28551 Loop készítése
1
0
2013. júl. 29.

Szexrabszolgák, programozott titoktartók (23 perc 28.88 másodperc)

Beszélnek róla:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor
D-Day Dono (Zeneszerző, Nemzetközi Echelon-Tényfeltáró)

Operatőrök:
Anonim és
Domján Tibor (Keresztyén Emberjogvédő, Filmrendező, a kezdetektől fogva Supertitkolt Molnár F. Árpád (ELI) által alapított, a rekordüldözött és rekordtényfeltáró HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Főmunkatársa, Az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője, Világszintű Echelon-Leleplező)

Executive Producer:
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa)

Közreműködött:
Kovács Adrienn Nikoletta (Betiltott Emberjogvédő és Állatvédő, Echelon-Leleplező, az Alsóörsi Hírhatár Munkatársa, továbbá minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa)

Zeneszerző és HÍRHÁTTÉR 3D:
Sid Modwooder

Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI) (Szupertitkolt, D-Notice alatt lévő Keresztyén Emberjogvédő, A HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, Az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztő-helyettese, a Koppány Csoport FB-elnöke, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2013.07.25.; Margitsziget, Bp., Hungary.
Készült: 2013.07.28.; Budapest, Magyarország.
Premier: 2013.07.29.
http://www.echelon8.org/
http://siteground189.com/~hirhatte/
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (1. és 2.!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

Directed by: Molnár F. Árpád (ELI)

Molnár F. Árpád "ELI" és D-Day Dono (Echelon-Leleplezők).

2013-03-31. Programozott gyilkosok és gyermekek, gyilkosságra programozva
(KLIKK a Cikkre!) Cikk: Molnár F. Árpád "ELI".

2012-03-03. A romagyilkosságok fővádlottja, Kiss Árpád a főbíró Miszori László kizárását kérte / És a Szinkronitások Titkaiból - Cikk, tőlünk, ahogy rajtunk kívül senki
(KLIKK a cikkre!) HHMM-Cikk

1925-ben született Candy Jones, a programozott titkos ügynök, futár, fájler és szexrabszolga. Már a II. Világháború előtt programozták. Tervezetten nagy karriert futott be.

Programozottak Konferenciája 1995-ben.

A HÍRHÁTTÉR minden magyarok Első és a bolygó Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője. www.echelon8.org

Minden magyarok Legtitkoltabb és Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, a HÍRHÁTTÉR Bemutatja
Szexrabszolgák, programozott titoktartók

Molnár F. Árpád "ELI" és D-Day Dono. www.echelon8.org

A Bill Clinton elnök által létrehozott, emberprogramozást feltáró bizottság 1995-ben!

A felvételeken Cathy O'Brien, minden eddigi idők legismertebbé vált Echelon-Tanúja. Több amerikai vezetőnek és elnöknek lett a programozott szexrabszolgája.

2013-03-25. Elit Pain - Az amerikai kormányok szexuális titkaiból és a programozott szexrabszolgákról
(KLIKK a Cikkre!) Cikk: Molnár F. Árpád "ELI"

A rituális szexuális játékban elmerült amerikai alelnök Dick Cheney így zihált:
"Megölhetnélek, megölhetnélek puszta kézzel! Nem te lennél az első és az utolsó sem! Bármikor megölhetlek, amikor csak kibaszottul akarom!"

Molnár F. Árpád "ELI" és D-Day Dono (Echelon-Leleplezők).

Orbán Viktor és Pintér Sándor hírhedt XV. kerületi rendőrbűnözői, Csóka János alezredes alosztályvezető és Babar Tamás igazi egzisztenciális és büntetőjogi lavinát indítottak el, pedig csak az emberjogvédőkön és az idős betegeken akartak bosszút állni, mert őket ezért fizetik.

2013-05-17. Megdöbbentő: Orbán Viktor és a Fidesz vezetőinek patológiájából
(KLIKK a Cikkre!) Forrás: Alsóörsi Hírhatár

Kovács Adrienn Nikoletta és Domján Tibor. www.echelon8.org

Szepesi Nikolett Európa-bajnoki bronzérmes magyar úszó, olimpikon. 2007-ben az év magyar úszónője. Született: Budapest, 1987. szeptember 11.

2012-05-21. Orbán, Bush, Berlusconi, Husszein és a többiek: Szex, pedofil partik, drog, (kéj)gyilkosságok, háborúk - Csúcstitkosszolgálati tényfeltáró glossza a világról, amelyben nincsenek országhatárok
(KLIKK a Cikkre!) Csúcsglossza: Molnár F. Árpád

Domján Tibor politikai üldözött, Világszintű Echelon-Leleplező. Keresztyén, a HÍRHÁTTÉR Főmunkatársa, az Alsóörsi Hírhatár Főszerkesztője. www.echelon8.org

A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály 2011.02.17-én érkezett felszólítása alapján felfüggesztve.
Az Orbán Viktor utasítására, fasizmus hamis vádjával BETILTOTT Keresztyén Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR Főoldala!

9 éves korára már képzett csábító volt a filmen látható Christine De Nicola.

Molnár F. Árpád (ELI) Kaczyński előtt pár nappal Interaktív Szólt: fel kell tenni egy állam vezetését egy utasszállító gépre, a gépet földhöz kell vágni és a fedélzet összes utasát meg kell ölni! Sőt! (A project egy Isteni Bosszú hadjárat apró eleme...)

2013-05-09. Orbán Viktor rejtélyes ügyének és rejtélyes feljelentőinek háttere (A maffiaügy, amiben teljes lett a hírzárlat)
(KLIKK a Cikkre!) Multimédia Hírháttér.

Molnár F. Árpád apja katona volt, anyja a halálbíró Lengyel mellett dolgozott, majd az állami gyilkosságokat szervező II. Katonai Kórház pszichiátriáján lett bizalmi. A Molnár kiskorától állami bűnözők és tömeggyilkosok közt nőtt fel és lett ellenálló.

A Molnár 1998-tól a bűnüldözésben működött a rendőrséggel és a titkosszolgálattal. 2000-től háborúba került a bűnöző rendszerrel. 2003-ban politikai gyilkosság elől többször ment külföldre. 2004-ben logikai úton lett Keresztyén.

2005-ben - miközben államtitoksértési per folyt ellene - Keresztyénként ismét külföldre távozott. 2007-re az Illuminati - amely mindig tudta, hogy a Molnár elkerülhetetlen lesz - védekezésül teljes beavatást eszközölt.

Bill Clinton hozta létre 1995-ben a képen látható Elnöki Bizottságot, amin 50, CIA-s emberprogramozáson átesett tanú tényfeltárt!

Programozott túlélőket látunk 1995-ben!

A bafomet a Sátán egyházának kétszarvú fenevad jelképe. Az elitben programozott imádati kultusz. A Bibliai Jelenések Könyvében ez lehet majd az az állókép, ami előtt le kell borulnia a világ népeinek, aki pedig nem teszi, megöletik.

2013-01-04. Klasszikus fizika és kvantumfizika - A két világ Egy - Út az ISTENIG (Gyorstanulmány)
(KLIKK a Cikkre!) Cikk: Molnár F. Árpád

2013-07-12. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás Orbán-módra: Delta hadak a kormány ellen!
(Film, 7 perc 58.88 sec; KLIKK!) Munkatársak: Molnár F. Árpád "ELI" ; Emma Paradigma ; Harsányi Andrea.

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból)
/Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
(Film, 23 perc; KLIKK!) /Zene: Molnár F. Árpád/
Tartalom: Filmünk ismét csak azoknak, akik haladók a Háttérhatalom (...) ismereteiben! Keresztyéneknek kevésbé ajánlott! Valódi illuminati filmet láthatnak, bár nem ez volna az igazi célunk, hanem az ISTEN Léte tudományos bizonyítása (melyet most is bőven szolgálunk). Azonban - a magyarok bukására - mélyebben nyúlunk a Háttérhatalom titkos, számunkra belülről ismert illuminátus világába, mint eddig (...). Az 1925-ben született, programozott szexrabszolga és illuminátus háttérhatalmi titkos ügynök, világhírű divatmodell Candy Jones életén keresztül kalauzolunk - a beavatottak interaktív szemével - a Háttérhatalom, a Bibliában titokzatos Nagy Babilon rejtett, szörnyű és szó szerint végzetesen csábító mételyvilágába, helyesebben (...). Bár még mindig nagyon szűkszavúan fogalmazunk - hiszen az Igazság e magyar faj számára azonos a Krisztus Szegletkövén való kollektív összeroncsolódással -, az értelmesek számára elég a lényeghez, és szinte mindenkinek (...).

Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező. www.echelon8.org

Egy Echelon-Computernek csupán 7 milliárd mozgó egységet kellett koordinálnia és programoznia. Ugyanis ennyi ember él a Földön. De ez még távolról sem a Legfőbb Hatalmi Eszköztár!

2013-02-05. HÍRHÁTTÉR TV: Aktion T4 (Hitler), Diabétesz-holokauszt (Orbán) ...
(Film, 23 perc 28.38 sec; KLIKK!)

2012-08-07. Az elmebeteg nép, amely bélsárként ömlött alá a hegyről, és bugyogta: te csodás fasizmus!
(KLIKK a Cikkre!)

Felvétel: 2013.07.25., Margitsziget, Budapest. Készült: 2013.07.28., Budapest, Hungary. www.echelon8.org

A Világmindenség Hatalmi Struktúrája a Föld bolygó XX-XXI. századában

Sokféle módon folyik a totális elmeprogramozás. A HAARP pl. a műholdas tévézéshez hasonlóan programok tömegeit lövi fel folyamatosan, amik az ionoszféráról visszaverődve irányítás alá vonnak személyt, csoportot, várost és országot...

Brice Taylor és Barbara Hartwell programozott Echelon-Tanúk. www.echelon8.org

Cathy O'Brien.
www.echelon8.org

2012-04-12. Super 8: Élet és Halál - A Hemophilia és az AIDS állami Holocaustja; A Predesztinált népirtás - Tényfeltáró Dokumentumcikk
(KLIKK a cikkre!) Cikk: Molnár F. Árpád "ELI"

2013-04-09. Vulkánkitöréseket okozhatunk - mondta az amerikai védelmi miniszter (Próféták és illuminátusok)
(KLIKK a Cikkre!) Csúcscikk: Molnár F. Árpád "ELI".

2013-06-29. Kötelező nemzetbiztonsági Echelon-Anyag 2010-ből, Szaniszlóval és Nógrádival!
(KLIKK a Cikkre!)

A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)

Cathy O'Brien és Mark Phillips az amerikai titkosszolgálatok képzett ügynökei voltak. Mindketten azonosítatlan hatalmakkal Interaktívak.

A programozott elit igényeire műtött női nemi szerv. A szexrabszolgákat gyakran műtik át ekképpen.

Molnár életét már akkor elkezdték kísérni az ellenségeit sújtó szokatlan és rejtélyes halálesetek, miután a bűnüldözésben a titkosszolgálattal összejött. A titkosszolgálatokkal való háborújával a sújtó halálozások idővel radikálisan megszaporodtak...

2007 közepén létrehozta a HÍRHÁTTÉRT, majd ahogy Előre Beharangozta, ő lett minden magyarok Első és a bolygó Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiákat Tényfeltáró Filmjeinek Rendezője. Őt kereste meg minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja is.

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 25 perc 48.88 sec; KLIKK!) [Zene: Molnár F. Árpád "ELI"]

A világ Echelon-Tanúi jellemzően hadibázison vagy mellette születtek. Ahogy a Molnár F. Árpád is Magyarország Legfőbb hadibázisa katonai lakótelepén született, ahová most is be van jelentve és akit A VILÁG LEGFŐBB ECHELON-TANÚJÁNAK TARTANAK!

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI")
(Tudományos, ismeretterjesztő dokumentumfilm)
(Film, 27:18.88 perc; KLIKK!)

2013-01-04. Klasszikus fizika és kvantumfizika - A két világ Egy - Út az ISTENIG (Gyorstanulmány)
(KLIKK a Cikkre!) Cikk: Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád (ELI), a Legfőbb Echelon-Tanú. Tel.: +36/30/919-6386. www.echelon8.org

Orbán Viktor és bandája által BETILTOTT, NWO-Feltáró Filmjeinkből:
1. Nincs Önálló Gondolat (KLIKK!)
2. Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") (KLIKK!)
3. A Júdásanya halála és más misztikus halálesetek (KLIKK!)
4. Jelenések Könyve: Van-e benne hamisítás? (KLIKK!)
5. Intermezzo 8.25. (Milliárd dolláros tippekkel Magyarország tönkretételéhez) (KLIKK!)
6. Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (KLIKK!)
7. Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között (KLIKK!)

Pl. a pánarab forradalomról ajánljuk BETILTOTT Próféciafilmjeinkből!:
1. Az elnök megölése! - Titkok Szaddam Husszein bukásáról (Elárulta a békét, kiállt Orbán gyilkosságaiért, ezért felakasztották!) (KLIKK!)
2. Libanon az ISTEN és az Emberiség ellen (KLIKK!)
3. Libanonból a holtak világtengere (KLIKK!)
4. ! Hezbollah ! - Orbánból az arab despoták alkonya (KLIKK!)

Orbánbandától BETILTOTT HAARP-Filmjeinkből:
1.A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból (KLIKK!)
2.HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód! (KLIKK!)
3.Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
4.HAARP-project az Emberiség ellen
5.HAARP-álomban az egész bolygó

1. Megmondtuk: Orbánt nem fogadhatják Egyiptomban!
2. Orbán Egyiptomba ment és 1 nap múlva kitört a pánarab forradalom!
Ésaiás 43.!: "Adtam Érted Egyiptomot!"
3. Orbán házkutatással és A HÍRHÁTTÉR Blokkolásával a Cikket és a Képet BETILTOTTA!

Ajánljuk pl. Japánról BETILTOTT és szuicid, omega kódú orbániáda által ÜLDÖZÖTT Próféciafilmjeinkből!:
1. Japán a népirtást választotta - Globalista titkosszolgálati terrorizmus Magyarországon (KLIKK!)
2. Japán, Szen, Dáj! Mielőtt a földrengések elkezdődtek... (KLIKK!)

HÁTTÉRHATALMI TITKOK
A Legfőbb ISTEN-Kapu és a Legfőbb Echelon-Média!
TÉNYFELTÁRÓ DOKUMENTUMFILMEK
TITKOK ECHELONRÓL
TITKOK BABILONRÓL

A HÍRHÁTTÉR minden magyarok Első és a bolygó Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője. www.echelon8.org
Hírháttér

Filmajánlat!:
Sziget 8 (KLIKK!)
www.echelon8.org


Érintve: sex, szex, prostitúció, pedofilia, szexrabszolgák, emberprogramozás, szexualitás, nemi ösztön, perverzió, s/m, BDSM, anál, leszbikus, homoszexuális, vagina, bafomet, bestialitás, porno, pornó, kupleráj, piroslámpás ház, piroslámpás negyed, drogfutár, kokain, USA, CIA, NSA, NASA, Cathy O'Brien, Molnár F. Árpád, Domján Tibor, Mark Phillips, Bill Clinton, D-Day Dono, alvilág, frusztráció, Candy Jones, idegrendszer, titkosszolgálat, Valerie B. Wolf, Christine De Nicola, gátlástalanság, Echelon-Tanúk, futár, Noriega tábornok, dzsungel, légitámaszpont, Dél-Amerika, gyermekprostitúció, gyermekmolesztálás, megrontás, bestiális, szenátor, Dick Cheney, kék páholy, mester, Baseball-csapat, amerikai futball, meccs, Babar Tamás, Csóka János, Orbán Viktor, Szepesi Nikolett: Én, a szexmániás, élsportolók, sportkarrier, olimpia, olimpiai falu, önmegtartóztatás, úszónő, Európa-bajnokság, orgiák, szexorgiák, gruppenszex, gruppen, extra, extrém szex, Tranceformation of America, elit, aberráció, aberrált, cenzúra, zsarolás, BRFK, háttérhatalom, illuminati, illuminátusok, Christine DeNicola, Pintér Sándor, korrumpálás, életélmények, zip, agyprogramozás, csapdák, Lech Kaczynski, titkok, titok, ötkarikás játékok, orgiák, Béta-programozás, cica fájlok, elektromágneses hullámok, scriptek, triggerek, ösztönprogramozás, titkos szolgák, pszichológia, lélektan, pszichiátria, csoportszex, szégyellős, ambivalencia, ambivalens, baphomet, kultusz, Jelenések Könyve, Isten, Jézus Krisztus, kvantumtechnológiák, agyprogramozás, elmeprogramozás, kvantumfizika, klasszikus fizika, Kovács Adrienn Nikoletta, delta programozás, trauma, elektrosokk, kemikáliák, totális kontroll, NWO, New World Order, NOS, Novus Ordo Seclorum, gyermekkereskedelem, gyerekkereskedelem, gyerekpornó, gyermekpornó, lélekkereskedelem, szuperember, biorobot, pina, bevetés, elmebaj, elmebetegség, kiképzés, adatvesztés nincs, kulcsok, kódok, kódkulcsok, JAHVE, JHVH, satelit, műhold, HAARP, hülye, bolond, mikrohullámú sütő, személyiségcsere, személyiségváltozás, Brice Taylor, Barbara Hartwell, hemophilia, AIDS, Barack Obama, tájékozatlanság, katonaság, hadsereg, honvédség, laktanyák, bázis, kutatóbázis, hipnózis, labor, egyetem, tornász, gimnasztika, Szaniszló Ferenc, Nógrádi György, Echo tv, nemzetbiztonság, deprogramozás, Ringier Kiadó KFT., Mihók Attila, Svájc, pornófilm, Mark Phillips, Sigmund Freud, pszichoanalízis, amerikai információszabadságról szóló törvény, magyar pszichiáterek, őskövületi pszichiátria, gyógyszerelés, butaság, OPNI, IMEI, BM, kábítószer, alsórendűek, felsőbbrendűek, Claudia Mullen, társas kapcsolatok, konvencionális programozás, Valerie B. Wolf, a Zsidó Nők Nemzeti Tanácsának elnöke, emberölés, gyilkosság, Kanada.

Ha bajban van, ha információval szolgálna:
Tel.: +36/30/919-6386.

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.echelon8.org/

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Betegek!

Nikoletta vigyázz, mielőtt Molnár Férfi nemi-szerv Árpád szexrabszolgát csinál belőled, menekülj el!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY