6148 Loop készítése
12
0
2014. szept. 6.

Top 10 Zsarupáros, társ, partner. A legjobb rendőr társak filmekben.

TOP 10 rendőrpáros.

TOP MOVIESSS

Legjobb filmek, toplisták.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Nekem a Kobra 11 a kedvenc zsarus sorozatom
thumb
Hetedik, 48 óra abszolút igen. ...és a rendőrkutyák,mint társak: Kutyám,Jerry Lee :) sorozat James Belushival és Egyik kopó,másik eb (Tom Hanks + Hootch, a Bourdeux-i Dog :),valamint Szuperhekus kutyabőrben (Chuck Norris és Reno, /Briard fajtájú kutyus/ :) ...Nagyon édesek!!!
Tényleg,valóban Ötvös Csöpi és Kardos doktor,vagyis Bujtor István és Kern András...egy magyar páros is helyet érdemelne.
Emeljük még ki Bud Spencert és Terence Hillt ... a Bűnvadászokban és a Nyomás utána! c. filmjükben pedig CIA ál-párost alakítanak.Mindkettő alkotásban igen emlékezetesen. :D

Nem listáznám,mert ahhoz túlságosan szeretem őket,egy időben rendőrnek készültem magam is. :P Egyformán bejönnek. ...és rengeteg sorozat van,ami remek a témában: a Michael Douglas-nek hírnevet hozó San Francisco utcáin vagy a Starsky és Hutch, Cagney és Lacey, Rex felügyelő, nem beszélve Derrick és Harry, Poirot és Hastings kapitány, Sherlock Holmes és Watson doktor vagy az FBI-os páros: Mulder és Scully az X-aktákban. Tágabb értelemben a Petrocelli is ide tartozik,az ügyvéd és a magánnyomozó. Fantasztikus sorozatok mind. Én imádom őket! ;)

Valóban Roy Scheider volt és nem Schneider...de volt Schneider is: Romy Schneider,mint a szép Sissi királyné vagy Maria Schneider,ő Marlon Brando partnere volt a botrányos Az utolsó tangó Párizsban című 1972-es Bernardo Bertolucci-féle 4 órás nagyfilmben.

A Hetedik nekem is a kedvenc filmjeim közé tartozik,örök favorit,David Fincher legjobbja,no meg a Zodiákus is nagyon bejön tőle,mert ott meg az újságíró és a grafikus nyomoznak. ;)

Szerintem sokkal jobb lenne,ha magadat adnád...néha az az érzésem,hogy olyan műmenő,művagány hangot ütsz meg,amolyan lazáskodóan,hátha ez jobban bejön a nézőidnek,de hidd el,nem éri meg másoknak megfelelni,még fiatal vagy,azért mondom.Jobb,ha valaki egyedi és önmaga...amúgy kedvelem a listáidat,a tartalmukkal nem mindig értek egyet,ezt vázoltam/vázolom is és nem is mindegyiket nézem meg,amit készítettél/készítesz,mert egyszerűen nem vág az érdeklődési körömbe,és jó,hogy van ilyen,aki ezzel,azaz kultúrával és filmekkel foglalkozik,az egyetemes műveltség része a filmművészet.Ismerni őket alap. Így tovább!!! 36/L :)
thumb
nemzetbiztonság bt. nekem zsaru párosban ez a favorit :)
thumb
Tetszenek a listáid,de ha már filmes listákat készítesz akkor illik tudni,hogy Roy Scheider és nem Schneider.
thumb
Jimarson,

te végighallgattad a videót egyáltalán?:)
Pont ott van a végén, hogy csomó mindent elfelejt, emiatt kimarad, még azt is mondja, hogy sajnálja:)))...Ezért kéri is, hogy ha eszünkbe jut bármi, mondjuk:)))) Ez szerintem inkább egy filmajánló dolog:)
De amugy is, ízlésen vitatkozni...elég felesleges:) Nekem erre a legjobb példa mostanság a Birdman... nagyon megosztó, az tuti.:)

Top Moviesss,

te meg csinálj ilyneket nyugodtan még, én szeretem:) Aki meg nem akarja, ne nézze ja:) Teli a net tartalommal:)

Ui.: Mondjuk az End of Watch szerintem is egy jó film:)))) Szóval én is ajánlom mindenkinek!!!!:)
thumb
Hetedik a legjobb!!!!:)
thumb
Jimasro!!!!!
Nem töröltem, nem is láttam ilyen kommentet! Sosem törlök hozzászólást, még akkor sem ha nem túl kedves hangnemben ír valaki:))))
Nagyon szeretem azt a filmet, és szerintem is kifejezetten jó film is, egyszerűen nem jutott eszembe zsarupárosoknál, nyilván, ez nem egy professzionális lista:) Egyszer sem mondtam, hogy videóim példa értékűek lennének, ez nekem maximálsian csak hobbym:) Ha meg szarnak találod őket, sajnálom, senkit nem kényszerítek, hogy nézze ezeket:) Nyilván szart ne nézzen senki!:)
thumb
Miért törölted ki a hozzászólásomat, amelyiken kijavítottam, hogy nem a 3. műszakra gondoltam, hanem az Utolsó műszak című filmre! End of watch!!!! És igen, ha ez neked nincs benne, akkor az ízlésed a béka segge alatt lehet valahol, ha meg nem is ismered a filmet akkor nem kéne neked ilyen videókat összerakni, mert úgy szar ahogy van!!
thumb
- Philadelphiai Zsaru (Anthony Edwards)
- Vörös Zsaru
- Jobb ma egy zsaru, mint holnap kettő
- Zöldfülű (Charkie Sheen és Clint Eastwood)
- Demolation Man
- K-9 (Jim Belushi és a rendőrkutya)
- Női szervek
- Pancser police
- Wild Wild West (két szövetségi ügynök, ugyebár)
- R.I.P.D.

Esetleg még (tágabb értelemben)
TAXI 1-2-3-4
thumb
Sorozatokat nem szoktam a TOP 10be tenni, csak filmeket, maximum az elején vagy végén megemlítem. Filmekre koncentrálok csak, amúgy a Drót vagy a True Detective is befért volna kb. A 3. műszakot meg nem néztem, arról sajnos így nyilatkozni nem tudok.
thumb
Zsaroló zsaruk , Zsarulesen, és hogy legyen magyar is A POGÁNY MADONNA!
thumb
A 3. műszak a Top 1.!! Te meg nem raktad bele a 10-be sem?? :o pfffffff
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY