0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Az "ő" jelen esetben 2 csapat 7 tagja. Kérek mindenkit, ezt tartsa tiszteletben.
thumb
Ha nem fordítaná senki akkor meg azért sírna a szád Hülye gyerek ezt jegyezd meg amit mondtál mert lesz még olyan amit csak ö fog egyedül fordítani majd akkor is ilyen nagy lesz a pofád ?
thumb
czipczere akkor te még nem láttad ennek a mangáját abba egy pöpet csunyábban beszélnek am a ttöbbieknek igaza van ha ezért dislikolod akkor te nem magyarországon élsz vagy a multszázadbol konzerváltak téged.
thumb
OHHH, szóval ez lenne a Végső állomás filmsorozat folytatása :O
thumb
CzipCzere,hogy lehetsz ilyen világi nyomorék?Nem hogy megköszönnéd a munkájukat,neked csak az a dolgod hogy leülj a seggedre és végignézd,nem is tudom hogy tudod megnézni mástól.Pár kivétellel a fansubok kotera fosok,(Guddo/Haru 10/10 don't hate me) de szerencsére "rajta" kívül az egyik fansub leragadt a 17. résznél.Remélem egy világ tört össze benned hogy már csak 1 fs-tól tudod megnézni ezt az animét. Köszi szépen a munkátokat így tovább ;)
thumb
CzipCzere, remélem amint megláttad A SZÓT ki is nyomtad és nem fejezted a részt. Menj a másik két fordítóhoz akiket említettél. De azoktól se nézz semmit többé, ha látsz benne olyat ami neked nem tetszik. Miért nézel alapvetően harc orientált animeot, ha kiakadsz egy indulatszótól?.... sum: hess picsába!!!
thumb
CzipCzere :D :D Megsérült a picike lelked egy kurva szóért te rohadt kis sznob :D :D :D Ez itt MAGYARORSZÁG BAZDMEG. Mindenki káromkodik te koporsószög... Faszom abba a sérthetetlen kis picike lelkedbe..-.-
thumb
A ,,kurvára" szó használata csak hangsúlyt ad egy mondatnak,szerintem abszolút belefér egy fordításba ha így jobban visszaadja az eredeti szöveget.
thumb
"kurvára" szót ki lehetett volna hagyni!!! MINŐSÉG koma! Ettől csak elcseszed a munkád! Szerencsére rajtad kívül még vagy 3-an fordítják az animét! Ment az unlike a KURVÁZÁSOD MIATT!
thumb
Berserk eclipse 21:17 :D
thumb
Köszi szépen!!!
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY