0 0 7
4745
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2010. ápr. 15.
Filmünk ismét csak azoknak, akik haladók a Háttérhatalom, az illuminati ismereteiben! Keresztényeknek kevésbé ajánlott! Valódi illuminati filmet láthatnak, bár nem ez volna az igazi célunk, hanem az ISTEN Léte tudományos bizonyítása (melyet most is bőven szolgálunk). Azonban - a magyarok bukására - mélyebben nyúlunk a Háttérhatalom titkos, számunkra belülről ismert illuminátus világába, mint eddig, annak ellenére, hogy ezzel jelentős botránykövet vetünk a roppant buta és elmaradott lakosság elé. Az 1925-ben született, programozott szexrabszolga és illuminátus háttérhatalmi titkos ügynök, világhírű divatmodell Candy Jones életén keresztül kalauzolunk - a beavatottak interaktív szemével - a Háttérhatalom, a Bibliában titokzatos Nagy Babilon rejtett, szörnyű és szó szerint végzetesen csábító mételyvilágába, helyesebben annak szándékosan csak egy nagyon kicsiny szeletébe engedve betekintést. Bár még mindig nagyon szűkszavúan fogalmazunk - hiszen az Igazság e magyar faj számára azonos a Krisztus Szegletkövén való kollektív összeroncsolódással -, az értelmesek számára elég a lényeghez, és szinte mindenkinek, akik a Háttérhatalomnak engedelmeskednek (majdnem mindenkit ez ragad el, aki felkészületlen), a Pokolhoz... Reformfilmünkben név szerint érintett Echelon-tanúk: Candy Jones, Molnár F. Árpád, Cathy O'Brien, Soós József "Titán", Brice Taylor, (Varga Szibilla Anna), (Valerie B. Wolf). Érintetve: Ádám és Éva, Alain Aspect, George W. Bush, Laura Bush, John Cassavetes, Bill Clinton, Hillary Clinton, Albert Einstein, Exit Clov, Bafomet, Amy Irving, János és Péter apostol, Henry Kissinger, Kovács Tamás, Jézus Krisztus, Stanley Kubrick, Kurimay Tamás, Martin Luther, David Lynch, Kyle MacLachlan, Barack Obama, Orbán Viktor, Brian De Palma, Simon Peresz, Colin Powell, Vlagyimir Putyin, Rodin, Sátán, Spéder Zoltán, Szabó György, Crosby Tyler, Veér András, Valerie B. Wolf, Gilbert Jensen. hirhatter.com
Hozzászólások | 7
MolnarEfArpad
2011-05-29 15:04:36

gmbh sorsa legyen - mert ezt választotta - Code Green, azaz Omega-kód. Théta (vagy hasonló avagy másdolagos forrás) szerint neuralgikus pontja az irigység, a gőg és a gyűlölet. Érzékenyen érinti a szexualitás és az abból is gerjesztett MPD, ami a Multiple Personality Disorder. Könnyen fél, ami módszeres defektálása következtében irracionálisan erőteljesebben jelentkezik állami hatásra. Releváns a destruktív és öncsonkító programozottságában a könnyű eltéríthetőség, önpusztító irányba, implantált tévedésekkel és súlyos identitászavarokkal halmozva annak fajtájával, amit a régi pszichiátria pszichopátiaként is meghatározott.

gmbh
2010-11-10 19:49:29

Kellenél a Fábri sow\'ba..

gmbh
2010-11-10 19:47:59

Nagy lehet a huzat ott fenn árpi.ja..ja..

drsovereign
2010-07-09 03:35:01

A Holocaust és a kommunizmus bűneinek tagadása már börtönnel büntethető. A HAARP és Echelon-népirtás viszont sokkal több áldozatot követel, és most van, nem régen volt. Tehát azt is büntetni kell. Nem is tagadja senki néhány csonthülye petén és egy KBH-s ügynökterroristán kívül, akit a Hírháttér úgy tucatszor feljelentett. Minthogy a HAARP és Echelon-népirtás leleplezésének üldözése Emberiség elleni főbűn, ezért ahogy a sokkos gyilkosságokon vihogást törvény bünteti, ezt is visszamenőleges hatályú törvények bevezetésével kell megtorolni. Ausztriában Holocaust-tagadásért 20 évnél is több adható. Mivel a Sanoma Zrt.-s Szabó György még meg is semmisítette a bizonyítékokat, ezért neki és akik mellé szegődtek, életfogytiglan jár. Amiket ide írnak ezek a bűnözők, mint csontpete, fontos tárgyi bizonyítékok. Annyi bűncselekmény került itt részükről elkövetésre, amit csak olyan kormány néz el, amely maga is népirtó terrorista és tömeggyilkos.

gmbh
2010-07-07 12:02:57

Viszont kár a nőért

gmbh
2010-07-07 12:00:54

Téged mikor rázott meg az áram?

gmbh
2010-07-07 11:59:42

Faszárpi te mindenhol ott vagy?

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31