276 Loop készítése
2
0
2012. febr. 27.

Beszédet mond: Setét Jenő
(A megemlékezés egyik szervezője, közismert roma származású aktivista.)

Operatőr és Rendezte: Molnár F. Árpád (ELI)
(Orbán-Vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandáik által halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetsége (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetsége (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, A Rekordbetiltott HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)

További Munkatársak:
Angela Trianglar "Musica" (BETILTOTT, minden hozzáférhető műveit végleg elkobzott Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Domján Tibor (Orbán, Vona és az általuk médiapropagált extrémnáci antikrisztusi sátán-tenyészet által BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, Roma Jogvédő, KTÜSZ-alelnök, Filmrendező, Világszintű Echelon-Leleplező.)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)
Nagy Sándor "Naleksz" (Orbán, Vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandák által 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Tényfeltáró, Operatőr, Szerkesztő, Tervező, Filmrendező, Világszintű Echelon-Tanú és Echelon-Tényfeltáró)
Soós József "Titán" (a fasiszta sátánrendszer által 100%-ban BETILTOTT Keresztyén, Roma Jogvédő, PÁBLENESZ-alelnök, KTÜSZ- és TÉESZ-szóvivó, a világ egyik Legfőbb Echelon-Tanúja)
és további, az antikrisztus Júdásfaj extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!

Directed by Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witness)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2012.02.23., 8.kerület!; Mátyás tér; Budapest, Hungary
Készült: 2012.02.27., 8.kerület!; A Próféta helye; Bp., Magyarország (Hun)
Premier: 2012.02.27. http://hirhatter.org
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
Az Orbán Viktor által fasizmus hamis vádjával BETILTOTT HÍRHÁTTÉR Bemutatja:
Tatárszentgyörgy, kettős állami gyilkosság: Setét Jenő vágatlan beszéde (2012.02.23.)

Balra, az emlékfalon orbániáda mártírjai közül: Balogh Mária (Kisléta), Kóka Jenő (Tiszalök), Csorba Róbert és az 5 éves Robika (Tatárszentgyörgy)...

Operatőr: Molnár F. Árpád (ELI), a 10 millió magyarországi lakos Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója.

Az Orbán Viktor utasítására BETILTOTT KERESZTYÉN ÉS ROMA JOGVÉDŐ HÍRHÁTTÉR vágatlan dokumentumfelvétele a romák elleni, állami szervezésű sorozatgyilkosság tatárszentgyörgyi halálos áldozatainak 3. évfordulójára rendezett budapesti megemlékezésről.

A Keresztyén HÍRHÁTTÉR lett a romák elleni politikai gyilkosságok állami hátterének legfőbb leleplezője, és a leleplezések legfőbb politikai üldözöttje, túl több házkutatáson, bizonyíték-elkobzáson, fegyveres elhurcoláson stb.

Minden magyarok első és a világ legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeit mi készítettük!

A legtöbb romagyilkossági Filmet a rekordbetiltott és rekordtitkolt HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, a Molnár F. Árpád Rendezte. Orbán, Vona és pártbandáik majd megőrülnek a gyűlölettől! Minden üldözést teljes hírzárlat alatt folytatnak!

A romagyilkosságok bírósági tárgyalására a legtöbb újságírót, Keresztyént, jogvédőt stb. a Molnár F. Árpád szervezte. Orbán és Hende Csaba kiterjedt, diffúzált kampányt és terrort folytatnak, hogy a tárgyalásokon senki ne merjen megjelenni!

Sapkában Domján Tibor.

Domján Tibor korunk Legtitkoltabb és Legbetiltottabb Újságíróinak csapatából való. A HÍRHÁTTÉR Főmunkatársa. Domján Tibor nem csak Keresztyén és Roma Jogvédő, de világszintű Echelon Leleplező is.

Setét Jenő
2012.02.23., Bp., Mátyás tér
HÍRHÁTTÉR (HHMM): hirhatter.org

A tábla mellett Mécs Imre áll.

Operatőr és Rendezte:
Molnár F. Árpád "ELI"

Munkatársak:
Angela Trianglar "Musica"
Emma Paradigma
Nagy Sándor "Naleksz"

Munkatársak:
Soós József "Titán"
és további, a fasizmus miatt
nem publikus személyek

Főmunkatárs:
Domján Tibor

A bírósági tárgyalásokon a legtöbbször megjelent újságíró és "civil" minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója, a Molnár F. Árpád. Többször jelent meg, mint bármelyik civil, ügyvéd vagy nyomozó! Orbán és titkosszolgálatai dühöngenek!

! A BETILTOTT HÍRHÁTTÉR !
Felvétel: 2012.02.23.
Készült: 2012.02.27.
*** hirhatter.org ***

Setét Jenő
2012.02.23., Bp., Mátyás tér
HÍRHÁTTÉR (HHMM): hirhatter.org

Legutóbb publikált romafilmünkre a címe alapján is rákereshet!:
Mohácsi Viktória Kanadába menekült - A Legbetiltottabb Újságíró, Molnár F. Árpád kommentárja a romagyilkossági tárgyalások szünetében

Sapkában Domján Tibor Betiltott Keresztyén Újságíró.

HÍRHÁTTÉR: hirhatter.org
Az elmetechnológiák első magyarországi és a világ Legfőbb Leleplezője

Mécs Imre, az SZDSZ egykori országgyűlési képviselője, volt '56-os túlélő.
(Operatőr: Molnár F. Árpád "ELI")

Mécs Imre egy másik állami népirtást élt túl, az 1956-ost. Azt a népirtást és terrorizmust sem cigányok, hanem fehér bőrű szlávok és fehér bőrű magyarok követték el.

Mécs Imre egy másik állami népirtást élt túl, az 1956-ost. Azt a népirtást és terrorizmust sem cigányok, hanem fehér bőrű szlávok és fehér bőrű magyarok követték el.

Setét Jenő
2012.02.23., Bp., Mátyás tér
HÍRHÁTTÉR (HHMM): hirhatter.org
(Operatőr: Molnár F. Árpád Echelon-Tanú)

Háttérhatalmi terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
-2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
-2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
-2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
-2011.03.07.: A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
-2011.04.17.: Az Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
-2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy ellátni is képtelen magát!

Több ezer, politikai bűntettekben tett Feljelentéseinkre, a JÚDÁSFAJ utasításaira!:
1. Minden általunk feljelentett tökéletes, hibátlan!
2. A Molnár az egyetlen bűnös! El kell fogni!
3. Elfogni azért is, mert teljesen életképtelen!
4. El kell kobozni minden bizonyítékot!
5. A kuruc, puruttya, Blikk, napiszar stb. marad, de a HÍRHÁTTÉR összes anyagát el kell tüntetni!
6. A hirhatter.com Domainnevet is le kell foglalni!
7. Még a hírét is törölték orbán Facebook-oldaláról, hogy a HÍRHÁTTÉR ellen házkutatás volt, s hogy a Molnárt üldözik!
8. Teljes hírzárlatot rendelt el, titkosszolgálati kifejezéssel D-Notice-t! Ezt később külföldi kényszerre csekélyen enyhítették!
9. orbánnál sok százszor FELJELENTETT rendőrmaffiájával a Molnár elhurcolása az állami romagyilkossági tárgyalásról, a koronatanú meghallgatásáról! Indok: a legkedveltebb Roma Jogvédő Molnár hitlerista és sztálinista, így orvosmaffiával is vizsgálni kell!

Mivel minden Filmünkben tapossuk a nácizmust, ezért orbán és terrorista náci bandája nácizmus terjesztése hamis vádjával több, mint egy éve folyamatosan blokkolja A HÍRHÁTTÉRT, lefoglalva még a hirhatter.com domaint is!

Az apartheid miatti, békés megemlékezésre hívó videóhoz, a youtube-on hozzászólók 100%-a rasszista, fasiszta, vagy a romák teljes kiirtására felszólító kommentárt tett! Ez azt jelenti, hogy a szavazó magyarok 100%-a fasiszta, és minimum súlyos szociopata!

Csorba Csabáné és Csorba Csaba (túlélők, a tatárszentgyörgyi kettős állami gyilkosság áldozatainak felmenői).

A BETILTANDÓ Jobbik cigánygyűlölete együtt járt az elektrosokk imádatával, a kínzásokon, a magyarok tömeges állami legyilkolásán való kacagással és gyűlölködő követelésével, a legszentebb dolgokat pedig közösüléssel és salakürítéssel párosították, vihogva.

Keressen egyik legújabb Kordokumentum-Cikkünkre is: a Címe: A vizsgált magyarok szinte 100%-a gyönyörködik a német állam törökök és más nemzetiségűek elleni fasiszta lemészárlásában! (Cigánykiirtási statisztikával!)

Legutóbbi Romafilmünket is ajánljuk: a Címe:
Mohácsi Viktória Kanadába menekült - A Legbetiltottabb Újságíró, Molnár F. Árpád kommentárja a romagyilkossági tárgyalások szünetében

ELI ki ?:
Máté: 16.Rész 18-19.!
János: 8.Rész 3-12.!
János Ev. vége: 21.Rész 19-25.!
Jelenések: 6.Rész 5-6.!
Máté: 27.Rész 45-47.!
Máté: 17.Rész 10-11.!
Márk: 9.Rész 11-12.!
Máté: 18.Rész 6-7.!
Márk: 9.Rész 42.!
Lukács: 17.Rész 1-2.!
Máté: 24.Rész 41.!

A BETILTOTT HÍRHÁTTÉR
hirhatter.org
... Ő MINDENÜTT ...

USA! Engedj Ki!
USA! Engedj Ki!
USA! Engedj Ki!

KIENGEDNI!
KIENGEDNI!
KIENGEDNI!

A 8-as Prófécia 2000 évig titok volt!
{János Evangéliuma 8. Fejezet}

Ha bajban van, ha információval szolgálna vagy Munkatársunk lenne:
Tel.: +36/30/919-6386.
Támogatás: 11773322-00818357 számlaszám.
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000.


Főleg további érintettekből: rasszizmus, Setét Jenő, Csorba Csaba, romagyilkosságok, Tatárszentgyörgy, Enigma tv, Molnár F. Árpád, Steven Spielberg, Paramount Pictures, Super 8, Colorado, földrengés, JJ Abrams, JHVH, apartheid, Mécs Imre, 1956, BRFK, Tolnai utca, Mátyás tér, nyócker, megemlékezés, gyász, terrorizmus, magyarbűnözés, magyarterror, JAHVE, ISTEN, ELI, EU, Fidesz, MSZP, SZDSZ, Jobbik, keresztényüldözés, USA, CIA, Orbán Viktor, fasizmus, HAARP, Illuminati, hitlerizmus, nácizmus.

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witness)
http://hirhatter.org

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
E Filmben írottakra hivatkozva 28-án FELJELENTÉST tettünk Orbánék, végrehajtója, Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány, valamint ellenünk az utasítására az előző házkutatást elkövető 8.kerületi, tolnai utcai rendőrmaffiájuk ellen, házkutatást indítványozva. Ezért másnap (2012.02.29.) A HÍRHÁTTÉRNÉL Orbán megint házkutatást tartott hitlerizmus terjesztése hamis vádjával, és sorozatos házkutatásokat és terrort jelentettek be A HÍRHÁTTÉR Emberjogvédő Keresztyén Munkatársai ellen! ORBÁN ELMEBETEG...

Egyúttal ismét FELJELENTÉST teszünk - mellékelve a fenti FELJELENTÉSFILMET - a velünk ellentétben még mindig teljes orbánpatkányi fedezékben folyamatosan báncselekményeket elkövető, a zaklatás báncselekményt folytatólagosan megvalósító "szabokucsma" nickű bűnöző ellen, ismét kezdeményezve a házkutatást és az ELFOGÁST! Superior! Delta Kód! Delta Kód! 8888! 8888!
thumb
Gondoltam rátok, mert múlthét pénteken a Lufthansa 06. 55 Budapest-Frankfurt gépen együtt utaztam Orbán Viktorral. – Ugyan a ti kis őrül csapatotokból valaki, mit csinált volna ebben a helyzetben?
De látom, van új termés. Nézzük a heti összesküvés-elméleteket.
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY