92 Loop készítése
0
0
2015. szept. 8.

Rendkívül finom marha nappa bőrből készült luxus kategóriájú női pénztárca, amely a Sylvia Belmonte termékcsaládba tartozik és a legutolsó divattrendeknek megfelelően bicolour.

A női pénztárca külső átkapcsoló füllel rendelkezik, az átkapcsoló fül színe megegyezik a pénztárca külső bőrfelületének színével.
A pénztárca belső színe a pénztárca jellegével harmonizálva eltérő színű. A fedélen SB Sylvia Belmonte márka logó található. A pénztárca belsejében egy darab papírpénztartó rekesz található, továbbá kilenc darab bankkártyatartó és négy darab irattartó rekesz helyezkedik el. Itt található még egy patenttal zárható, felfelé kihajtható rész, amely három darab bankkártyatartót és egy darab irattartót tartalmaz.
A pénztárca másik felében cipzárral zárható, nagyméretű multifunkcionális zseb található, amelyben középen egy cipzáras elválasztó zseb helyezkedik el. Ezen kívül ez a rész tartalmaz még hat darab rekeszt iratok vagy kártyák részére, továbbá három rekesz félbehajtott papírpénzek tárolására. A pénztárca hátuljában található még egy cipzárral zárható zseb is.

Az egyik legmagasabb technológiával rendelkező bőrgyárban készül ennek a nagyon finom felületű és puha tapintású marha nappa bőrnek a gyártása. A pénztárca gyártása során két különböző, de egymással harmonizáló színű bőr lett használva, melyekből a legutolsó divat trendek szerint készült ez a bicolor pénztárca. A pénztárca fedelébe az SB Sylvia Belmonte logó van belenyomva. A bőr kiváló minősége és az első osztályú kézi munka a pénztárcát a prémium kategóriás termékek közé helyezi. A pénztárca belsejének és külsejének újszerű kialakítása egyedi megjelenést biztosít ennek a terméknek. A pénztárcához használt fém kellékek a legjobb minőséget képviselik ebben a kategóriában. A pénztárca belsejébe van belenyomva a nemzetközi szabványokban rögzített bőr logó „Genuine Leather” felirattal, amellyel hitelesítjük, hogy a pénztárca valódi bőrből készült. A kiváló minőségű bélés színe harmonizál a pénztárca bőrének mindkét színével.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY