat változott, talán csak a melle lett még nagyobb :P), mert ugye közben volt pár world line shift az animében, és ő más világvonalak emlékeit őrzi meg ilyenkor.
Remélem, követhető voltam :)
thumb
Mert rendkívül zavar, hogy nem teljesen értem a rész végét :D
thumb
Inkább a mostani sztorival kapcsolatban teóriázzunk XD
thumb
Ja és +a filmben imádtam azt az érzést amikor Kurisu át eset azon amin Okabe, mármint Okabén kívül senki nem emlékszik mik történtek a 14-23 közti részekbe, de "most" hogy így Kurisu megtapasztalta már meg érti min is mehetett keresztül Okabe, És a Csók volt az amivel Oda kötötte ahhoz a Világ Vonalhoz.
Nem tudom miért irtam ezt le, De imádtam ezt a részét a filmnek ^^ De mindegy is
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY