15 0 59
10488
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2021. febr. 14.
Jó szórakozást hozzá! - Átmenetileg felfüggesztve
Felirat: Mega Link
Mivel sehogy sem tudtam cserélni a videót, ezért újra feltöltöttem. Későbbiekben BD-re várható csak javítás és csere.
Hozzászólások | 59
JHHRRM
2021-03-22 22:57:05

Hát ha lenne normális magyar fansub akkor képes lennék érte fizetni is, igen. Van pár remek csapat akiktől nem sajnálnám a pénzt, de hogy az animegunnak és a társainak egy fityinget nem adnék az tuti, mivel a minősége egyszerűen nem jó. A kemono jihenbe belenéztem tőlük, de elég is volt az első rész. Megnézem én angolul. De, hogy megvédjem magamat, ha elolvastad, amit állításod szerint megtettél, akkor látnád, hogy ők kérdezték, hogy mi a baj a csapatukkal. Én válaszoltam, erre jöttek a hazugságokkal, hogy ez a csapat sem oszt meg feliratot, meg az sem. Nem ma kezdtem követni a csapatokat, tudom ki, hogy fordít és milyen munkát végez, ahogy azt is tudom, hogy a csapatok milyen lehetőséget nyújtanak a nézőiknek. Megvádoltak tudatlan fröcsögéssel, miközben az illető nem volt tisztában a dolgokkal, ami nagyon felhúzott.

Dremwar
2021-03-18 11:28:43

Mindig kacagva olvasom az ilyen iq harcosokat, akik ilyen vehemensen védik a fordítókat. Pedig az egyetlen igazság itt az, hogy azt csinálnak meg úgy ahogy akarnak. Ő meg ugyanúgy kritizálja ahogy akarja, ha már megosztották. Mintha elmennél szedni egy rakás gyümölcsöt és kb egy héttel később poshadtan osztogatnád a hajléktalan szállón, mire valaki szóvá tenné és egy iq harcos pedig azt mondaná, ha nem tetszik vegyél magadnak a boltban, aztán mint aki jól megmondta mosolyogva majszolni kezdi, hogy csak fröccsen a poshadt lé a szájából! (kissé erős hasonlat elnézést a gyengébb idegzetűektől)

fafafafafan
2021-03-16 12:18:43

Most komolyan..senkit nem érdekel,hogy te miért nézed az animéket..magasról tesz rá mindenki, te dolgod...nem tetszik, menj nézd máshol...én kvázi nem nézek magyar fordítással animét már 2-3éve lassan, mert nekem az lassú...inkább megnézem angol felirattal vagy simán japán szinkronnal...mindenkinek szíve joga,hogy hol nézi...ha jobb minőség kell fizess...kell a felirat..fizess...nem tetszik? Hát, vagy megadja valaki neked "ingyen" mert jó fej...vagy pedig megtanulsz fizetni mások termékeiért mint mikor elmész és veszel egy gyümölcsöt vagy bármit a boltban....

fafafafafan
2021-03-16 12:14:35

Hm, régen olvastam ennyi hozzászólást, de amúgy...nem tök mind1, hogy ad ki feliratot vagy sem?Ha kell, fordítsd le magad vagy pedig fizess érte...az,hogy mások ingyen megadják ő dolguk..senki sem kötelezte őket rá ....meg amúgy is, milyen jogon kötsz bele a másiknak a munkájába?Ha te..személyesen fizetnél érte...akkor még megértem...de gondolom nem fizetsz, kvázi indokolatlan amit csinálsz..csak bújj el :)

AndrewBolt98Hun
2021-03-13 22:43:25

mikor várható akövi rész? Valaki valami infót pls..

JHHRRM
2021-03-01 08:52:04

Ha a formázott felirat a jobb, akkor ott van az égetett videó amit letölthetsz a naruto-kun-ról. Van választási opció minden csapatnál, kivéve titeket ahol csak egyetlen opció van, ami egyben a legrosszabb is. Ahogy már írtam a haru nagyon régi projektjeinél előfordul, hogy nincs külön felirat, de volt egy pont ahol hallgatni kezdtek a nézőkre és megosztottak minden feliratot. Úgyn nézem, hogy a 2016/2017-től kiadott projektjeiknél vannak már külön feliratok.

SHSL_Ezra
2021-03-01 01:02:29

Harunál sem minden anime letölthető feliratosan (bocsi, nincs kedvem végignézni mindent, gyanítom, hogy a régiebbiek azok, ahol nincs rá opció). Az US-t írtam, hogy tévedtem. A Naruto-kunban pedig ezek szerint nem egyezünk meg, nem mondtam, hogy nem tekintem feliratnak, csak azt, hogy azért egy SRT és ASS között különbség van, ne vegyük már egy kalap alá azokkal, akik ASS-t adnak ki. Az, hogy melyik a jobb, már nézői preferencia. Nekem tévéről egy rendesen beformázott indás sokkal kellemesebb, mint egy srt, de ezen már tényleg felesleges összeveszni.

JHHRRM
2021-03-01 00:18:19

És nincs olyan csapat, az, hogy te az .srt-t nem tekinted feliratnak (lol) az a te hibád.

JHHRRM
2021-03-01 00:17:21

Ott a kép, nyugodtan meg lehet nézni. "Feliratok letöltése" a kép alján. Az .srt felirat is sokkal jobb mint a semmi. Az indavideónál pedig 1000x jobb.

SHSL_Ezra
2021-03-01 00:15:41

Figyelj, én most őszintén kíváncsi vagyok, honnan szeded te a Harunak a feliratát. MP4 van feltöltve hozzájuk, az egy égetett fájl. Valóban, az US-sel kapcsolatban tévedtem, ők mkv-t adnak ki. De a Naruto-kunhoz még mindig tartom magamat, hogy ide számítanak, mert igaz, hogy SRT-t kiadnak, de az mégsem ugyanaz, mint egy rendes ASS fájl. Szóval azért ne mondd, hogy nincs olyan csapat, aki nem ad ki.

JHHRRM
2021-03-01 00:15:33

https://i.imgur.com/n1oeXO1.png - haru https://i.imgur.com/YkeV2du.png - US https://i.imgur.com/H2E8OpY.png - naruto-kun nem fogom bekarikázni, hol tölthető le a felirat, remélem képes leszel megtalálni egyedül is.

JHHRRM
2021-03-01 00:10:14

https://indavideo.hu/profile/Movieworld - Most ezzel fogsz itt dobálózni? Ellopott kb 3 feliratot, amit már rég abbahagyott és azóta se lopott el a több ezer feliratból egyet sem! Ez elég gyenge indok. Ezra, a nézettségetek nagy része az indavideó linkekből jön, tök mind1 mit fordítotok. És igen, nézhetetlen számomra az indás 720p, mert szórakozásból nézem, és nem a szaros pixeleket akarom nézni. Bőven van mit tanulnotok, csak a nézőitekre nem hallgattok. A felirat letöltés egy alap dolog az összes normális és népszerű fansub csapatnál.

JHHRRM
2021-03-01 00:06:00

Az általad említett három csapat oldalát már évek óta követem, napi szinten. Nem volt náluk arra példa, hogy egy felirat nem volt letölthető, és ha kell képekkel bizonyíthatom, de egyszerűbb lenne ha megnéznéd. (A harunál a nagyon régi projektek között vannak, amik csak égetve vannak, de azok az indulásuk körül lettek kiadva, az elmúlt években az összes felirat/font elérhető)

JHHRRM
2021-03-01 00:04:04

Ezra, itt látszik, hogy nem vagy tisztában a dolgokkal. Az US, Haru, és a Naruto-kun is ad ki külön feliratot. Az US égetett videót egyáltalán nem ad ki. Nem tudsz mondani 3 példát, mert nincs. Nincs rajtatok kívül olyan csapat aki nem ad ki feliratot, de az oldalatokról még csak az égetett videó sem letölthető tudtommal.

JHHRRM
2021-03-01 00:01:42

Milyen hátuk mögött te szerencsétlen? Nem vetted észre, hogy épp az animegunosokkal beszélek?

A felhasználó további videói
Hasonló videók