0 0 0
835
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2016. aug. 1.
#NYOMOTHAGYOK

https://tdmgsports.com

---
Mottónk a LEAVE YOUR MARK. Ez nálunk nem csak egy jól hangzó szlogen, hanem valódi életfilozófia is, mely meghatározza a mindennapjainkat. Kifejezi azt, amit minden küzdősportot és harcművészetet gyakorló és kedvelő ember magáénak érezhet, mégpedig a folyamatos fejlődésre való törekvést, illetve azt, hogy pozitív nyomot hagyjunk a világban. Ezzel a videóval az a célunk, hogy még jobban átadjuk ezt a szellemiséget, és arra inspiráljunk és bátorítsunk vele mindenkit, hogy ragadjon meg minden szembe jövő lehetőséget, tartson ki a nehézségek közepette, tegye oda magát, és hagyjon nyomot a világban.

A film szereplői: Erdős Lóránt grappling magyar bajnok, Zala György világbajnok és olimpiai bronzérmes kenus, Szűcs Kristóf brazil jiu-jitsu világbajnok, Romanek Bence BJJ-versenyző és -oktató, S. Kovács Ádám Világjátékok-győztes karatés, Borics Ádám veretlen MMA-reménység és Hárspataki Gábor U21-es karate Európa- és világbajnok.

Csatlakozzatok mozgalmunkhoz: osszátok meg a videót a közösségi oldalakon, és írjátok meg mellé, hogy ti hogyan hagytok nyomot a mindennapokban. Használjátok a #nyomothagyok és a #tdmg hashtageket, mert ezzel két jó dologba is bekerültök: a Leave Your Mark alábbi, közösségi streamjébe és egy nyereményjátékba, mely résztvevői között értékes ajándékokat sorsolunk ki.

Mindent köszönünk Streba Zoltánnak, a film gyártójának (streba.hu), aki nélkül a videó nem jöhetett volna létre.

Köszönjük sportoló barátainknak a szereplést, a Tesseract crossfit teremnek, hogy biztosították a forgatás belső helyszínét, és az SPCA Visual Marbella fotóstúdiónak a filmhez kapcsolódó fotózást.
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Pumukli vs Newton 2 TD trailer
0:14
2014. márc. 6. 12 néző
Hasonló videók
0:14
2014. márc. 6. 12 néző