163 Loop készítése
1
0
2016. jan. 26.

Takács András jóslata a 2018-as választásokról (0 perc 48.88 másodperc)

Beszél:
Takács András (a Szabad Magyarországért Mozgalom (SZMM) és a Szabad Magyarországért Párt (SZMP) elnöke)

Kamera:
Molnár F. Árpád (ÉLI) (Jogvédő, keresztény, a HírAréna főszerkesztője, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője)

Zeneszerző és 3D HÍRHÁTTÉR-Animációk:
Sid Modwooder

Executive producer:
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú, a HÍRHÁTTÉR Munkatársa, a HírAréna újságírója)

Munkatárs:
Narciso Rojo


We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary.


Felvétel: 2016.01.24.; Magyarország, Budapest, V. kerület, Semmelweis utca 3.; Magyarok Háza (Magyarok Világszövetsége (MVSZ)).
Készült: 2016.01.26.; Budapest (Bp.), Hungary.
Premier: 2016.01.26.
http://www.hirarena.com/
http://www.echelon8.org/
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (1., 2. és 3.!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


Érintve: Takács András, választások, 2018, Orbán Viktor, Fidesz, balliberális, baloldal, liberálisok, ellenzék, MSZP, DK, Együtt, PM, Parlament, Országház, Szabad Magyarországért Mozgalom, SZMM, Szabad Magyarországért Párt, SZMP, otthonvédő, Molnár F. Árpád, HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, HírAréna Online, Balogh Béla, Koppány Csoport, otthonvédelem, Magyarok Háza, magyar, Magyarország, Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke, Takács András, a Szabad Magyarországért Mozgalom (SZMM) és a Szabad Magyarországért Párt (SZMP) elnöke, Tóth Béla, a Koppány Jogsegély jogi zsenije, Dr. Polgár Zoltán, az ékes beszédű ügyvéd, Molnár F. Árpád, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online főszerkesztője, aki egyben a Koppány Csoport Felügyelő Bizottságának elnöke is.

Ha bajban van, ha információval szolgálna:
Tel.: +36/30/919-6386.

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.echelon8.org/
http://www.hirarena.com/

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Közérdekű közlemény: AMIRŐL MINDEN MAGYARNAK TUDNIA KELL!

Az Orbán kormány, egy Európa Parlament és Izrael közötti megállapodásra hivatkozva, mellőzve a népszavazást, 2010. november 8-án megengedte, hogy az izraeli cégek "liberalizáltan” ide települjenek, s ezzel akárhány nem magyar izraelita hazánkba települését is. Nemrég az orosz-ukrán izraeliták itt tartózkodását is megengedték. Ezek a külföldi izraeliták hazánk akármekkora területét felvásárolhatják itt tartózkodásuk idején ide szült gyermekeik nevére.
.
És ez még nem minden! A „Nemzeti Stop Só Programmal”, Menzareformmal és a szennyezett ivóvízzel folyamatosan életrövidítve és ivartalanítva minket (lásd a honlapom MEHNAM rovatában a konkrét mérési stb. bizonyítékait), izraelita betelepülés arányosan - lásd 2 Mózes 23/20-33. és 5 Mózes 7/1-26. és Talmud Taanith 10 a. lap és Baba kamma 93 b. lap – az ivóvizeink és az ételeink tervszerű rontásával sorra kiűznek, kipusztítanak minket az „újkori honfoglaló” izraeliták által megszerezni akart ingatlanainkból, Magyarország egész területéről, miközben övék lesz az „ostobaságunk következtében” utód nélkül kipusztult magyarok nyugdíjbefizetése.

Tudatos tömeggyilkosok, aki tudva ezeket, nem lépnek fel a fajirtás ellen. És hazaárulók is, ha nem harcolnak hazánk területei külföldiek ideszült gyerekei tulajdonába a fenti ”törvénykezési trükkökkel” való átjátszása, átjátszói ellen!!

Segítségként is megküldtem Orbán Viktornak a mellékletet, hogy ha akarja, azok alapján azonnal is leállíthassa a fajirtást és hazaárulást. A bizonyítékot képező hatás mérési stb. mellékleteket lásd a honlapomon: MEHNAM 727./MAGYAR ÁLLAMVÉDELEM PÓTLÁSA (Nyilvános válasz Orbán Viktor miniszterelnök segítésére a legújabb vélemény kérésére.)

El kell érnünk, hogy a Kormány valamennyi menzán és egyéb étkezésénél haladéktalanul betiltsa a nátrium-klorid (NaCl) konyhasópótlás napi 5 gramm alá korlátozását, a „Nemzeti Stop Só Programot, Menzareformot, Chipsadót, s azt, hogy az ételeinket patkányméreg hatású életrövidítő és ivartalanító kálium-klorid (KCl) kálisóval sózzák az egészségvédő tiszta nátrium-klorid konyhasó helyett, és be kell tiltani a megfelelő konyhasó pótlás esetén egészségvédő, gyógyhatású tiszta desztillált ivóvíz mérgezőnek hazudását, a mérgező vegyszerekkel, vírusokkal szennyezett csapvíz ivására felbiztatást.

Verőce, 2017. 04. 15.

Tejfalussy András
www.tejfalussy.com
+36 218 1408
(Iratjel: kozerdekukozlemeny170415a)
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY