17917 Loop készítése
43
1
2018. okt. 14.

Weboldalunk: http://daikiraiprojektjei.hu/
Fordító. AsH,KumaBear
Lektor: Asasel
Formázó: Daikirai

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Ez az évad remélem majd hozza az 1 évad minőségét :) köszönöm a forditást !
thumb
Köszönöm a részt!

Én nem értem azokat akik Wheenek "ugatnak" mert ö csak ki írja a véleményét ha nem tetszik ne olvasd ilyen egyszerű.Meg még azt nem értem hogy ha látjátok kiírta és tudjátok hogy olyan aki szokta néha fikázni az animét akkor minek olvasátok el...............

Félre értés ne essék, én nem Whee mellet állok mert én imádom a SAO évadjait csak nem veszem fel amit ir mert nem érdekel ez az ő véleménye azt kész punktum.
thumb
Ez atom kiráj
thumb
Szóval én ugatok?
Megfogalmaztam neked érthetően, hogy mi a legfőbb probléma a kommentjeiddel, ezt máris ugatásnak veszed. Pontosan ebből látszik,hogy nem lehetsz több 12-nél és nem feltétlen vagy elég érett néhány animéhez. Valószínűleg ehhez is túl fiatal vagy az 1. rész alatt hagyott kommentedből ítélve. Másrészt senki nem mondta, hogy mi vagyunk a nemzet nagyjai, csak ahigy elnéztem jópár anime alatt kommentjeidre a reakciókat, elég sokan utálnak...
thumb
Kedves @Rokuczi

1. A komment szekció a vélemény kinyilvánításért felel, és én pontosan azt teszem, arról nem tehetek, hogy nektek kötekedni van kedvetek!

2. Látod a nevem, és tudod hogy amit írok nem fog tetszeni. Kérdezem én, itt a nemzet nagyjai, azaz az a bizonyos "animés társaság" előtt, miért is olvasod el és minek ugatsz? :-)
thumb
Whee... Nem azzal van baj, hogy véleményt írsz, hanem azzal, hogy hogyan.
Szerintem nagyin is kiérdemelted, hogy így álljon hozzád az animés társaság azon része akinek már volt szerencséje néhány kommented elolvasásához.
thumb
Már sajna le se merem írni ide a véleményemet mert a szemtelen banda megint lefog ugatni :/ 2018ban már hozzászólást se írhatsz mert ha van véleményed rád szállnak a kicsik, gratulálok -.-
thumb
Hú jó lesz ez szerintem nagyon is.
thumb
kovesdi az szerinten a kövi részben lesz benne
thumb
Kövesdi köszönöm szépen hogy megírtad a véleményed. Most mar meg merem nezzni ezt az évadot.
thumb
Kedves (kovesdi) ha nem gond nem olvasom végig mert borzasztó sokat Írsz , mellesleg már az első résznél Írtam hogy mi a helyzet , és persze próbáltam nem spojlerezni Jelenleg már meg vannak a kedves készítő kollégák (Kész) Verziója így meg nyugtatók mindenkit hogy ez már nem fog változni ,Jó a megérzésed de mivel teljesen sablonos lett így át kellet eszt gondolni ami már kész van.
1 | 2 | 3
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY