0 1 0
107
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2022. jan. 20.
Mészáros Juli
Gazda Albert
ZENE
január 20., csütörtök 12:02
21
Szentkirályi Alexandra rendkívül fiatalos tiktokos aktivitását nemrég mutattuk be egy cikkben, ebben szerepelt az a videója is, amelyben a fiatalosan tiktokozó kormányszóvivő felhívta fiatal követőinek figyelmét arra, hogy milyen szép szögesdrótokat halmoztak fel a határkerítésen. Mindezt egy nagyon fiatalosnak, menőnek és bulisnak hangzó zene kíséretében teszi, de hogy ez a zene pontosan miről szól, akkor még nem részleteztük.
Moreart és IHI dalát a TikTokon a legtöbben az úgynevezett „Food Dance TikTok Song”-ként ismerik, ez azt jelenti, hogy a legtöbben olyan videókat készítenek ezzel a számmal a háttérben, amelyekben esznek és táncolnak. Az nem derült ki, hogy miért pont erre a dalra teszik mindezt, de feltehetően ugyanúgy nem tudják, mint Szentkirályi Alexandra, hogy Moreart és IHI számának címe, a Я буду ебать azt jelenti:Baszni fogok.Moreart kazahsztáni rapper, aki 2020-ban kezdett szólókarrierbe, polgári neve Kuat Kuralbajev, 32 éves, házas, és van egy gyereke. Nagyobb ismertségét a TikTokon elszabadult számának köszönheti.
A Я буду ебать/Baszni fogok című szám egy részét oroszul, egy részét kazahul adja elő a rapper és IHI, az orosz részeket Gazda Albert kollégám fordította le, neki köszönhetőenmost már Szentkirályi Alexandra is tudhatja, hogy a szögesdrótos határkerítést rendőrökkel együtt megtekintő videója alatt egy kazah rapper azt ordítja sokszor egymás után, hogy „baszni fogok és tartalmat tolni”, illetve hogy „a szuka érti a stílusomat és a szlenget”.
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Leváltanák az ellenzéket
10:05
Elfoglalták az oroszok Mariupolt
1:58
2022. ápr. 22. 113 néző
Újraszámlálást követel a Mi Hazánk
9:26
Toroczkai László értékelője
4:45
Az ellenzéket támogató, kitöltött...
2:38
Hasonló videók
10:05
1:58
2022. ápr. 22. 113 néző
9:26
4:45
2:38