13225 Loop készítése
51
9
2019. márc. 27.

Fordította: mrFear
Formázta: Murao
Lektorálta: MauwMa
Karaoke: Asahyna
Horriblesubs fordítása alapján.
Ha külföldről néznéd meg, vagy letöltenéd magát a videót vagy a feliratot vagy chatelnél egyet látogass el weboldalunkra: Yoru-Subs
Facebook oldalunk: YoruFacebook

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
SZERETNÉD a nyaradat egy összetartó Animés közösségben játszva tölteni? SZERETNÉD minden idők legjobb Animéiből nevelni kedvenc karaktereidet egy meglepetésekkel teli oldalon?
Mi SZERETNÉNK, hogy Te is ott legyél 06.15-én 17:00-tól a KARAKTERFOGLALÁSON!
(A Kezdő nevelők kivételes odafigyelésben és segítségben részesülnek)

https://shichibukai.gportal.hu/ - "Éld át a Saját kalandodat!"

FOGLALÁS: 06.15. 17:00-tól
KÉRÉS: 06.16. 17:00-tól
NEVELÉS: 06.17. 14:00-tól
thumb
Okés, köszi az infót. :)
thumb
Rico, már kijött a 13-dik. Fordításra várunk valószeg.
thumb
Esetleg lehet tudni, hogy mikor jön a 13. rész?
Vagy itt is várni kell 2 hetet míg folytatódik? :D
thumb
Imádom ezt az animét nem tudok várni a következő részig, remélem lessz egy olyan rész ahól behúz egyet a királynak, oké, hogy van oka amiért haragszik a pajzs hősére, de mert már nagyon idegesít
thumb
Vannak pozitív változtatások is. Raphtalia eredetileg sokkal ridegebb karakter volt. Itt totál odavan a srácért. Pl az a meleg vizes fürdős jelenet nem a mangából volt. Gondolom Raphtalia miatt került be. Az érzelmekkel rendelkező Raphtalia sokkal jobb. Sőt a mangában szerintem Raphtalia nem is kérte Naofumit, hogy a hullámok után vigye magával a világába. Bár ezek nélkül szerintem Raphtalia a mangában elég felejthető karakterré is válik. A pajzsos elmélkedés pedig. Szerintem is-is. Az átok oké, hisz a düh pajzs első megjelenésének is az volt a címe, hogy Átok pajzs. És az okozta Raphtalia fura "sérülését" is. Naofumi karaktere mindig a jó és a rossz határán mozog, de ez érthető is. Viszont amíg van, aki a jó oldalon tartsa, addig ezzel nincs is gond (ezért is jó az "érzelmesebb" Raphtalia). A hullámok. Szerintem egy másik dimenzióból nyitott kapu a leigázáshoz. Bár a homokórát megmagyarázhatnák. Ha egy másik világból támadnak, azt honnan tudhatják és hogy készíthettek hozzá homokórát. Bár elmesélik, hogy előtte is történt már ilyen. A saját elméletem a sorozatról: Raphtalia elmeséli, hogy a szülei a pajzsos hőst segítették. Ergo előtte is történt már ilyen. A kérdés az, hogy mi történt velük. Mivel megidézték a következő csapatot, talán győztek (még ha ideiglenesen is). De vajon mindegyik túlélhette-e, és tényleg hazajuthattak-e utána? Mi van, ha ezért félnek a Pajzsos hőstől, mert az előző is ilyen erővel bírt, és tett valamit a Király ellen? Esetleg maga a király is az egyik előző hős. A király említi, hogy nem akarja elveszíteni megint a családját. Bár a manga sem ad ezekre választ. De talán a király a és az előző pajzsos között történhetett valami.
thumb
Köszi a feltöltést :D és ki nem álhatom azta nyomorult vörös hajú riban*ot már bocsánat a kijelentésért de szerintem nem vagyok ezel egyedül de ez az anime fantasztikus :)
thumb
Ez egy rettentően jó anime nagyon jó a sztori meg a karakterek is:D
thumb
Kaszás 7000
Igen, De nem.
A hipotézised Jó, De hibás, végeredményül rossz. (Már ami, mert több külön dolgot is írtál)

Próbálok nem spoilerezni

Glass, nem az akinek látszik "jó értelemben", annyit elárulok hogy semmi köze nincs a pajzs hőséhez Mivel...Khm... Spoiler :P
Bár igaz meg említette hogy "Ők fognak nyerni" de ez inkább csak arra utalt hogy ezek a "hullámok" Nem éppen az aminek a "Világ" ismeri. Kicsit olyan mint egy sereg, egy szörnyekből álló sereg, nagy erejű "Emberekkel" Ranglétra a tetején.

Elég egyértelmű hogy Melty meggyilkolásában csak is a nővére lehet a ludas, szerintem ez nem is kérdés, az apja nyilván valóan szereti lányait, (Vagy lehet a Királynétól fél?)

De van egy másik indokom hogy miért hibás amit gondolsz, ami már inkább személyes.
És ez a készitése, ábrázolása az egésznek.
Pl mondtad hogy "gyilkos szemekkel nézet rá" én inkább azt mondanám hogy Egyszerű ideges Tsundere nézéssel (Nem tsundere a csaj, de érteni lehet mit mondok)

És még az is hogy "Naofumit egy hajszál választja el a sötét oldal választásától"
ez totálisan hát sajnálom de marhaság...
Néz csak körbe, itt volt nekünk ez a Korrupt királyság, rabszolga kereskedelemmel, hazugságokkal, és ezek szerint gyilkossági kísérletekkel is, olyan katonákkal akik hajlandóak erre.
De gyenge az illusztrálás, hogy pontosabbak legyünk az első rész óta annyiban telet ez ki hogy a Nagy Gonosz Királyság, szopatja Naofumit de semmi komoly.
Azt most meg még látható is hogy a gonosz nagy bácsi valójában csak egy kicsi lánya nagyra nőt apukája...
Vagy hogy ott van a Rabszolga kereskedelem is, abból se lett semmi, rendes Goofy a fazon. azt vegyem komolyan...
Azt így legyen naofumi a sötét oldalon, mintha lenne.. ezzel az animével egy a gond, hogy nincs gonosz, Komolyan, Mindenki kivétel nélkül vagy megjárja, azt már nevetni se lesz kedved rajt, vagy kiderül hogy mindvégig a jó ügyében tette amit tett, vagy más befolyására, aki meg viszont azért manipulálgatott hogy mindenkinek jó legyen, és így tovább...
Utolsó sorban pedig az, hogy ez az erő ami naofuminak van nem gonosz...
Inkább átok, mint sem valami démonikus erő, me nem az :P.
Nagyon Dühösnek lenni gonosszá tesz valakit ? Mert ez az erő, egy dühős ember még dühösebb lesz amíg ki nem "ég".
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY