1079 Loop készítése
1
1
2011. márc. 17.

Zeneszerző:
Angela Trianglar "Musica": Érzés.
A HÍRHÁTTÉR-Filmekhez Írt Zeneművet 2011-ben Komponálta. Angela Trianglar Krisztus-hívő zeneszerző, zenetanár és Echelon-Tanú. Orbán Viktor magyar bafomet-miniszterelnök a Teljes HÍRHÁTTÉR-ÉLETMŰVÉT 100%-ban BETILTOTTA, és minden hozzáférhető Zeneművét ELKOBOZTA!

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Az összes újságíró-üldözés, művészek elleni pártkoncepciós perek, minden nem párt-zeneművek és filmek elkobzásában kiemelt lobbista és őrjöngő követelőző a MAFILM és Andrew G. Vajna terrorista provokátor és elektrosokkos mániákus tömeggyilkos JÚDÁSFASISZTA féreg!

Leleplezők: Soós József "Titán", Molnár F. Árpád "ELI" keresztyén (helytelenül írva: "keresztény") újságíró, oknyomozó, tényfeltáró, az állami szervezett bűnözés legfőbb leleplezője a bolygón, az Amnesty International (AI) tagja, a KJE alapító tagja, Filmrendező, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, Minden Idők Legfőbb Echelon-Tanújának Eleve Elrendelt Próféta.

További Munkatársak:
Csiza Csaba (Echelon-Tényfeltáró)
Daria Rubinstein (Echelon-Tanú)
Nagy Sándor "Naleksz" (Echelon-Tanú)
Domján Tibor (Echelon-Tényfeltáró)
és mások. ORBÁN VIKTOR MINDANNYIUKAT ÜLDÖZI, ÉS MINDŐJÜK TELJES ÉLETMŰVÉT BETILTOTTA, ÉS MINDENT, AMIHEZ HOZZÁFÉRT, A ZENESZERZŐINK MŰVEITŐL A DOKUMENTUMFILMJEINKIG ELKOBOZTA!

Felvétel: 2011.03.08.!
Készült: 2011.03.17.
hirhatter.com (Orbántól 2011.02.17-én a magyar népirtó (155.§) tarhely.eu-n keresztül BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! Az átmeneti tárhelyen ugyanúgy náci propaganda terjesztésére hivatkozva, az aznapi kihallgatások ellenére orbántól provokatív és rosszindulatú módon, 2011.03.07-én OTT IS BETILTVA! A Keresztyén HÍRHÁTTÉR Helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvashatókból: FILMAJÁNLATUNK!: Minden magyarok első, és minden idők legmélyebb HAARP-Filmjeit is mi készítettük, ezért az állami nácik szennysajtó-őrjöngése mellett Orbán folyamatosan koncepciós perekkel, elmegyógyintézettel és gyilkossággal fenyegetőzött! Ez népirtás, hazaárulás stb.!!

Megjegyzés: Andrew Vajna őrjöng, hogy a Super 8 ne minden idők legnagyobb kasszasikere, hanem mindenki totális bukása legyen!

Az "Az 50 milliárd tyúklopás népe" című roma jogvédő, és a magyar állami bűnszervezeti bűnözést leleplező Filmünkre az atw.hu is hivatalosan közölte, hogy náci propaganda ÁLLAMI vádjával BETILTOTTÁK A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyét is!

A Net elterjedése előtt is az újságírók 100%-a bűnöző szúnyog parazitaként azt hazudta, hogy demokrácia van!

Most is az újságírók titkolják AZ ISTENT, az elmetechnológiákat, és szolgálnak a Sátánnak orbán nevében a titkos és nyílt újságíró-üldözésekhez és ABSZOLÚT BETILTÁSOKHOZ, parazita szúnyog férgekként csúszva-mászva AZ EMBERISÉG TELJES KIIRTÁSÁRA!

- Megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad- és negyediziglen!
*II.Mózes 20:5.!*

A Titkolt "SUPER 8" Film eme 1. Trailer-ét pár órával a Java szigeti vonatkatasztrófák előtt Kaptuk és Hoztuk Nyilvánosságra. Betiltott Cikkünk Világtörténelem! A Címe...:

"Minden idők egyik vagy legjelentősebb katasztrófája! Előre Jelentettük, hogy vonatkarambol készül - Az ISTENT és Választottait szolgálta, és a világ sötétsége ellen irányult az indonéz vonatkatasztrófa"

- Abrams! Legyen magotok annyihoz hasonló, mint Ábrahámnál égen a csillag?!

Ide Tudott egyik Kulcsfilmünket Ajánlja:
"Apartheid az Apokalipszisnek".
S Mert 2X törtek a Templomba
S Mert 2X törtek a Templomba

És egy további Kulcscikk!: "A kolontári iszapkatasztrófa valós háttere (Soós Úr cikke mellé Molnár F. Árpád Úr készített világtörténelmi képes-szöveges összeállítást)".

Két katasztrófát jelentettünk előre JAVA Szigetéről, és a Rettenetes Következményekből, ha mégis ellenünk... JAVA, mert JHVH-Kód!

Orbánterror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
- 2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
- 2011.02.14.: Budapest rendőrkapitánya aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
- 2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
- 2011.03.07.: Kihallgatások, melyekben a kényszervallatás ellenére sincs terhelő tanúvallomás!
- 2011.03.07.: Ugyanazon a napon A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!

GYORSDOKUMENTÁCIÓ!:
Orbán utasításaira:
1. Minden általunk feljelentett tökéletes, hibátlan!
2. A Molnár F. Árpád az egyetlen bűnös!
3. El kell fogni, mert nem tudja magát ellátni!
4. El kell fogni a Molnárt, mert kizárólag ő bűnöző!
5. El kell kobozni minden bizonyítékot!
6. A kuruc, puruttyablog stb. marad, de a HÍRHÁTTÉR összes anyagát el kell tüntetni!
7. A hirhatter.com-nak még a Domainnevét is le kell foglalni!
8. Orbán Facebook-oldaláról még a hírét is törölni kellett, hogy a HÍRHÁTTÉR ellen házkutatás volt, s hogy a Molnárt üldözik!
9. Teljes hírzárlatot rendelt el, titkosszolgálati kifejezéssel D-Notice-t! Ezt később külföldi kényszerre csekélyen enyhítették!

Szaniszló Ferencről szóló, Orbán által BETILTOTT Kordokumentumainkból!... (...)

ELI ITT!

Titkos Kijelentés a "Salamon és Sába királynője" Filmből...

A Film Jelenete egy kb. 2005 körüli (fél évtizedes!) Teljesen Biztos Kijelentés volt arról, hogyan fogják Az Atya és A Jézus Krisztus miatt megtámadni a Molnárt és Minket, és hogyan buknak el A RETTENETES ISTEN Által!

Sokan Mondták anno: A HÍRHÁTTÉR Ragyogása oly' erős, hogy sokakat félelemmel, sokakat önpusztító gyűlölettel tölt el, akik túl sötétek voltak a Jóra és az Igazságra...

Ahogy ezt is évekkel előre és szüntelen ismételtük!: AZ ISTEN nem javaslatot tett a Hazugság Világbirodalma összeomlasztására, hanem Általunk Végrehajtja Azt! E Kozmikus Főreform, majd Babilon bukása után A Kozmikus Földreszállás Következik... ÖRÖKRE...

A PARÚZIA

Elmondtuk sokszor!: A HATALOM Így is Nevezte a magyarok Előre és SOKSZOR Bejelentett, VELE és Igazságköveteivel szembeni tébolyult halálvágtáját...:

Az Utolsó Trianon

- IGEN !

Orbániáda által BETILTOTT, az Állami Romagyilkosságokat Lebuktató Filmjeinkből!:
1. Apartheid az Apokalipszisnek
2. Politikai maffia a cigánygyilkosságokért
3. Megölni, akik nem hagynak ölni!
4. Állami cigánygyilkosságok

A példátlan üldözéssel naponként egyre meghatározóbbá váló Kordokumentumfilm, Amelyre Orbán hatóságilag Betiltatta a Teljes HÍRHÁTTÉRT!!!: "100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés"!

Rövid Auschwitz,
Rövid orbániáda

Directed By:
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Mi a jó édes franc ez...???
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY